Cum să bici crema pur feminin

Cum să bici crema pur feminin


Potrivit pentru biciuire crema de conținut de grăsime considerate a fi nu mai puțin de treizeci de procente. Mai bine să ia crema lichid gras. Mai groase acestea sunt, de biciuit mai rău.
Smântână și feluri de mâncare biciuire, inclusiv bătătoare, ar trebui să fie foarte rece, asa ca inainte de biciuire acestea ar trebui să trimită în congelator timp de 10 minute doar pentru a menține congela crema. crema Peremorzshie, precum și cald, atunci când biciuire taie ser și transformat în ulei, iar acesta este un proces ireversibil.

Când sunt depozitate în frigider, crema este mai bine să nu pentru a pune la zid de departe pentru a evita înghețarea.

Când biciuire, puteți pune vasul cu crema intr-un bol cu ​​gheata.

Bateti crema cu un mixer trebuie să fie mici porțiuni: 200 - 300 g la un moment dat.

Start biciuire crema ar trebui să fie o viteză minimă, crescând treptat viteza. Activarea și dezactivarea mixerului trebuie, de asemenea, treptat, în creștere sau în scădere de viteză. Dacă rândul său, doar mixerul la viteză mare, zbura prin pulverizare în toate direcțiile, și poate fi biciuit unt.

Cum să bici crema pur feminin


Vas pentru biciuire crema de mai bine decât un pic de înclinare pentru paletele de amestecare sunt complet acoperite. Condus de un rezervor de amestecare nu este recomandat, chiar daca crema se circula.

frișcă este cel mai bun mixer sau măturică prin blender manual în acest scop, ar trebui să fie evitate.

Cand crema va fi gata - poate fi determinată „cu ochiul liber“: oprește circulația și să formeze un stabil în relief.

Cum să bici crema pur feminin


Trebuie să fim foarte atenți și nu ratați acest moment, ca perevzbitye crema transformat în unt.

Timpul mediu de 33% frișca -x „Petmol“ - 5 minute pentru 38% -x „Valio“ - unul sau două minute.

Crema este mai bine pentru a adăuga zahăr pudră, sub formă de cristale de zahăr într-un timp scurt biciuire nu au timp să se topească.

zahăr pudră, se adaugă un fixator pentru crema sau gelatina la începutul bătăii puțină frișcă. Dacă adăugați pudra la frișca nu poate fi biciuit.

250 ml de 33% cremă au nevoie de 30 de non-guvernamentală c zahăr pudră.

Gelatina trebuie să se umfle mai întâi și apoi trebuie să fie încălzit pentru a dizolva granulele de gelatină să se răcească și apoi se amesteca cu crema.

Pentru o mai bună îngroșare în crema de bine atunci când biciuire adăuga un pic de suc de lămâie. 200 ml smantana - suc de lămâie 1/4.

cremă internă groasă, în care lingura este, inainte de biciuire trebuie diluat cu apă în proporție de 300 g de smântână grele aproximativ 120 ml apă foarte rece.

Frișcă nu numai în două cazuri: în cazul în care sunt depozitate în mod corespunzător în magazin - a expirat, care expiră, sau în cazul în care nu sunt refrigerate. Pune-le în congelator timp de 10-15 minute, cu amestecare interval de 5,4 minute mai târziu. Și încă o dată bătut. În cazul în care toate se dovedesc.