Cum pot schimba dimensiunea fotografiei

Cum pot schimba dimensiunea fotografiei

Există mai multe formate diferite de imagine

În total există mai multe moduri de a instala o altă extensie pentru imagine. Să luăm în considerare fiecare dintre acestea mai detaliat.Prima opțiune - pentru a folosi bine-cunoscut programul pentru Microsoft Office. În ciuda faptului că acest utilitar este destinat în primul rând pentru lucrul cu documente, este de ajutor perfect pentru a rezolva alte probleme, cum ar fi conversia imaginilor. Pentru a face acest lucru, copiați imaginea într-un document Microsoft Word. Apoi, faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului din meniul pop-up, faceți clic pe opțiunea „Salvare ca imagine ...“ și apoi în fereastra care se deschide, selectați extensia necesară în care doriți să salvați imaginea. Microsoft Office Word vă permite să convertiți imagini în următoarele formate:

Cum pot schimba dimensiunea fotografiei


Faceți clic pe Salvare ca imagine, și selectați formatul de fișier

Aceste tipuri de extensii sunt utilizate cel mai frecvent, astfel încât, în cele mai multe cazuri, puteți utiliza această metodă.

Cum pot schimba dimensiunea fotografiei

Un alt mod - de a profita de multe celebre program de editare de imagini Adobe Photoshop. În Photoshop, totul se face în același mod. În primul rând, încărcați o fotografie, apoi mergeți la «Fișier» meniul ( „File“) și selectați-l în elementul «Salvare ca ...» ( «Save as ..."). În fereastra care apare, specificați extinderea dorită a rămâne, care sunt selectate în Adobe Photoshop este foarte larg. Desigur, descărcați și instalați Photoshop exclusiv pentru a converti JPEG la PNG este inadecvată, deoarece puteți utiliza Paint built-in.

Cum pot schimba dimensiunea fotografiei

Există o altă opțiune care vă permite, în general, nu-mi place nici utilități. Tot ce ai nevoie - du-te on-line și de a găsi un serviciu special online de conversie de imagini, multe dintre acestea. Aceste servicii vă permit să modificați rapid extinderea fotografii fără prea mult tam-tam și de înregistrare.

Dacă doriți să reduceți sau să măriți imaginea, de asemenea, poate fi ușor de realizat în Paint (doar faceți clic pe „Resize“ pe bara de instrumente) sau Adobe Photoshop.