Cum pentru a ușura parul fără a afecta parul de la domiciliu, alegerea căilor blânde

Dorința de a avea parul blond atât de mult încât chiar și frica de a strica calitatea, aspectul de păr nu se oprește. Orice procedură de clarificare, chiar și cel mai blând, nu un fel pentru păr. Rezultatul albire nu este doar o nuanta de bun venit de blond, dar, de asemenea, uscat și plictisitoare, încuietori fără viață. Cum de a obține un efect bun și să păstreze capul de sănătate a părului? Cum pentru a ușura parul fara a deteriora aspectul lor? Luați în considerare opțiunile.Efectul asupra părului trasnet

Orice schimbare a culorii afectează starea de bucle, mai ales daca este iluminat. Perturbarea pigment naturale apare ca rezultat al procesului de oxidare care afectează în mod negativ întreaga structură a părului.

Sub acțiunea reacției chimice în locul golurilor melaninei naturale și material de construcție keratina deformat substanțial. Rod după clarificare slăbește. strat afânat de fulg care acoperă părul, încetează de a oferi o protecție fiabilă.

Par să devină uscat, friabil, plictisitoare, neajutorat.

Cum pentru a ușura parul fără a afecta parul de la domiciliu, alegerea căilor blânde

Important! Orice expunere este capabil de a agrava starea lor. Prin urmare, pentru a face față cu părul decolorat standuri cu extremă precauție.

Pregătirea pentru procedura

Pentru a Shag primit mai puțin efect distructiv în clarificarea ar trebui să se pregătească pentru ea în avans:

  1. îngrijire maximă a ondulează: limitează în mod substanțial sau să refuze orice efecte termice (uscătoare de păr, straighteners, soare).
  2. Nu face alte păr dăunătoare, acțiune chimică (permanentul, colorat).
  3. În cazul în care modificări de culoare este planificată o lună mai târziu și mai de dorit să se pregătească părul cu ajutorul acasă iluminare blând. pentru a face o masca, clătiți. Găsiți retete potrivite cu scortisoara, miere, iaurt, musetel, dar fără chimicale, alcooli. Clarificarea procedurii să alterneze nutritive. 2 săptămâni înainte de agresiv albire acasă „expulzarea de culoare“ complet.
  4. Asigurați-vă că firele de îngrijire corespunzătoare: nutriție, hidratare, curățare temeinică. 1 săptămâni înainte de procedura, terapie intensiva a oprit.
  5. De la despicarea varfurilor este mai bine pentru a scăpa de colorare t. Pentru a. Ele sunt mai vizibile pe fire de culoare deschisă. Hairstyle dobândi aspect neglijent. În cazul în care se efectuează o clarificare în cabină pentru a face această manipulare este permisă imediat după albire.
  6. Păr nu trebuie să conțină urme de păr styling, chiar pe locul în apa cu clor din piscina sau sare de mare poate strica rezultat albire viitoare.
  7. păr Clear standuri pentru 1-3 zile înainte de procedura, formează un strat protector pe piele naturală.
  8. Este important să ducă un stil de viață sănătos, nutriție, somn, lipsa de obiceiuri proaste.

Urmand aceste reguli simple, pentru a obține cel mai bun rezultat va fi mult mai ușor. A avea un par sanatos, pregatit poate spera la un rezultat favorabil.

Cum pentru a ușura parul usor posibil

Cum pentru a ușura parul fără a afecta parul de la domiciliu, alegerea căilor blânde


Pentru parul este mai puțin afectat de coloranți chimici nu trebuie doar să se pregătească în mod corespunzător pentru ea, dar, de asemenea, să urmeze recomandările pentru clarificare.

Atenție! Conformitatea cu benzile de ajutor scut de impactul negativ, procesul de decolorare va avea loc fără pierderi, dezamăgiri.

Mijloace de iluminat blând

Pentru cei care sunt schimbări radicale ale aspectului nu au nevoie de păr adecvat trasnet blând. Pentru această manipulare, există multe resurse, delicat care funcționează pe păr.

Cu tonics, culoare nuanțare bucle schimbare shampuneymozhno la pasul 1-2. Compoziția cea mai mare parte blând, vă permite să facă părul iluminat în condiții de siguranță. Bucle dobândi o nouă umbră, strălucire, uita-te sănătos.

