Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)

Siding - un material de finisare, care este un panou din material plastic, metal sau vinil. Acesta este utilizat pentru lucrări de interior și exterior ornamental. Pentru balcon cu care se confruntă este cea mai recentă versiune a produsului este utilizat în afara mai des. Este mult mai rezistent la uzură și durabil, de aceea este cea mai potrivită pentru condițiile de pe stradă. De asemenea, trebuie remarcat faptul că materialul este relativ ieftin, ceea ce explică, de asemenea, popularitatea acestuia.piață modernă de construcție oferă o siding, cu o textură diferită. Suprafața sa frontală poate imita piatra naturala, zidărie, lemn și alte materiale de construcții. Mai mult decât atât, siding poate fi echipat cu un profil single, duble sau triple. Următoarele opțiuni sunt, în general, selectate siding pe balcon „bordul navei,“ sau „copac“.

Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)

Avantajele și dezavantajele Siding

Dacă vorbim despre aspectele pozitive ale materialului, în special următoarele ies în evidență:

 1. Rezistența la ciuperci, mucegai, umiditate și coroziune. Deci, siding nu necesită instalarea unui strat protector.
 2. Efectele temperaturii nu va duce la deformarea sau crăparea a materialului.
 3. rezistență mecanică ridicată.
 4. inerție electrică absolută.
 5. Siding nu intră în reacție cu apa.
 6. Când materialul umed sau încălzit nu produce substanțe nocive pentru sănătatea umană.
 7. Balcon panouri Siding poate dura până la 20 de ani.
 8. O gamă largă care permite fiecărei persoane să selecteze opțiunea corespunzătoare.
 9. Instalare simplă și rapidă.
Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
Gamă largă vă permite să alegeți siding oricăror cerințe

Principalul dezavantaj al acestui material este expus la temperaturi ridicate. La temperaturi de peste 50 de grade începe să se estompeze și se estompeze. Din cauza a ceea ce siding nu poate fi folosit pentru decorarea de balcoane în țările calde. În plus, produsul nu va fi reparat, astfel încât prejudiciul va trebui să-l înlocuiască. Se referă la un material necombustibil, dar este ușor cedat la topire.

Instrumente și consumabile necesare

Înainte de balcon căptuși siding exterior, aveți nevoie pentru a pregăti următoarele:

 • burghiu electric;
 • bulgară;
 • nivel de construcție;
 • bomfaier;
 • șurubelniță;
 • Montarea cuțitului;
 • clește.
Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
Instrumente necesare pentru instalarea siding

În ceea ce privește elementele de fixare, aici opiniile diferă. Unii artiști preferă să se stabilească siding prin intermediul unor cuie convenționale și un ciocan, dar în acest caz, există riscul de a împărți panoul, astfel încât cel mai bine este să vă protejați și de stoc cu șuruburi.

În plus față de aceste materiale de fixare, este necesar să se achiziționeze un panou magnetic pentru înșurubare. De asemenea, au nevoie de câțiva metri de linia de pescuit, pentru a verifica instalarea corectă a panourilor, și o perie rotundă de metal, care poate fi montat într-un cartuș de foraj.

lucrările pregătitoare

Finisare balcon siding cu mâinile lor începe cu o fază pregătitoare. Acesta include următoarele etape:

 1. Demontați acoperire vechi și parapet pe balcon.
 2. Efectuat tunderea titularii de panouri din beton polizor.
 3. Examinat toate barele. În cazul în care operațiunile de sudură necesare sunt efectuate pentru restaurarea integrității lor, din metal galvanizat ruginite banda armat.
Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
Demontare de piele vechi și consolidarea tije metalice
 • Apoi, ciment ar trebui să aducă în jos la pământ. Este important de a pre-atașa tava sub balcon, pentru a căderilor de pietre nu se încadrează în trecătorilor.
 • Set perie pentru a detalia și elimina acest instrument cu un strat superior de bare metalice.
 • După aceea, grundul este aplicată și vopseaua de pe suprafetele metalice pentru a le proteja de coroziune. Unii fac vopsea tiv pe beton, dar acest lucru este opțional.
 • Folosiți nivela pentru a verifica marginea balconului din spatele gardului din jurul perimetrului. În cazul unor nereguli considerabile - ar trebui să fie eliminate prin folosirea unui mortar de ciment-nisip.
 • În cazul în care balcon puternic littered, aveți nevoie pentru a opri munca si apelati la profesionisti. Din moment ce nereguli grave se poate spune că balconul este în stare proastă.
 • Apoi, este necesar să se facă de jos centura de lemn șipcă. grinzi pre-tăiată cu ferăstrăul la un unghi de 45 de grade, astfel încât să puteți conecta înapoi la spate.
 • Colțurile ar trebui să ciocan un cui pentru a fixa ferm cureaua. După acest proces stabilit naveta ulei de in de mai multe ori.
  Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
  Montarea centurii inferioare
 • Cureaua inferior este fixat pe suprafața de beton cu un adeziv de construcție sau silicon. Pentru ao atașa la barele, folosind cleme convenționale sau sârmă.
 • La capătul curelei din partea de jos suflate de construcție spumă.


