Cum să aibă grijă de hamster 1

Hamsterii păstrate în acvariu sau o cușcă. Ambele casa pot fi achiziționate de la un magazin pentru animale de companie. Acolo puteți cumpăra chips-uri și materiale de umplutură speciale. Construirea de celule, este un punct important. Dacă doriți animalul de companie să aibă grijă de confortabil bautori, alimentatoare și cantități suficiente de toate tipurile de paie, din care hamsterul se va construi cuibul. Astăzi, magazine de animale de companie oferă „case“ gata făcute pentru hamsteri, dar practica arată că animalele rareori doresc să trăiască în ele. Mult mai des le demonteze pentru piese și de a construi propria lor „locuințe“ în sine.Hamster - animal disciplinat și să aibă grijă de un hamster este, de asemenea, necesară într-o anumită ordine. Animalul de companie împart în mod condiționat întreaga zonă de celule în zone. Într-un colț, este o toaletă. va trebui să curățați în fiecare zi, în caz contrar mirosul va fi uimitor. În celălalt colț este un cuib mic, și următoare sub un munte de rumeguș va cămară. Magazin camera, acesta este un loc foarte important. În orice caz, este imposibil de a trage alimente din cămară și să-l. Riști provoca stresul animalelor.

Ai nevoie pentru a elimina celula la fiecare trei până la cinci zile. Toaletă, după cum sa menționat deja, în fiecare zi. În timp ce curățarea relocați hamster într-o minge borcan sau hamster. pilitură Perestilali nu lasă complet de o treime din parchet vechi și pentru a umple două treimi din proaspăt. celula de spălare poate fi instrumente specializate. sau apă cu sare, bicarbonat de sodiu. O dată pe săptămână. este necesar să se spele sticla de apa. Doar spală jgheab cu apă, în caz contrar exista riscul de intoxicare hamster. Necesitatea de a schimba vasul de apă în fiecare lună, este garanția de sănătate a hamsterului.

hrănire relativ, întrebarea este ambiguă. Hamster va cere este, tot timpul, este în natura sa. Ai nevoie pentru a dezvolta un plan și în conformitate cu acesta pentru a alimenta hamster. În plus față de produsele alimentare, vă puteți da legume crude și o „Cozinachi“ speciale din cereale.

Foarte rar nevoie să se scalde un hamster. Aceste animale în sine face față cu curățarea pielii. Cu toate acestea, prevenirea este posibil pentru a pune nisip baie de hamster, care va încânta. În plus, există fonduri speciale pentru îngrijirea hamsteri, dar comentarii cu privire la ele nu este clar.

În general, trebuie doar să aibă grijă de un hamster, pentru a monitoriza activitatea și greutatea sa, pentru modul în care mănâncă și bea. Într-un timp scurt, vei obișnui cu obiceiurile sale și începe să observați dacă ceva se va deranja animalele de companie.

Ca orice copii, hamsteri nou-născuți sunt foarte frumos. Și, la fel cum au nevoie de îngrijire. Mama fericit se supune instinctul și știe ce să facă. Și cum să se comporte într-o gazdă, să nu dăuneze nici copii sau părinți?Cum să aibă grijă de hamster 1

trebuie să ne pregătim în avans pentru naștere

Observând că samochki a apărut burtă, să aibă grijă de ea, mai ales ca un tata fericit. Cuplu necesar la momentul respectiv pentru a separa. Rooming de sex masculin poate costa vieți. Se prepară o a doua celulă. Se spală și dezinfectate. În partea de jos a pus materialul de mama insarcinate construi cald cuib confortabil pentru puii lor. Cele mai potrivite paie. Nu folosiți o cârpă sau vată, acestea sunt periculoase pentru copii. hamsteri nou-nascuti sunt foarte fragile, orice fir le poate distruge. În plus, trebuie să respecte regulile de igienă, precum și într-o varietate de tesatura sau lână microbi se simt foarte confortabil. Nu uitați că hamsteri mici au nevoie de adăpost. Și, desigur, într-o cușcă ar trebui să fie alimentatoare și adapatorilor, dar fără jucării în timp ce o femeie poate face și, activitățile au avut suficient.
Paie poate părea prea dur, dar femela pentru a face rost de ea și transforma într-un pat moale.

moment fericit

Jack de sex feminin pentru a produce un timp de livrare exacte. În cazul în care celula este o casa, homyachiha lăsați să dea naștere, în primele zile voi copii, cel mai probabil nu se vedea. Dacă nu există nici un adăpost, reconstituirea familiei, veți observa imediat. Nu conta copiii imediat după ce s-au născut. Mama se simte mare, una dintre ele este viabil și care nu este, astfel că, în câteva ore, nu puteți fi luate în considerare mai multe cuburi. Nu încercați să le salvați, pe care le poate distruge pe celălalt. În general, în această perioadă ar trebui să fie redusă de intervenție în afacerile interne ale animalelor de companie la un nivel minim. Rețineți că, dacă femela mănâncă bine - victime ale selecției naturale vor fi mai puțin, deoarece aceasta poate aduce mai mult decât cei tineri.
Hamsterii într-un singur gunoi poate fi de până la câteva zeci.

Face nici un rau

hamsteri nou-născuți, în orice caz, nu poate fi atins. Tânăra mamei acut simț al mirosului, se simte acut mirosurile care par ostile ei. Prin urmare, este probabil să înceteze să se hrănească hamster. pe care le ține în mână, și poate chiar rupe. Cel mai bun - să părăsească familia pentru un timp în repaus și să aștepte câteva zile.

Grija pentru mama

O atenție deosebită trebuie acordată mamelor care alăptează. Ar trebui să fie suficientă hrană. În alimente normale în fiecare zi adăuga vitamine. În cușcă ar trebui să fie întotdeauna apă proaspătă. să efectueze curățenie generală în celulă nu este necesară în primele două zile. Două zile mai târziu, copiii cu mama mea deja poate fi transplantat la un moment dat într-o cutie separată sau o celulă de rezervă (nu tatăl), pentru a schimba materialul de umplutură și paie. În viitor, pentru a restabili ordinea în cușcă la fiecare două zile.

Treptat introduc alimente solide

Cand hamsteri cresc un pic si acoperite cu par, începe să se introducă alimente solide. Pune într-o cușcă câteva frunze de varză. Copiii se vor mesteca fericit pe ele. Câteva zile mai târziu, când luna tânără vechi, puteți începe oferindu pui fiert. Porțiuni ar trebui să fie mici. Faptul că hamsterii nu mănâncă. scoate din celulă. Șase săptămâni mai târziu, familia va trebui să se stabilească. Femeie, puteți trimite la masculul - acum nu există nici o amenințare pentru el. Copiii sunt deja capabili de a trăi fără îngrijire părintească.