Cum să atragă mobilier

Pentru început, trebuie să ne amintim că desenul obiectelor în spațiu trebuie să aibă un sentiment de perspectivă. De asemenea, este important să ne amintim că obiectele îndepărtate par să ne mai puțin, iar cei care sunt cel mai aproape de noi - mai mult. Acesta este unul dintre trucuri, cum să picteze mobilier.Lăsând pe o stradă lungă și privi de-a lungul ei, ni se pare că dispare, iar casa se deplasează departe de noi, devin mai mici. Acest lucru poate fi numit un fel de punct de dispariție sau proporții, care ne va ajuta să portretiza camera cu mobilier. Cel mai bine este să brațul conducător. Luați în considerare modul în care să picteze mobilier în etape.

  • În primul rând, trage o linie orizontală, care desemnează un plan orizontal. Programată pentru acest punct linie de dispariție, și din toate colțurile camerei țineți linia pentru ea.
  • Acum desena un dreptunghi, astfel încât colțurile coborau liniile care merg până la punctul de dispariție. I a lua un perete cameră. Pe ea ne reprezentăm o fereastră de formă dreptunghiulară.
  • Pe partea stângă, puțin sub partea de sus, trage o altă linie care ar trece prin punctul de fugă în centru. Între linie nou trasă și linia podelei desenați două linii verticale, usa devin în continuare. Chiar trasați un dreptunghi în colțul din dreapta jos, care va rezema pe perete. Apoi construi două linii din colțurile dreptunghiului: una pe perete, iar celălalt pe podea. Aceste linii ar trebui, de asemenea, să se suprapună cu punctul de fugă. Realizarea între cele două desenați o singură linii orizontale. Rezultatul a fost o cutie de pe dreapta.
  • Sub fereastra, in mijlocul foii desena un dreptunghi. Din punctul central la masă va organiza două linii, care sunt situate sub patrulaterul.
  • În același mod, construirea unei linii de la o linie de fugă centrală, trage o masă și scaune, un plafon oval.
  • piese desenate - fereastră și candelabru. Eraser elimina toate liniile auxiliare care nu mai sunt necesare.


Acum puteți picta mobila, pentru că știi cum să atragă un creion de mobilier. După cum se poate observa din instrucțiunile, este important să se aibă în vedere perspectiva, mobilierul ei in camera are un aspect mult mai realist.

Cum să atragă mobilier