Cum pentru a trage portrete la plaja

Cum pentru a trage portrete la plaja

Dacă ați luminat ideea de a învăța să efectueze un sondaj pe plajă, oferim pentru a face cunoștință cu recomandările noastre. Acest lucru nu este dificil, dar portretistica prevede respectarea anumitor nuanțe și aspecte. Toți spun la rândul său.Alegerea unei locații pentru fotografiere


Primul pas este de a alege o locatie potrivita pentru o sedinta foto. Bun fotograf picioare hrănite, de aceea este recomandat să se familiarizeze cu locul în avans pentru a evalua lumina, direcția razelor soarelui și mai mult. Este, de asemenea număr important de oameni de pe plajă. De exemplu, în cazul în care fundalul va fi surferi constant pâlpâiri sau tăbăcire, ancheta structurală nu va funcționa.

În plus, uita-te pentru un model care nu include obiecte luminoase (masini, garduri, coșuri de gunoi). După ce a definit locul, puteți trece la iluminat. Orice fotograf profesionist vă va spune că cel mai bun moment pentru a trage este dimineața sau după-amiaza, când lumina se îndreaptă spre apus de soare. În acest moment, soarele nu matrice orb, umbre nu sunt la fel de agresiv, pielea nu strălucește.
Ce trebuie să știți despre lumina soarelui

fotografi începători fac adesea greșeala de a plasa subiectul în spatele soarelui, sau persoana la lumină. Chiar și atunci când fotografiați în RAW format grafic orice program nu va corecta această supraveghere. Cea mai bună opțiune este de a poziționa persoana fotografiat atunci când iluminarea laterală. Oamenii nu vor privi chiorâș și se dovedesc personal excelent.Alegerea timpului pentru fotografiere


Mulți fotografi disprețuiesc zilele acoperit de nori, presupunând că cadrele din această lumină va veni un contrast nesaturat și scăzut.

Cu toate acestea, atunci când reglate corespunzător sensibilitatea și balansul de alb, acest efect este. În dimineața cel mai bun timp pentru a face fotografii de oameni considerate a fi primele ore ale zori, seara, respectiv, ultimele ore.

Fotografierea în ploaie și vânt


Principalii inamici ai fotografului considerat a fi vânt și ploaie. Cu vânturi în rafale a localiza oameni într-un mod care să nu sufle din lateral sau din spate.

Defectele pot fi corecte în Photoshop. În cazul în care nu bate vantul in mod constant de acord cu o singură mână, puteți face o fotografie de reportaj întârziat, experții mă ierte. În acest caz, parul care curge se va arata natural, dar claritatea imaginii va suferi, cu toate că nu este esențial.

Ploaie nu implică exploatație portrete plajă, dar ar trebui să așteptați un pic, si vei primi aer curat uimitoare după ploaie. În acest context, chiar și la amatori „Săpun“ face poze mari.

Cum pentru a trage portrete la plaja

Modelul Aspect ridică


Mulți dintre oamenii se străduiesc să pună fotografiate pe articole de îmbrăcăminte luminoase, să ia flori, dar acest lucru este în mare măsură „mai grea“ a imaginii. Bright culori domină, setarea de pe o persoană de la marginea drumului. Având în vedere faptul că, în fața fotografiei portret - trebuie să fie combătut atributul principal al acestui stat.

Utilizarea blițului


Nu te dus departe cu blițul încorporat. De obicei, nu are capacitatea necesară, și este direcționată drept înainte. Ca urmare, o persoană jaluzele, poate fi văzut în ochii lui intermitent, iar pielea devine de culoare nenatural în imagini. Utilizați Flash detașabile, care direcționează în sus de lumină, sau instalați un filtru pe construit.

Reflectoare pe plajele sunt practic inutile, altfel va trebui să invita câțiva asistenți și obligarea vântul nu vandalizate. Calitatea este o alternativă la blitz reflector: va umple umbrele de pe fețele lor, iar indicatorii de expunere ar trebui să fie de până la 1.

Sperăm că sfaturi simple va ajuta să evitați cele mai populare greșeli și de a face o mulțime de fotografii excelente.

Doriți să comandați un spectacol de artificii pentru o vacanță? Consultați site-ul ba-bah.ru