Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Laminatul de acoperire este deosebit de rezistent la uzură. Cu toate acestea, atunci când sunt expuse la deteriorări mecanice la laminat, acesta poate fi format zgârieturi, crăpături, așchii. Aceste probleme apar adesea în cazul înainte de instalarea tehnologiei a acestui material a fost rupt. Pentru informații cu privire la modul de a repara parchet laminat, cu propriile mâini și-l scăpa de tot felul de defecte, să învețe mai departe.Cuprins:

În gaura laminat - cum să repare

Pentru a determina cursul de acțiune pentru a restabili laminat, este necesar să se studieze natura prejudiciului. Dacă există prea mare a unei găuri sau defect de pe bord, cel mai bine este de a face înlocuirea acestuia. În procesul de înlocuire a consiliului, efectuați următorii pași:

 • în cazul în care placa este extrem, apoi eliminarea fără probleme, o anumită secțiune a podelei, dezasambla, inlocuiti placa si asambleaza-l înapoi;
 • dacă ajungi la bord cu defect nu este posibil, în acest caz, acesta este recuperat folosind fierul vechi pentru aceasta, folosind un ferăstrău circular, placa este tăiată în mai multe părți, care sunt ușor de îndepărtat de pe podea;
 • Fi atent propil efectuarea, ferăstrău circular trebuie să fie setat la o grosime predeterminată, astfel, un substrat poate fi menținută sub bord intacte;
 • dorezaniya pentru grosime folosind o daltă convențională;
 • ia noua placă și se taie pe suprafața canelurile, arată foarte mare grijă, pentru a evita deteriorarea suprafeței frontale pe laminat;
 • Instalați noua placă în loc și fixați-o cu cuie lichid pentru instalarea uniformă a plăcii, așezați un obiect greu pe ea;
 • ștergeți excesul de adeziv cu o cârpă uscată.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Astfel, prezența găurilor pe suprafața laminatului, este suficient pentru a detalia porțiunea deteriorată cu un ferăstrău, și a instala noua placă.

Pentru a realiza laminatul tăiat fără a deteriora, urmați aceste linii directoare:

 • urmați semnele de pe fiica ei pe ambele părți, astfel încât să coincidă unele cu altele;
 • instalate de-a lungul perimetrului de bandă de mascare, acoperirea va preveni fisurile laminat;
 • în ceea ce privește marcarea jumătate tăiate de un cuțit linie;
 • folosind un puzzle electric, Saw acoperire la un unghi de treizeci de grade.

Parchet laminat are o performanță bună și rezistență la uzură de suprafață. Costul acestei acoperire este mult mai mic decât prețul de podea, dar în același timp, care deține o anumită tehnologie laminat stivuire și norme specifice de funcționare, este posibil să se mențină acoperirea într-o formă ideală.

Pentru a evita apariția pe zgârieturi laminat și chips-uri, nu-l picătură obiecte ascuțite și grele. Nu se recomandă să meargă pe laminatul în pantofi cu tocuri sau cu talpă dură. Pentru mersul pe laminat, folosiți papuci moi.

Mobilier, care este instalat în cameră trebuie să fie echipate cu substraturi moi. Astfel, în timpul mișcării sale, nu se va forma zgârieturi fine și ciobire.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Cum pentru a repara parchet laminat: ciobire sau zgârierea

Atunci când este prezent pe suprafața fragmentelor laminat, fisuri adânci sau crevase, acestea trebuie sigilate folosind formulări speciale. Pentru a efectua chips-uri de reparații pe o suprafață de laminat, metodele utilizate sunt:

 • amestec, care este utilizat pentru prepararea ipsosului, rumeguș, apă, proporțiile componentelor adăugând unul câte unul, deci, ar trebui sa pastă groasă care umple bine golul;
 • o rășină poliester sau epoxi, elimină, de asemenea, diverse defecte pe suprafața laminatului;
 • mastic pentru utilizarea cu suprafete din lemn laminat permite schimb de aschiere;
 • O altă opțiune de încredere - masticul acrilic.

