Cum Pentru a opri jura fată

Limba română este cunoscut în întreaga lume pentru cuvintele lor puternice pe care mulți dintre noi le place să mănânce. Dar utilizarea excesivă a saltelei - nu e bun. Prin urmare, cum să se oprească jur fată încearcă să înțeleagă mulți. Dar acest lucru poate fi dificil. Aici rolul jucat de și forța obiceiului, și compania, și educație și așa mai departe. Pentru a scăpa de această dependență, este necesar să se folosească de auto-control și o abordare integrată.Cum se mai înjura fata?

De multe ori, rogojini sunt introduse într-o conversație din cauza vocabularului slabe, ca să spunem așa, „în loc de o mie de cuvinte.“ Și, în scopul de a umple arsenalul său de exprimare, trebuie:

  1. Citiți o carte;
  2. Uita-te la filme inteligente;
  3. Uita-te la programe educaționale a corpului;
  4. Învață să vorbești în mod corect și frumos;
  5. Monitor fiecare cuvânt rostit.

În acest caz, va trebui să dezvolte propriul model de comunicare. Nu te uita la alții. Încercați să selectați câteva cuvinte diferite pentru a descrie aceleași evenimente. Practica necontenit în elocvență.

Cum să înceteze să depună într-o săptămână?

Cum Pentru a opri jura fată


Începe să reducă numărul de cuvinte în fiecare zi. La început, nu jura pe stradă. Fii cuvinte ascuțite pentru acasă.

Apoi, mai înjura în compania prietenilor. Apoi, poți jura imediat ce mental. După aceea, în general, să refuze astfel de obiceiuri.

În cazul în care timp de 1 săptămână nu este obtinerea făcut, nu vă descurajați. Principalul lucru - este în fiecare zi pentru a face un pas mic înainte și du-te la obiectivul. Este de dorit ca vă sprijin pentru prieteni și cunoștințe. Apoi, rogojini arunca va fi mult mai ușor.

Motivația în primul rând

Înțelegeți de ce fetele ar trebui să înceteze să conteze? Decide pentru tine scopurile și obiectivele.

Ai nevoie să înțeleagă că mat:

  • Te face o prostituată (și cu experiență);
  • Acesta atrage oameni despre tine din companiile rele;
  • Acesta vă împinge la părinți, profesori, și așa mai departe;
  • Se scade șansele de a obține o funcționare normală;
  • Reduce vocabularul, reducerea capacității mentale.

Ca rezultat, vei deveni un bădăran, care este perceput ca fiind creatura atât de îndepărtată în mod evident prost și nu. Și chiar dacă crezi că te uiți rece, apoi din exterior nu este așa.

Mat - nu e cool!

Deseori, fetele vorbesc limbaj abuziv, deoarece ei consideră că este neobișnuit, individuale și interesant. Pentru a scapa de acest stereotip, este necesar să se ia în considerare sensul original al fiecărui cuvânt rău.

Uită-te la oamenii care sunt modele pentru succesul dumneavoastră. Cele mai multe dintre ele nu folosesc limbaj vulgar. La urma urmei, aproape toți cântăreți, artiști, poeți, politicieni vorbesc în limba rusă normală. Acestea sunt cool, dar ei nu folosesc cuvinte ascuțite. Învață de la ei.

Încetați să jure fata nu poate fi decât propria lor. Nu se raspandeste responsabilitatea pentru companie sau o viață grea. Doar începe să vorbești chiar aici și acum. Iată o rețetă simplă pentru lupta împotriva blasfemii.