Cum pentru a vedea fotografiile de pe Skype

# Prin intermediul Skype puteți partaja fotografii, așa cum se face prin e-mail sau ICQ. După pornirea programului se va deschide o casetă de dialog. Dați clic pe acesta pe fila „Distribuiți“ și selectați următorul pas „Trimite un fișier“. Acum puteți selecta orice informații stocate în computer, fotografia și trimite celeilalte părți. Dacă fișierul pe care doriți să le distribui, apoi, în aceeași fereastră în care corespondența va fi notificat cu privire la expediere. Faceți clic pe „Accept“ buton, selectați folderul în care să salvați fotografiile, și așteptați pentru ca acesta să pornească. Odată descărcat, starea fișierului se va schimba de la a fi trimis la adoptat, și în aceeași casetă de dialog, aveți posibilitatea să faceți clic pe „Open File“.Configurarea opțiunilor de transmitere a datelor. Faceți clic pe cheie - „Settings“. Acesta este situat în apropiere de fereastra principală ICQ deschide meniul sau unul din contactele de pe caseta de dialog listă. Selectați coloana „Alte Setări“ și în ea tab-ul „Transfer de date“.

Alegeți din orice utilizator sunteți de acord să accepte date de intrare, fără a cere permisiunea pentru această acțiune. Faceți clic pe numele, dar în cele din urmă, faceți clic pe „OK“. Selectați un folder pentru a salva fișierele. În mod implicit, acest sistem ICQ dosar stocate în dosarul de instalare a aplicației. Primite de la fiecare parte, va rămâne în dosarul cu numele său.

Asigurați-vă că partenerul a configurat ICQ mod de a vă duce la datele de intrare. Acestea includ fotografii. muzica, filme, orice fișiere și foldere.

Selectați utilizatorul căruia doriți să trimiteți fotografii sau alte fișiere media. Deschideți fereastra de mesaj și să-l avertizeze cu privire la intenția de a face schimb de informații.Versiunile recente ale programelor ICQ permit „arunca“ fișierele mult mai rapid, fără a fi nevoie să tastați o cale lungă în dosar. Pur și simplu „drag and drop“ fotografii tag-ul în fereastra de mesaje și începe trimiterea fotografiilor.

Cu programul ICQ puteți trimite o mulțime de fotografii dintr-o dată prin plasarea lor într-un dosar partajat sau prin crearea dimensiunii sale de compresie a fișierelor. Încercați să trimiteți fotografii în plus față de alte medii.

Cum pentru a vedea fotografiile de pe Skype

  • Software-ul Adobe Photoshop.

Cum pentru a vedea fotografiile de pe Skype

  • cască de voce Computer, programul Skype.

Porniți computerul și încărcați sistemul de operare. Conectați un set de căști voce - mufa verde la placa de sunet pe căști, roz - intrare microfon.

Porniți software-ul Skype din pictograma de pe desktop sau butonul de meniu „Start“. La sfârșitul descărcării în partea de jos a ferestrei programului va apărea figura numărul de utilizatori Skype. În prezent, ea este mai mult de 20 de milioane de abonați.

Locul principal în fereastra programului este o listă de contacte PC-ul utilizatorului. Pentru a vedea toata lumea care este pe Skype. mouse-ul, trebuie să activați fila „Contact“ și bifați „Toate persoanele de contact.“ Abonații sunt listate în baza de date de utilizator sunt afișate pe ecran într-o singură listă. Sunt în pictograma on-line va apărea de culoare verde, cu un tic alb lipsă - o pictogramă gri cu o cruce.

Membrii, la libera sa alegere, se poate schimba statutul șederii sale în rețea. Prin urmare, pictograma gri nu înseamnă neapărat că persoana nu se află în rețeaua dumneavoastră.

  • Instrucțiuni pas cu pas pentru configurarea și parametrii de funcționare schimbare Skype