Cumpărarea sau mastic de etanșare pentru a alege doar două opțiuni de culoare - întuneric și lumină, în acest caz, veți putea cu ușurință să ridica o umbră în raport cu acoperirea podelei. Rețineți că caseta de uscare, compoziția rezultată va schimba culoarea spre partea întunecată. În timpul funcționării, cu compozițiile arată maximă precauție, purtați mănuși și aplicați amestecul cu o spatulă de cauciuc. În scopul de a obține un efect pozitiv al disimula nu este suficient, mai des, trebuie să se aplice în mod repetat pasta pe suprafata.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

În cazul în care suprafața laminatului sunt prezente sub formă de daune minore la zgâriere, pentru utilizare îndepărtarea lor creioane de ceară. Există două tipuri de instrumente:

Odată cu restaurarea de ceara moale pot fi reparate rapid și eficient toate fisurile și zgârieturi pe podea, care este expus la o funcționare grele. In timp ce ceara de greu este utilizat pentru podele cu presiuni medii sau scăzute de pe suprafață. Cu moale de ceară încorporate fisuri în porțiunea deteriorată a laminatului.

Înainte de începerea unui laminat de etanșare, folosind un creion de ceară, aveți nevoie pentru a studia cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție


Cum de a repara o podea laminat cu mâinile lor

Pentru a restaura aspectul suprafeței laminat, trebuie să citiți instrucțiunile care vă vor ajuta să facă acest lucru. Dacă există zgârieturi prea adânci, este necesar să se înlocuiască plăcile deteriorate.

Există anumite seturi de reconstrucție, în care renovarea suprafeței este rapid, și podea, după recuperare are un aspect atractiv. Cel mai adesea, chips-uri și zgârieturi pe podea laminat sunt eliminate cu utilizarea de creioane de ceară sau pastă specială.

Pentru a ascunde zgârieturi pe podea cu ajutorul unui kit special de reparații care se potrivește cu culoarea de acoperire. În acest proces, va trebui să aibă:

 • spatule de configurații diferite;
 • mătură;
 • kit de reparare.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Pentru a sigila mici fisuri pe podea, veți avea nevoie de aproximativ cincisprezece minute. Compoziția specială este aplicată pe suprafață. În continuare, trebuie să așteptați până când s-a uscat și se îndepărtează excesul, dacă este necesar.

Folosind creioane de ceară este, de asemenea, o modalitate eficientă de a elimina zgârieturile. Pick up creta în ceea ce privește culoarea podelei. Pentru zgârieturi de purificare, folosiți un aspirator, apoi folosind un creion sigila locul defectului. Folosind o cârpă uscată pentru a îndepărta excesul de ceară și lustrui suprafața. Dacă există zgârieturi prea adânci, le umple cu chit.

Pentru ciment fisuri și cioplit chit, urmați acești pași:

1. Ia placa de laminat și ridica în kit de reparare magazin, de culoare potrivite pentru podea.

2. Pentru a aplica pasta, utilizați o spatulă pentru antrenament, folosind o parte inutilă a laminatului. Pentru a elimina excesul de pastă cu o cârpă curată. Așteptați pentru uscarea completă a pastei și a lustrui suprafața, dacă este necesar.

Astfel, răspunzând la întrebarea cum să repare un laminat adâncitură este cel mai bun pentru aceste scopuri de a utiliza pasta de construcții de reparații.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Cum pentru a repara laminat umflarea de apă

Umflarea laminat - mai degrabă o parte a procesului, care poate provoca o varietate de motive, cum ar fi:

 • vărsat apă pe podea;
 • materiale de calitate scăzută;
 • nici un spațiu între pereți și parchet laminat.

Pentru a determina cauza umflarea laminatului, inspecta cu atenție suprafața. În cazul în care acoperirea are o formă ondulatoriu, că greșelile au fost făcute în procesul de instalare. Controlați panourile extreme, între ele și perete trebuie să fie prezent decalaj de expansiune.

Al doilea motiv - introducerea de lichid pe podea, într-un astfel de caz, laminatul absoarbe lichid și se umflă sub influența acestuia. În cazul în care umflarea este cauzată de calitatea slabă a materialului laminat, în acest caz, este necesar să se demonteze și să instaleze noi laminat de acoperire.

În alte cazuri, să fie în continuare posibilitatea de a restabili podea. Primul motiv - atunci când este expus la apă pe suprafața podelei. Rețineți că, pentru a evita apariția de vezicule a laminatului atunci când este expusă la umiditate, se recomandă să se aplice pe suprafața cerii speciale sau de lustruit cu efect de umiditate repelent.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

În cazul în care laminat este încă umflat, în primul rând, scoateți panoul deteriorat și le inspecta. În cazul în care materialul nu este ieftin, apoi așteptați pentru ca aceasta să se usuce. parchet laminat de înaltă calitate nu-și pierde forma, și nu se deformează sub influența umidității.

