Cum să atragă aripi de instrucțiuni pentru începători

Utilizatorii sunt create și de a trăi fără aripi - natura atât de ordonat. Sau Dumnezeu, așa cum vă place. Deci, în consecință, nu putem zbura singuri. Dar interesul, și chiar dragostea, pentru a acoperi la om au existat întotdeauna, în orice moment. Inventatorii au venit cu diferite instrumente și dispozitive, care, din motivele lor, pentru a ajuta oamenii de pe teren și să efectueze un vis prețuit pentru mulți - uita-te la lumea dintr-o pasăre ochi vedere! Nu toate aceste dispozitive au fost încununate de succes - cel mai dovedit a fi lipsite de valoare și nu a reușit proiecte. Dar sfera de gândire și de acțiune au fost întotdeauna impresionat.Cum să atragă aripi de instrucțiuni pentru începători

mari pictori

Mulți artiști au nedumerit, de asemenea, asupra modului în care să atragă aripi: păsări, angelic, demonică - sunt diferite în structura și scop. Îngeri și demoni în picturile religioase ale marilor creatori inspira și captiva imaginația tinerilor (și nu numai) desenatori. Totul este atât de delicat, cu o mare plauzibilitate, iar în detaliu prevede că niciodată nu încetează să surpriza: poate că tot ce au văzut într-adevăr la prima mână!Astăzi și vom arunca o privire mai atentă, cum să atragă aripi în etape. Speram ca prin intermediul nostru pas cu pas instrucțiunile va face mult mai ușor! Dar mai întâi - un pic de teorie.

Structura și forma

Aspectul aripilor și aripile sunt impresionante în diversitatea sa. există foarte multe capabil sa zboare creaturi de pe pământ și în cer (plus cele care există în imaginația noastră cu tine)! Și, gândindu-se cum să atragă aripi creion sau vopsea, ar trebui să știe cel puțin despre structura lor. Aici, din nou, învățăm de la marii artiști. Pentru a descrie o pasăre sau o aripă, au studiat cu atenție anatomia primului corp: oase, mușchi, pene. În cât mai multe detalii, deoarece acestea sunt, suntem, desigur, nu va face acest lucru, dar „de bază“ să știe, desigur, necesar.

trei specii

Aproape toate aripile pot fi combinați în mod arbitrar structural în trei mari grupuri:

Cum să atragă aripi de instrucțiuni pentru începători