Cum pot face o masca pisica

Ce s-ar fi reîncarnat într-o pisica, va fi nevoie de o mulțime de efort. Masca puteți cumpăra sau face singur. Există mai multe moduri de a face acest lucru. Cum ar fi:Aceasta masca va muri și convenabil.

Veți avea nevoie de o bucată de hârtie de format A4, foarfece, markeri și radiere. Sheet este pliată în jumătate, această linie va fi linia nasului. Apoi, din nou în jumătate - linia de ochi. Linia tăiat ochii și să facă șase incizii.

Cum pot face o masca pisica

Două tăieturi pe lățimea nasului, două pentru benzi de cauciuc pe fiecare parte și două mai mult pentru a face, de tăiere a hârtiei, până la jumătatea distanței sprancenele pe frunte.
Marginile tăieturile de pe frunte, trebuie să aveți unul pentru celălalt și fixați cu adeziv. În acest frunte îngustat vizual și va fi convexă.

Oricare ar fi guma este mai bine să păstrezi, ai nevoie pentru a pune o bucată de hârtie grele și atașați. Puteți lipi un lipici obișnuit, precum și posibil și banda de mascare.
Nasul ar trebui să fie redus în același mod ca și frunte.

În cazul în care obține o mască frumoasă, convexă. Ceea ce ar da o asemănare cu o pisică, aveți nevoie pentru a lipi urechile-triunghi în partea superioară a măștii.
Restul similitudinii se poate face cu markere sau creioane colorate.

Faceti o masca pisica-femeie, nu prea tare. Este nevoie de pantaloni negri vechi, un ac și ață, cretă albă și foarfece.
Din partea din spate a chiloților va trebui să taie o bucată mare și solidă de tesatura. picior ideal care nalezet în jos. Acest picior gâfâi aveți nevoie pentru a trage cu creta și ochi tăiat.

Cum pot face o masca pisica


Partea de sus pe dos si cusatura. Când a fost transformat în interiorul picior cusute din spate, se pare că ceva de genul pălării.
In repaos, materialul suplimentar va trebui să taie și coase filele de mai sus.

Acum, masca nu mai arata ca o pălărie, și arată ca o mască de pisică-femeie.
Cu ajutorul pantaloni vechi pot încerca cu ușurință o imagine chic. Astfel, nu numai pentru a scăpa de zdrențe inutile, dar, de asemenea, obține rapid masca dorită.

papier mache

Aceasta tehnica este foarte frecvente și ușor de recunoscut. Puteți să-l utilizați pentru a face orice obiect de pe masca scaun și de finisare.

Bucățile de hârtie sunt rupte și lipite pe stratul fals cu strat. hârtie creponată cu PVA. Straturile ar trebui să suporte în mod egal între ele. În timp ce cea mai mare parte a uscat, puteți începe urechile de fabricație. ajutor pentru copii normali în acest triunghi.

Cum pot face o masca pisica

In mod similar, strat cu strat făcut urechi.
mucegaiuri uscate trebuie să chit, și înainte de faptul că se taie toate erorile de pe margini. Când tencuiala sa uscat, folosind un șmirghel nevoie de șlefuire la o stare de suprafață netedă.

Următorul strat de protecție va deveni o vopsea de latex obișnuit, cel mai bun alb. Pentru a atașa terminat urechi masca cu un bun adeziv, durabil.
Masca poate fi culori de vopsea, evidențiați locul dorit de urechi, nas și mustață. După uscare, masca lăcuit pentru rezistență și durabilitate.

Masca de carton oferă o foarte ușor și simplu. Prin urmare, o astfel de mască poți face cu copilul dumneavoastră. Pentru măștile necesită foarfece, radieră și carton colorat.
Trase pe o mască de carton a viitorului și este tăiat de-a lungul conturului.

Cum pot face o masca pisica

Pe părțile laterale, fac găuri mici, și a tras guma.
Masca poate fi făcută din carton simplu sau tăiate benzi pentru fete și să facă un tabby.
Dacă se dorește, masca poate lipi pene rotunde mici, mici. Aceasta va adăuga o mască „pufos“ și face mai interesant și original.

Aceasta masca poate fi purtat la carnaval, vacanța de Anul Nou, sau spectacole în școli.
În acest fel puteți comunica cu copilul, l învețe ceva nou și interesant, răsfățat, și se apropie de el.