Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

Dacă aveți nevoie de patine de ascuțit pentru hochei pe gheață, masă cu dimensiuni de caneluri ar fi un bun ajutor pentru incepatori pentru a face o alegere. Cu toate acestea, în cazul în care acest proces se întâmplă la domiciliu, trebuie să știți un pic mai mult despre specificul său, deoarece ascuțirea necorespunzătoare poate duce la supraîncălzirea a metalului, care, la rândul său, va afecta dezechilibrul lamei.Mulți jucători profesioniști de hochei știu cum să ascuți patine este în stilul lor de echitatie, deoarece tipul de ascuțire este selectat în funcție de acest criteriu. În primul rând, este important să se cunoască greutatea persoanei, poziția sa în joc - atacator sau apărător, cât timp plimbari și cât de încrezător în mișcările lor.

Ascuți patinele lama trebuie să aibă, dacă:

  1. a cumpărat o nouă pereche de lame și fără canelură;
  2. atunci când rotiți lamele sunt deplasate în lateral;
  3. în timpul accelerării simțit alunecarea.

patine pentru hochei ascuțire este cel mai bine dacă vă confruntați cu orice disconfort în timpul mersului. Expertii recomanda sa nu se pisa în jos un strat gros de oțel, dar foarte ascuțirii efectuate cu regularitate. După acest proces, jucătorii mai bun echilibru pe gheață, și poate controla acțiunile lor în timpul jocului, patine aluneca mai repede, nu merg pe căi greșite și nu merg la o parte, puteți accelera rapid și de a face rotația ascuțite.

Tipuri de patine de hochei ascutit

Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

Vezi prețul de patine poate fi în acest magazin online

Dacă raza canelurii este mic, crește viteza de conducere, dar reduce manevrabilitatea. Prin urmare, dacă alegeți o canelură adâncă, manipularea creasta la viraje, precum și diverse metode de a obține o mai bună, dar în cazul unei unități direct asupra vitezei de gheață este mai mică.Canal-Z, sau Zed-canal - un relativ nou tip de ascuțire în România. Acesta este folosit de multi profesionisti ca patina ascuțită pe canal-Z tip mai ușor de gestionat și, în același timp, poate aluneca foarte repede. Profilul său apare ca o canelură mică lamă cu o cavitate internă suplimentară.

Lățimea adânciturii interioare în canelură poate fi diferită. În cazul în care este mare, viteza de deplasare este crescută, în cazul în care un pic - a obține un control mai bun. Acest tip de ascutitoare se face numai pe echipamente profesionale.

Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

Cum să ascuți buclat și hochei pe patine la domiciliu

FTB (cu fund plat V) este realizată nu este întotdeauna și numai în prezența presei americane și canadiene, deoarece acest tip a fost dezvoltat în țările occidentale și este folosit de echipe de NHL. Profil lame de rectificat la astfel arată ca două coaste conice și canelură cu o suprafață mică în interiorul liniei.

Ascuțire de tip FTB, jucătorii se bazează de obicei pe de mare viteză de conducere în joc, dar este important nivelul ridicat de aderență pe gheață. Experții sunt de părere că în cazul în care jucătorii de multe ori participa la jocuri pe gheață artificială, atunci este mai bine să se concentreze pe manevrabilitate ridicată, mai degrabă decât de viteză.

Două moduri de ascutit la domiciliu

Procesul de lame de ascuțit necesită o mulțime de efort și cunoștințe. În acest caz, fără unelte speciale în această chestiune este indispensabilă. De obicei, un polizor patina profesionist folosește această finisare și lustruire pietre, piatra de diamant ascutit si de o mașină automată de construcții.

De ascutit patine la domiciliu se poate face în două moduri, dar, de asemenea, nevoie de echipamente speciale pentru ei:

  • Cu ac - aceasta este cea mai simplă, dar modul cel mai consumatoare de timp pentru a ascuți patine la domiciliu. Runda fișier ac diametru specificat în conformitate cu tabelul. 1 trebuie introdus în blocul de lemn cu o canelură în formă de U. Creasta este fixat într-un bar menghină preparat este montat pe o porțiune frontală a lamei, și definește conturul dorit al sondelor. Astfel ascuțire patine. o presiune puternică asupra lamei. După aceea, este necesar pentru a elimina orice bavuri sau fișiere ac plat cu un fișier cu o crestătură mică.
  • Cu ajutorul discului de rectificat - un mod mai rapid pentru a ascuți patine acasă. dar este nevoie de echipament special. șlefuirea rotundă a canelurii să fie rază mai lungă de 0,5-1 mm. Roata de rectificat trebuie să fie setat pentru a detalia și fixați clemele lama patina pe zona de oțel. După aceasta, este necesar să se definească conturul șanțurilor. În plus ascuțirea are loc din partea frontală a lamei.

Pentru patine ascuțiți durează destul de lung după fiecare utilizare, ștergeți lama cu o cârpă uscată, și se deplasează în afara capacului de gheață, a pus pe capacele lor speciale din cauciuc.