 • Alegerea materialelor și a lucrărilor de instalare

  Înainte de siding cu balcon arma propriile lor mâini, ar trebui să ridice materialele. Primul pas este de a alege un lemn de lemn pentru astereală. Grosimea ei trebuie să corespundă grosimii centurii inferioare, din care instalația este descrisă mai sus. Unii artiști permit mici abateri, dar este mai bine să cumpere un bar de aceeași grosime.

  Apoi alegeți Siding pentru logie în aer liber. Este important să ne amintim că aceste produse nu ar trebui să fie plasate spate în spate, astfel încât dimensiunea o față a panoului trebuie să fie egală cu dimensiunea de marginea exterioară a șinelor de balcon, plus grosimea lamelei, înmulțit cu 2, plus mm stocul 70-100. Pe panourile laterale mai ușor: acestea sunt tăiate la lungime.

  finisaj exterior balcon siding necesită, de asemenea, elemente de fixare. În acest caz, șuruburi obișnuite sunt utilizate pentru lemn cu un strat rezistent la coroziune.

  instalarea de șipcă

  Membrii din lemn să fie instalate la o distanță nu mai mare de 40-45 cm. Primul pas este de a împărți banda inferioară, având în vedere distanța, și apoi de mai multe ori pentru a trata compoziții antiseptice pentru lemn. Regenerarea părții superioare a desenului sau modelului, o atenție deosebită trebuie acordată legătura sa cu peretele. În acest scop, tijele metalice sunt, șuruburi ideale autofiletante care se atașează de suprafețe.

  Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
  Instalarea de cutii din lemn

  După fixarea cadrului trebuie stabilite izolație. În acest stadiu, este important ca materialul de izolație nu se extinde dincolo de cadru. Dacă aveți de gând de stabilire a utilităților, atunci acesta trebuie să fie finalizată înainte de introducerea unui izolator termic.

  De asemenea, este posibil să se producă o cutie de metal. În acest caz, utilizarea de profile de aluminiu și produse din oțel inoxidabil. Procedura de instalare este aproximativ aceeași ca și în cazul cu miez de lemn, dar este folosit pentru șuruburi și piulițe de legătură. Indiferent de materialul ales, izolația este stabilită după montarea unei membrane care protejează stratul izolator împotriva umezelii și a aburului.

  Set curea orizontală

  În această etapă, vom avea nevoie pentru a închide golurile dintre bare. În primul rând stabilit bara laterală, care este pur și simplu bătut în cuie la partea din față a unghiilor. Dacă aveți abilități de tâmplărie, instrumente adecvate, pot fi tratate cu un copac și conectați limba și sistemul de canal.

  Apoi, unul după altul montat aproape grinzi din lemn unul de altul. În acest scop, o bază de lemn montate adeziv dulgher aplicat și set de lemn de top anterior. Înălțimea stratului mantale trebuie să ajungă la 8-9 cm.

  Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
  pentru acoperirea balcoane cadru siding

  De asemenea montat pe lemnele de montare 2-3 rânduri de scânduri de lemn, între care, dacă este necesar, pavaje strat izolator și membrană de protecție împotriva umezelii. Fiecare element de set este cel mai bine pentru a verifica nivelul clădirii, astfel încât mai târziu nu a fost necesar să se re-produce design. La sfârșitul pieselor din lemn ajustate eliminate, apoi pentru a le monta pe un siding.

  Imediat înainte de cămașă balcon siding exterior, ar trebui să atragă colțurile miezului. Pentru aceste scopuri, accesoriile care vine cu siding. Primul pas este de a lua secțiunea de carcasă și se taie în centrul laturii sale scurte a triunghiului, care va juca rolul lagărelor axiale. Apoi, acest element este încălzit și este îndoit la un unghi de 90 de grade pentru a obține colț. Produsul rezultat este atașat la colțurile căptușelii pe șuruburi.

  Sfat! Între panourile de siding ar trebui să fie un spațiu mic, deci nu este recomandat să înșurubați șuruburile complet. Mai bine lăsați elemente din lemn „o poziție de mers pe jos“, astfel încât, în caz de creștere a temperaturii a plăcii se poate extinde fără a deforma.

  panouri de montaj

  Acum începe de finisare directă balcon siding exterior. Primul pas este situat aproape de panoul de perete. Pentru acest produs este fixat pe șuruburi navete de blocare în jos. sloturi Oblong pe elementele care nu servesc doar la compus, ci pentru faptul că, în timpul încălzirii materialului nu a mers fisuri. In centrul canelurii este necesară pentru a face un semn cu un creion sau un marker. La acest set de șuruburi punct și fixați-l. Trebuie să o transforme un sfert de rotație și pentru a trece la următorul.

  După fixare, panoul de pornire, o șină inferioară este coborâtă în poziție. Apoi, membrul inferior trebuie să fie cu grijă în sus trageți astfel încât să fie bine fixat în încuietoare. De asemenea un alt set de panou, după care găurile din tijele incintei. Prin aceste deschideri superioare siding cu bandă orizontală, fixate alternativ în incintă. La capătul structurii o margine superioară asieta sau închise.

  Cum să balcon siding în afara arma propriile lor mâini finisare tehnologie (video)
  Phased instalarea siding pe un cadru de lemn

  loggii mantale și balcoane siding - o procedură destul de simplă, dar necesită precizie. Pentru a lucra a fost de succes, este necesar să se respecte cu strictețe instrucțiunile de mai sus, și cât mai des posibil pentru a verifica instalarea corectă a nivelului panourilor de construcție.