Cum să atragă corpul uman

În următoarele câteva lecții vom învăța cum să atragă corpul uman. Noi înțelegem fiecare parte a corpului în mod individual.

Partea superioară a corpului este compus din oase si muschi de centura scapulară și piept. Partea inferioară - a oaselor dure ale pelvisului. Toate mișcarea flexibilă a corpului se poate datora structurii coloanei vertebrale. care, în ciuda faptului că fiecare vertebră se pot deplasa și roti în raport cu țara vecină doar ușor, permițându-i să se îndoaie și să se răsucească de-a lungul lungimii sale. Această structură face posibilă să se îndoaie de la talie în fiecare direcție: înainte, înapoi și lateral, și să se întoarcă la stânga și la dreapta. Într-o poziție în picioare coloana vertebrală ia curba în formă de S formă.







Cum să atragă corpul uman

Când te apleca înainte coloanei vertebrale ia forma unui arc. Cel mai adesea, acest arc este mai pronunțată în regiunea lombară, dar uneori mai mare la unii oameni.

Cum să atragă corpul uman

Când îndoiți în direcția opusă, flexibilitatea maximă se manifestă din nou în regiunea lombară, iar unele persoane pot prezenta o flexibilitate remarcabilă în sens invers în jurul valorii de-a patra vertebre lombare.

flexibilitatea coloanei vertebrale scade odată cu vârsta, flexibilitatea cineva este mai dezvoltată, cineva - mai putin.







Cum să atragă corpul uman

mușchii abdominali permit organismului să se aplece înainte în timp ce mușchi sacrovertebral (mușchi extensor spate) îndeplinește funcția opusă - pentru arc corpul înapoi.

Cum să atragă corpul uman

Cum să atragă corpul uman
Scheletul este compus din membrelor superioare centură scheletic umăr (omoplat și claviculă) și membrul superior liber scheletic (cu trei divizii: umăr, antebraț și perii). Articulare Paletele cavitate (relativ mici în mărime) și capul de humerus formează o articulație de umăr.

Aceste caracteristici oferă o gamă foarte largă de mișcări ale brațelor și a umerilor. Paletele se pot deplasa într-o direcție transversală în raport cu partea din spate a pieptului.

Cum să atragă corpul uman

Deltoids adăugat lățimea umerilor. Împreună cu mușchii pieptului, și dorsal mare (care da lățime în spate), funcția lor de mișcare umăr.

Cum să atragă corpul uman
Pieptul de sex feminin este eliberat din cauza glandelor mamare, care sunt situate pe partea de sus a mușchilor pectorali și sunt înconjurate de un strat de grăsime, ceea ce le conferă o formă specială.

Cu toate acestea, principala diferență dintre schelete, bărbați și femei este faptul că femeile bazinul proporțional mai mare, iar la bărbați mai mult decât proporțional cu piept și coaste.

Articolul materiale din cărți utilizate:
- Ron Tiner «Figura Desen fără un model»;
- E. Loomis Nud. Ghid pentru desen.