Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu

Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu

Într-o încercare de a păstra față de tineret, pentru a preveni ridurile timpurii și uscarea pielii, doamnelor frumoase de multe ori uita de îngrijirea corpului. Da, pielea corpului este mai dens, are mai putine glande sebacee și este în curs de îmbătrânire mai lent, dar, în cazul în care procesul a început, este practic imposibil să se atragă. Este mai ușor pentru a preveni apariția modificărilor neplăcute prin efectuarea de rutine zilnice simple de îngrijire la domiciliu, zile observarea si dieta.Corpul uman - un sistem perfect, care este capabil să se auto-reglarea metabolismului lor si sa mentina sanatatea si frumusetea. Deci, nu a fost până atâta timp cât oamenii au fost scăldat în apa de izvor, mânca numai produse de casă și nu folosiți agenți de curățare chimică pentru piele. Când ne-am mutat în oraș, a început să folosească apa cu clor și săpun, mânca alimente nenaturale, pielea a început să-și piardă capacitatea lor de a regenera și tineri automenținere. Frumusețe și sănătate a corpului sa transformat într-un lux și prețuit obiectivul multor femei.

Procesul de degradare a corpului pielea este mai lent decât pielea și devine vizibil pentru 35-40 de ani. Prin această vârstă, pielea isi pierde elasticitatea, devine flasc si coaja. Primul care a suferit de pe brate, picioare, coapse si fese, ca în aceste zone cel putin cantitatea de glande sebacee, nu de urgență, în câțiva ani înapoi la ei, gât și decolteu zonă se alăture. Acest lucru va ajuta la prevenirea îngrijirea în timp util, exercitarea și nutriție adecvată.

1. Regulile de bază de conservare a frumuseții și sănătății pielii

Conservarea tineretului începe cu o înțelegere a ceea ce organismul are nevoie pentru a menține echilibrul și reglarea proceselor metabolice. Conceptul de „îngrijire“ include nu numai aplicarea la timp a tratamentului apei si crema hidratanta. Pielea și corpul uman ca o oglindă reflectă starea internă a întregului organism, să-l păstrați la nivelul adecvat, trebuie să mănânce dreapta. Dacă excludeți din dieta dumneavoastră produse nenaturale sub formă de chips-uri, biscuiti, dulciuri și băuturi chimice, renunțe la fumat și de consumul excesiv de alcool, organismul va acumula mult mai puține toxine, iar acest lucru are un efect pozitiv asupra stării corpului extern.

Hotelul atenție trebuie acordată de băut regim. rata de zi cu zi în stare de ebrietate de apă pură este capabil de a satura hidratarea pielii în interiorul și pentru a da aspectul decent.

Că pielea sa uitat sănătos, mușchii corpului, de asemenea, ar trebui să fie în formă bună. Nu trebuie să fie un atlet profesionist sau să dispară în sala de aerobic în fiecare zi, pentru a furniza efectul dorit capabil exercitarea de obicei dimineața. Mai multe exerciții în dimineața va spori fluxul de sânge, mentine tonusul muscular si ajuta organismul sa se trezeasca.

Procedura este utilă masaj, aromoterapie si SPA-ingrijire pentru pielea obosita si slăbit. Prin ambalaj. scule profesionale triturare si corp napityvaniya de suprafață, pielea devine mai densa, fina si matasoasa. Mai mult decât atât, însăși vizita la fetele salon aduce distracție și înălțătoare, care are, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului și sănătății.Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu

2. Secretele de îngrijire corporală la domiciliu

Din păcate, aceeași putere și exercitarea nu este suficientă pentru a menține o stare bună a corpului. Dacă nu aveți timp, capacitatea sau dorința de a merge la proceduri cosmetice costisitoare, va ajuta la salvarea situației chiar și de îngrijire minimă în casă.

Există mai multe etape obligatorii care trebuie respectate, care transportă îngrijire corporală:
1. Curățarea. Acesta este primul și obligatoriu pas înaintea oricărei proceduri cosmetice, aplica agenți de hidratare și piele de aprovizionare brut ar trebui să nu fie, în caz contrar ele vor deveni un teren de reproducere excelenta pentru bacterii daunatoare. Apă într-un duș nu ar trebui să fie prea cald sau rece, temperatura ideala de 37 °. Nu este recomandabil să se utilizeze un săpun de toaletă convenționale, este prea uscat pielea. Este mai bine să acorde prioritate gelurile cu uleiuri esențiale și vitamine.
2. Scrubbing si curatare profunda. Acesta este un pas opțional de îngrijire personală de zi cu zi, de preferință Scrubbing efectuat de 1-2 ori pe săptămână. Cu această etapă de curățare exfolierea celulelor moarte ale pielii, pielea devine neteda si matasoasa. Pentru a face acest lucru, există o mulțime de instrumente profesionale, dar nu și rețete mai puțin eficiente și mai simple sunt tufarisuri de acasă. Cele mai frecvente dintre ele: frecarea de cafea. sare și miere, piersici sau caise sol seminte, fulgi de ovăz. Componenta uscată trebuie amestecat cu puțină miere, ulei sau pur și simplu apă și aplicat masat în sus pentru a menține frecarea pe corp timp de 5-7 minute, apoi se clătește.
3. Hidratarea și nutriție. Aceasta este o etapă foarte importantă în organism de îngrijire a pielii, este imposibil de ratat, chiar și în absența timpului liber și un buget limitat. Face nu se potrivește cu pielea mai groasă a corpului, ca o parte din aceste fonduri ar trebui să fie mai multe uleiuri grase și elemente de hidratare. În același timp, produsele cosmetice ale corpului ar trebui absorbit rapid și nu lasă urme pe haine și lenjerie de pat. Hidrata si hrani pielea ar trebui să fie după fiecare a lua un duș sau o baie, distribuirea uniformă a agentului pe tot corpul.

Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu

3. Selectarea produselor cosmetice, în funcție de tipul de piele

frumos pielea corpului Secretul constă în alegerea corectă a produselor cosmetice pentru îngrijirea ei. Cele mai frecvente și la prețuri accesibile opțiune este o cremă și variantele sale în formă de spumă. lăptișor, geluri și balsamuri. Toate acestea diferă de la o altă textură și conținutul de grăsime, selectați următoarea individuale pentru fiecare tip de piele.

Dacă este vreme caldă și tipul de piele nu este prea uscat, ar trebui să dea preferință opțiunii ușor de creme și spume. Acestea vor fi absorbite rapid și nu lasă o senzație neplăcută lipicios pe piele. Nu neglijați prezența filtrelor SPF, ca parte a produselor de îngrijire, în vreme însorită, este o măsură necesară de protecție împotriva radiațiilor periculoase.

O femeie care arată bine și se simte respectiv. Pentru a menține imaginea ideală nu are nevoie de mult de îngrijire, doar în timp util pentru corp și de îngrijire a părului, manichiuri, exercitii fizice moderate, alimentația corectă și regimul de băut.

interesant

 • Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu
  Ingrijirea parului in remedii naturale de origine
 • Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu
  neprețuită medicamente naturale - uleiuri esențiale, ca o rețetă pentru longevitate
 • Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu
  Care este psihologia dezvoltării și istoriei sale ca știință
 • Cum să aibă grijă de corpul la domiciliu
  Ceea ce vrem cu adevărat atunci când vrem ceva