Cum să bea Amoksiklav

Amoksiklav produs sub formă de tablete pentru adulți, copii picături, pulbere pentru suspensie și pulbere din care se poate prepara o soluție injectabilă. Pentru tratamentul la domiciliu este de obicei prescris antibiotice pe cale orala. Copiii sub 14 ani, având greutatea corporală mai mică de 40 kg, de preferință de băut suspensie.În cazul în care un copil bolnav sub vârsta de 14 ani, se pregătească pentru suspensia orală. Ea vine în două forme diferite și pot fi administrate chiar si la sugari. Tulbureala conține 2 ori punctul forte mai multe ingrediente active decât suspensia amoxiclav regulate. Doza exactă depinde de greutatea pacientului și de 20 mg de amoxicilină (în noapte) 1 kg greutate. Se împarte în trei aspecte care rezultă doza intervale egale de recepție 8 ore.

Copiii cu vârsta de 7-14 ani lasa la fiecare 8 ore cu 2 linguri (10 ml) suspensie de Amoksiklav. Puteți înlocui droguri de suspensie-forte, dacă se dorește. În acest caz, copilul trebuie să bea o lingură de dozare (5 ml) a medicamentului.Copiii de 1-7 ani lasa una suspensie linguriță (5 ml) de trei ori pe zi, cu un interval de 8 ore.

Copii în vârstă de 3-12 luni suspensie jumătate de linguriță de măsură să de 3 ori pe zi. În prezența aromelor alergie, înlocuiți picături de suspensie (1,25 ml la fiecare 8 ore).

Copiii cu vârsta mai mică de 3 luni amoxiclav administrat în picături. Lasati copilul 0,75 ml de droguri de 3 ori pe zi.

Amoksiklav - un preparat combinat care conține amoxicilină și acid clavulanic și are acțiune antibacteriană. Copii amoxiclav este de obicei recomandat să ia de trei ori pe zi: dimineața, după masa de prânz (sau după școală) și la culcare. Intre mese amoxiclav trebuie să treacă un minim de 4 ore.

Doza zilnică maximă de acid clavulanic sub forma de sare de potasiu - 600 mg. In pediatrie. Tabletele înainte de utilizare se dizolvă într-o jumătate de pahar de apă (nu mai puțin de 100 ml). După aceea, suspensia rezultată a fost bine amestecat și o tabletă este mestecate înainte de înghițire. Amoxiclav Kviktab mai bine să ia de la începutul mesei.

  • amoxiclav ca luarea