Cum pot repara pompa cu mâinile copilul tau

Cum pot repara pompa cu mâinile copilul tau

Pompa „Little Boy“, a produs încă din perioada sovietică, este foarte popular în rândul proprietarilor de locuințe și grădinari

În cazul în care prețul de buget are caracteristici de performanță bune care ii permit sa pompa apa pentru destul de o adâncime considerabilă. Dar, la fel ca toata tehnologia, se rupe.


Mulți proprietari de a face cu propriul lor copil pompa de mâini de reparare. În prezența gândirii de inginerie și abilități tehnice, este destul de simplu și se poate face în mod independent.

De ce se utilizează pompă

Cottagers și agricultori „Kid“ este folosit pentru mai multe scopuri, este:

 • Alimentarea cu apă la site-urile de curte și de țară.
 • Alimentare cu apa de locuințe private și vile.
 • Introducerea sistemului automat de udare.
 • Pomparea apei.
 • Pulverizarea culturi de grădină și legume.

Avantajele neîndoielnice ale pompei sunt:

 • Ușor de utilizat.
 • suficientă fiabilitate și ușurință de construcție.
 • Simplitatea de întreținere și operare.
 • Se poate lucra în godeuri.
 • Nu are nevoie de fixare.
 • Prețul de buget.

Notă. Pentru a repara copilul pompei, trebuie să știți specificațiile sale. Ei pot învăța să citească instrucțiunile de la Kid pompei, care este inclus în pachetul de vânzare.

Mai jos sunt principalele opțiuni:

Ansamblul pompei și principiul de funcționare

Pentru a produce o pompă repara propriile lor mâini copilul, este necesar să se examineze structura sa

echipamentul său electromagnetic este format dintr-un miez și două bobine, fire de cupru înfășurată.
Deci:

 • Ei au înregistrat un compus rășină de plastic și plasat într-o carcasă de metal. De asemenea, în compusul includ nisip de siliciu, care garantează o conductivitate termică ridicată.
 • Vibrator - o ancoră cu tija de fixare, care se deplasează sub influența forțelor electromagnetice. vibrator de cauciuc de primăvară ajută să revină la starea inițială.
 • Toate părțile, dintre care compilate pompei submersibile, închise într-o carcasă metalică. La etaj este o supapă de cauciuc - de asamblare, de multe ori merge în ordine.


Pentru a face reparații pompa copil cu propriile sale mâini necesită cunoștințe despre modul în care funcționează:

 • Când transforma într-o ancoră de rețea se mută la un magnet sub influența legilor fizice.
 • Mai mult, forța de atracție electromagnetică este terminată și ancorat de arcul de cauciuc vulcanizat revine la poziția sa inițială. Pistonul și ancora schimbă poziția lor de 50 de ori pe secundă.
 • Apa și aerul ajunge la rezultate valorile critice dintre elementele camerei hidraulice cu piston.
 • Acest amestec cu două componente (aer și apă) are o elasticitate care îi permite să pătrundă în supapa de admisie. Apoi, ieșind din priză și de a crea promovarea apei în furtun sau țeavă.

Audierea dispozitiv de pompare Kid. Repararea se poate face pur și simplu și ușor, fără a recurge la specialiști.

Rezolvarea problemelor de bază

Cum pot repara pompa cu mâinile copilul tau

defecte majore și eliminarea acestora

Cum să obțineți pompa „Little Boy“ din fântână

Cum pot repara pompa cu mâinile copilul tau

Pentru a repara pompa, este necesar să se iasă din gaura

Am scoateți-l de multe ori eșuează, dar ce se întâmplă dacă ai obține un copil puțuri de pompă nu funcționează? Puteți apela experți, dar în unele situații, este posibil pentru a rezolva problema pe mâinile sale.

Consiliul. Dacă el răsucită, acesta din urmă este oprit și deconectat. Și apoi eliberați încet pompa necesară. Pentru a evita această situație în viitor, trebuie să atașați un cablu de la furtunul de ridicare a apei.

Cu stagnarea prelungită ridică, de asemenea, problema cum să obțineți copilul afară din pompă bine. Pentru a face acest lucru, swinging ușor coarda, trageți pompa de sus, care deține și furtun și cablu. Această metodă „legănat“ și de dimensiunile non ajutorul pompei și fântâni. Mai jos este o fotografie a modului în care se face.
Ei bine, pentru a preveni colmatarea spate a sondei, este necesar să se efectueze vizite de inspecție și de prevenire în patru ani.

Pentru a face cât mai puțin posibil de reparații, trebuie să știți unele dintre nuanțele. Apa care va fi pompat pentru ei, nu ar trebui să fie murdar. Utilizarea sa va duce la colmatarea, defalcările frecvente și eșec în cele din urmă.
Cumpara „Kid“, este de preferat pe peretele superior: situat în partea de jos a motorului în acest design, acesta va fi răcit mult mai bine, iar retragerile nu vor fi pe partea de sus a supt noroi și pământ.
Pentru a avea un dispozitiv, cum ar fi o reparație pompă a fost copil rar, aveți nevoie pentru a alege un model cu o protecție termică care protejează motorul. Și incluse instrucțiunile de copil ale pompei trebuie să fie strict respectate. Toate acestea vor ajuta să facă fără defectiunile inutile.