Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,

tendințele de design de apartamente modern, de multe ori ne conduc la faptul că am început să-și petreacă reamenajarea lor. Procesul nu este simplu și este asociat cu un număr mare de lucrări, care sunt adesea făcute pereți și demontarea, blocarea ușilor sau deschideri pentru ferestre, deschiderea de noi deschideri și mai mult.După cum arată practica, încercăm să-și schimbe viața, aducând unele modificări la propriul apartament. Și nu numai schimba geometria spațiului, dar, de asemenea, funcționalitatea lor.

Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,

În loc de un perete ușă

Prin urmare, această întrebare este acum una dintre cele cu întrebări frecvente. De ce gipsokatonom, pentru că există, probabil, alte moduri. Metodele au, de exemplu, să folosească cărămidă sau blocuri. Cu toate acestea, acest proces este murdar și consumatoare de timp, așa că nu toate-l ia pentru executare.

Dar gips-carton pentru astfel de scopuri - o opțiune ideală.

  • În primul rând. cu ei mai ușor de manevrat.
  • În al doilea rând. pur din punct de vedere financiar este mai economic.
  • În al treilea rând. indicatori, cum ar fi rezistența și siguranța altora nu va da în acest design.

Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,

Cadru pentru cusut

Etape ușă de etanșare

  • Totul începe cu demontarea ușii vechi. Ai complet, care este, foaia de ușă și tocul ușii.
  • Deschiderea Redus de bucăți căzute din beton sau cărămidă, ipsos sau chit.
  • Acum, doar în planul de deschidere a montat pe podea profilului de ghidare din metal.

Rețineți că profilul nu a mers dincolo de suprafața peretelui. mount lui în partea din spate a deschiderii, astfel încât placa de gips instalat nu iese din planul peretelui, ar trebui să fie la același nivel cu ea.

Este necesar să se definească exact ceea ce un finisaj va fi folosit pentru placarea pereților. Dacă este, de exemplu, un simplu ipsos cu vopsea, va fi necesar să se ia în considerare grosimea stratului de finisare (a se vedea, de asemenea, articolul Cum chit gips-carton pentru pictura cu mâinile).

Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,Setarea profilului superior

  • Apoi setați deschiderea profilului la tavan (fotografia de mai sus). Locuri de cazare, exact la fel ca și elementul inferior.
  • Instalate două plăci laterale la marginile deschiderii ușii și o poziție verticală în mijloc.
  • placa de gips carton este tăiată din rama specificată dimensiune bandă. Acesta este atașat la șuruburile mantale metalice.
  • Tot la fel, produs și pe de cealaltă parte a peretelui. Aceasta este, deschiderea ușii este cusută pe ambele părți.

În principiu, nimic complicat.

sfaturi utile

Toate profilele cadrului trebuie să fie puse în avioane. În acest scop, nivelul și plumb. profile de fixare la capetele deschiderii se face cu șuruburi și dibluri din plastic, distanța dintre care este determinată de dimensiunea de 25-30 centimetri (cm. Pe lângă articol fixat pe profilul gips carton și gips carton la profil).

Distanța dintre șuruburile care fixează gips carton - 15 centimetri. închizători Hat trebuie să fie înecat în corpul de gips-carton, la o adâncime de 0,5 cm.

Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,

Foarte des, între două plăci de gips-carton este prevăzută izolație. Acest perete poate fi considerată completă.

Uneori, crearea de design-ul interior al unei camere, a doua parte a căptușelii de gips nu se aplică. La acest loc ridica rafturi, stand TV sau altceva.

Reducerea deschiderii

Acest proces este mai puțin complex și costuri, dar are propriile sale nuanțe.

Pentru a face acest lucru, va trebui să decidă cu privire la ceea ce dimensiune ai nevoie pentru a restrânge spațiul de deschidere. Și această dimensiune este amânată de la sfârșitul adâncimea de deschidere (utilizați linia simplă).

Apoi markup exact peste diafragma setat pe profilul de ghidare podea și fixați-l cu șuruburi. Folosind un fir cu plumb, determina unde să instalați profilul pe tavan deschidere, și de asemenea, sigur.

Acum, noul format peretele de capăt al profilelor rack. Asta este, trebuie să instalați montanți de pe profilurile de margine suprapuse pe podea și tavan.

Pregătirea benzilor de gips. Două lățimi sunt determinate de mărimea peretelui să stea. Și o lățime egală cu distanța dintre montanți.

Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,

Atenție! Și acum un punct important. șuruburi din gips-carton sunt benzile laterale fixate la stâlpii, și peretele cu adeziv.

Acesta va trebui să pre-dezinfectați capătul de deschidere și se aplică amorsa. După aceea, foile de la marginea de adeziv depus de-a lungul grămezile verticale, nu este necesar să regret soluție decât este, cu atât mai bine.

Când două benzi laterale sunt instalate și fixate, pot fi montate și o bandă de capăt, fixându-l la posturile cu șuruburi. Restul toate lucrările efectuate numai după uscarea adezivului.

În cazul în care grosimea peretelui nu este mare, această structură să se ocupe de sarcina. În acest caz, în cazul în care grosimea este mare, este recomandat între două profile verticale cu montare în rack pentru a instala două sau trei bare transversale.

Cum pentru a sigila instrucțiunea gips carton video de ușă pentru a închide, a reduce propriile lor mâini,

concluzie înrudite

Închideți complet sau reducerea ușii - o problemă serioasă, în acest sunteți în stare să facă. Prin urmare, trebuie să ne referim la acest proces, precum și la alte operațiuni de construcție.

Aceasta este, cu toată responsabilitatea și atenția. O mică greșeală, ca întotdeauna, va conduce la costuri neașteptate.

Ei bine, dacă te dai jos cu câteva modificări. Dar, după cum arată practica, de multe ori merge atât de departe încât trebuie să ne schimbăm structura de cadru, și, astfel, schimba dimensiunile profilelor și benzile din ipsos.

De ce toată această discuție? Eroare conduce la faptul că prețul proiectului se schimbă.