Cum pot lua oraș, fotochaynik

Cum pot lua oraș, fotochaynik
Cityscapes fotografiere ușoară. Acestea ar trebui să fie în măsură să ia în mod corect imaginile. În același timp, destul de des este necesar să se modifice transmiterea imaginii în sine. Pentru aceste scopuri raznofokusnye Obiecte foto. Acestea sunt caracterizate prin capacitatea de a îngustarea de perspective.Cu această caracteristică interesantă, este posibil să se obțină o imagine pe care clădirile sau clădirile înalte se vor lega între ele, în partea de sus. Aplicarea acestui unghi larg lentile camera ajuta pentru a descoperi viitor.

Fotografiind oraș. artiști fotografie de multe ori înainte de a exista o problema de fenomene, cum ar fi convergența verticalele. Pentru a rezolva această problemă, puteți utiliza două moduri de a ajusta deget de la picior-in și deget de la picior-utilizare.

Pentru a regla convergența verticalelor trebuie utilizat Obiecte foto, cu care puteți corecta distorsiunile în perspectivă. Este posibil ca, în astfel de cazuri, și mișcarea părți separate ale camerei folosind un pavilion camera cu film. Pentru acest panou de lentile fotografice ar trebui să schimbe, astfel încât să rămână la acest film fotografic plan paralel. În acest caz, cele două centre nu mai pot fi plasate pe o singură linie orizontală. Folosind o astfel de tehnologie poate fi încorporată în rama superioară detaliilor arhitecturale ale clădirilor care pot cădea în afara cadrului în fotografia convențională.mod opțional înclinat fotografiind camerei. Ca regulă generală, și pe verticală, în același timp, nu va converge. Pe acest principiu aranjate capabile să corecteze Obiecte foto distorsionării perspectivei. Acestea sunt echipate cu un dispozitiv de reglare specială prin care acesta poate fi deplasat paralel cu un plan plasat în interiorul camerei de film. Dacă nu produc astfel de mișcări, apoi de cotitură în sus aparatul de fotografiat, puteți obține imediat un anumit efect de convergență la partea de sus a liniilor verticale.

De efect de convergență nedorit poate fi eliminat prin selectarea unui punct de tragere, care este la distanță de clădirea maximă fotografiate sau este semnificativ deasupra fundației. Acest lucru se poate face prin determinarea punctului de filmare de la ferestrele din casa opusă, care este situat la aproximativ la o înălțime care este egală cu jumătate din înălțimea obiectului fotografiat. În acest caz, trebuie să scoateți lentilele camerei. care are o lungime focala nu este mai mică decât lentilele convenționale. Deci, va fi capabil să se auto-regla gradul de convergență al verticalele.

Dacă sunteți obligați să-și petreacă orașul fotografierea o gamă destul de aproape, deoarece nu se poate ridica deasupra nivelului solului, atunci va veni în ajutorul unui aparat de fotografiat lentilă cu unghi larg. Ar trebui să fie îndreptată spre fundația clădirii, în jos. Rețineți că numai partea superioară a cadrului de construcție să fie ocupat. Mai târziu, puteți ajusta fotografia, eliminând astfel de obiecte aleatorii din cadru.

Cum pot lua oraș, fotochaynik

Prin fotografie urbană. să învețe cum să folosească astfel de metode în care imaginea poate fi făcută unic.
Sperăm să vă bucurați camera c pe străzi mai multe orașe.