Coloranți fără amoniac permite pentru a schimba culoarea de încuietori, fără a le deteriora în 4 etape. O astfel de metodă ar fi o soluție pentru detectarea adâncimii culorii luminii naturale. culoare saturate, strălucire frumos va fi rezultatul colorării. -Amoniacul liber de colorare a părului după deteriora ușor.

Strălucire Cream, Spray-a bucurat recent de o mare popularitate. Ele sunt ușor de utilizat, compoziția de îngrijire afectează, păr nu strica. Aici, cu toate acestea, efectul nu este puternic (1-3 pași). Dar permite unele efecte fantezie, cum ar fi Ombre.

Acasă cosmetice

Produce fulger de păr la domiciliu, puteți utiliza populare rețete. Această opțiune este proprietarii mai potrivite nuante de blond, dar brunetele va reduce ușor iuteala de culoare. Acasă machiaj este absolut inofensiv pentru păr, chiar și în multe cazuri, capabile de a consolida, hrăni.

Masca cu miere și scorțișoară

Cum pentru a ușura parul fără a afecta parul de la domiciliu, alegerea căilor blânde
Brunete importante să știe decât să ușureze lacătele cu ușurință, cu o maxima atentie. Aceasta reteta este doar soluția perfectă. Cinnamon va da o culoare aurie închisă, iar uleiul se va hrăni șuvițele.

Ușor a încălzit într-o baie de apă de miere (2 linguri. Linguri) adăugată adus la temperatura corpului, în același mod, uleiul de măsline într-o cantitate de 2 linguri. linguri. Pentru masa rezultată pentru a amesteca 2 linguri. linguri de scortisoara macinata si balsam pentru bucle. Totul se amestecă bine, aplicate șuvițe, încălzit, să aștepte timp de 1 până la 8 ore. Se va spăla în mod obișnuit.

Notă scorțișoară fărâmițate prost spălate din capul de păr - este necesar să-l clătiți bine cu apă.

Masca cu musetel si glicerina

Blondele trebuie să selecteze cu atenție rețete pentru a ușura ca rezultat nu cumpara reddishnesses. Mușețel da un luciu auriu deschis, iar glicerina va face parul elastic, strălucitor.

Se fierbe 2 linguri. linguri de mușețel uscat 1 cană cu apă clocotită timp de 1-2 ore, se filtrează. Rezultată Temperatura camerei de infuzie se adaugă 5 Art. linguri de glicerină. Soluția a fost repartizată pe șuvițele izoleaza. După 1 oră, se spală.

Cum de a alege vopsea pentru clarificare

Femeile se întreabă adesea dacă vopseaua strică părul. Se poate spune cu siguranță că formulările care conțin amoniac, nu este inofensiv pentru păr. Prin alegerea mijloacelor de albire trebuie să fie luate în serios.

Agenți Cruțându nu sunt potrivite pentru o schimbare radicală a imaginii, deci ar trebui să ia imediat în considerare acest lucru atunci când aleg. Compușii agresivi sunt selectați, completate de tot felul de componente de îngrijire: uleiuri, extracte si vitamine. Acesta este modul în care un pic de vopsea „înmoaie“ un efect negativ.

Pentru utilizarea la domiciliu textura cremoasă perfect adecvată. O astfel de opțiune ar oferi o aplicație convenabilă de distribuție uniformă. Hue va fi uniformă.

Alege culori profesionale, gândindu-se că acestea sunt cele mai bune, nu merită. La domiciliu, cu atât mai dificil de a pregăti compoziția, în cazul în care nu există o experiență relevantă poate face o greșeală în proporții care să facă rău părului.

Paint pentru a lumina cele mai bune pentru a alege branduri bine cunoscute, producătorii de încredere. Dă preferință unei foarte scumpe sau ieftine opțiuni nu are sens.

Consiliul. Atunci când nu există nici o experiență de deschidere a culorii mai bine să nu experimenteze pe cont propriu si sa contactati salonul sau cel puțin să consulte un specialist bun. Aspectul atractiv, disponibilitatea de păr sănătos pe cap - sarcina principală.

Multe femei, îndrăznind să experimenteze cu culoare, de mirare cum de a ușura parul fără a afecta sănătatea dumneavoastră. pregătire temeinică pentru procedura, ca urmare a recomandărilor de culoare, de abordare a sunetului la alegerea mijloacelor pentru a obține rezultate mai bune. Aspectul actualizat va incanta si inspira.

sfaturi utile și rețete pentru păr iluminat în condiții de siguranță la domiciliu.

Metoda clarificare internă a părului, fără a deteriora componentele și chimice.