Dacă după îndepărtarea capacului ați găsit sub plăcile de apă, scoateți-o. Astfel, acoperirea nu va avea timp pentru a absorbi umezeala, și nu-și pierde forma.

Atunci când se efectuează lucrările de asamblare a unui decalaj între laminatul și peretele este absent, există riscul de deformare a acoperirii. Când se învecina laminat in interiorul zidurilor, este necesar să-l taie în aceste locuri. Când wavelike umflarea laminat elimina obstacolele care împiedică acoperirea este într-o poziție complet orizontală.

Instrucțiuni cu privire la modul de a repara laminatul umflate:

 • scoate plintă;
 • cu o notă creion compuși loc laminat cu perete;
 • porțiunile proeminente sunt tăiate, ține cont de faptul că plintele trebuie să închidă diferența de la punctul de conectare la perete.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Distanța dintre trâmbițe și laminatul ar trebui să fie aceeași ca și distanța de laminat la perete.

Pentru a laminat nu este acoperit cu valuri, și nu-i rău barbotat în primul rând să respecte tehnologia de plasare a acestuia. Alegerea parchet laminat, este mai bine să acorde prioritate calității variantelor sale. Periodic trata compuși rezistente la apă de podea, care ajuta la prevenirea umezelii dăunătoare în materialul.

Cum pentru a repara podele laminate: a scăpa de diferența de articulații

La montarea violare tehnologie strat laminat sau ca urmare a expunerii la fluctuațiile de temperatură laminate, sunt formate îmbinările dintre panouri. Aceste lacune afectează în mod negativ aspectul acoperirii și să conducă la stratificarea acestuia. Mai mult decât atât, pătrunderea apei la suprafața laminatului, aceasta duce la o deteriorare rapidă. Pentru a preveni această problemă, trebuie să urmeze o anumită tehnologie de instalare laminat.

În primul rând, înainte de instalare, parchet laminat trebuie să se aclimatizeze într-o cameră. Din acest motiv, destul de multe ori există decalaje între plăci. parchet laminat Mini in camera timp de cel puțin două zile înainte de instalarea acestuia.

În plus, acoperirea înainte de instalare trebuie să fie diferite evenness speciale. Numai în acest caz, laminatul va servi vă cât mai mult posibil. Pentru a verifica planeitatea podea înainte de laminat, utilizează un nivel de spirit. Pentru eliminarea asperităților pe podea, set sapa cu proprietati de auto-nivelare.

În orice caz, înainte ca suprafață de lucru pentru montarea laminatului trebuie să fie aliniate calitativ. Urmând aceste linii directoare, laminatul între plăcile nu vor forma fisuri și articulații, ceea ce duce la o scădere a duratei sale de viață.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Cum de a repara laminat - zgarieturi si defecte de suprafață

Răspunsul la întrebarea dacă este posibil să se repare laminat, care sunt purtate, cu siguranta da. În cazul în care laminatul din orice motiv au existat scuff, apoi a scăpa de ele va ajuta la mai multe metode.

A doua Variantei - cerere de lustruire laminat. Există două variante pentru lustruirea:

 • înseamnă a avea o bază lichidă;
 • Formulările vâscoase.

Pentru a îmbunătăți aderența între laminatul și oja, agenți suplimentari sunt în compoziția formulărilor. Aplicația vă permite să lustruiască acești pași:

 • câștig de saturație, și luminozitatea culorii;
 • eliminarea uzurii și zgârieturi minore;
 • creând un strat strălucitor și clar, care este reținut pentru o lungă perioadă de timp.

Cum pentru a repara parchet laminat cu propriile mâini, portal de construcție

Lustruirea laminat este realizat de mai multe ori pe an. Astfel, efectul maxim de efectele sale. Există două metode principale de aplicare pentru lustruirea:

1. mai puțin costisitoare. Diluarea soluției apoase lustruiește cu apă. Ștergând podea, conform compoziției. Această metodă de lustruire este similară cu curățare umedă. Adăugarea de apă se realizează în raport cu instrucțiunea. Durata de protecție a unui polonez destul de redus.

2. Al doilea exemplu de realizare implică utilizarea de depunere de lustruire paste și spray-uri. Acesta vă permite să distribuiți compoziția de pulverizare a suprafeței podelei. Ferește-te de lipsa de pete de apă pe podea.

Pentru aplicarea paste groase utilizate tesut melkovorsovaya. Această poloneză nu are nevoie de utilizarea frecventă a acesteia și își păstrează efectul pentru o lungă perioadă de timp.