Cum pentru a marca ziua de naștere a 18 că el este amintit pentru o viață întreagă

În ciuda faptului că 18 ani nu este un număr rotund, ea sărbători întotdeauna într-un mod special. Asta deoarece aceasta este considerată vârsta majoratului: legea permite să se căsătorească, să voteze în alegeri și în mod oficial chiar cumpăra alcool. Cum de a face o astfel de zi de naștere de neuitat de important?Maturitate cu un buget mic

O mărime se potrivește tuturor baza de prescriptie medicala, cum pentru a marca a 18-a aniversare, nu poate să nu fie. La urma urmei, ceea ce ar fi triumful depinde de mai mulți factori:

 • bugetul de vacanță,
 • care compania va veni să viziteze,
 • ziua de naștere ocupație,
 • locul de desfășurare,
 • moment al anului,
 • dorește ziua de naștere individuale, și așa mai departe. d.

Atunci când un student care locuiește într-o pensiune departe de casă și nu conta pe sprijinul părinților, împlinit 18 ani, el poate face o petrecere memorabila cu prietenii, având o sumă foarte modestă:

 1. Du-te la cel mai apropiat parc la o plimbare cu bicicleta sau role, atunci când vorbim despre vara, sau schi și patinaj, în cazul în care ziua de naștere în timpul iernii. Puteți lua o masă cu el și au un picnic; acest lucru este valabil chiar și în timpul iernii - cu un termos și să ia ceva pentru ceai, care poate fi pus într-un rucsac. Tu ar trebui să ia cu siguranță un aparat de fotografiat și de a face o „sesiune de ieșire fotografie.“
 2. Du-te la plaja (mare, râu, lac) și grătar. În cazul în care grătarul - este scump, puteți obține cârnați și legume pe gratar gratar. Principalul lucru - pentru a apuca jucătorului pentru a fi capabil să danseze sau chitară, dacă vei întâlni fanii cânta.
 3. Pentru a sărbători cea de a 18-a aniversare a pensiunii, pentru a invita o companie mare, dar în același timp, sunt de acord că, în loc de cadouri, fiecare va aduce ceva la masa: o băutură sau o gustare. In aceasta varianta, cel mai important lucru - pentru a găsi un teren comun cu comandantul, că a încercat să intre în poziție.

Alegerea în cazul în care, pentru a sărbători, cel mai bine este să se bazeze pe gusturile companiei. Fanii de muzica live pot merge la un concert al unora dintre echipele locale, iar cei care au propriul lor grup, și, uneori, chiar și ei înșiși mulțumiți de concert în acea zi, și felicit chitaristul lor (solistul, bateristul, și așa mai departe. D.) direct cu ziua de naștere a scenă.

Cum pentru a marca ziua de naștere a 18 că el este amintit pentru o viață întreagă

În cazul în care fondurile permit

Chiar dacă finanțele nu permit modestă, este mai bine să nu conducă oaspeții într-un club de noapte. Băieții și fetele care iubesc acest tip de divertisment, și așa aproape nu merg acolo, pentru că un astfel de partid este puțin probabil să fie amintit.

Pentru a organiza evenimentul la domiciliu - o opțiune acceptabilă, dar există două „dar“:

 • de vacanță într-un apartament cu părinții vor gusta cu greu de tineret;
 • versiune cu un apartament sau cabana țară închiriat (Dacă vă așteptați o mulțime) nu pot dori părinții.

Cu toate acestea, cei care mama și tata complet de încredere, de fapt, pot închiria o casă și sărbători venirea vârstei acolo. Numai este necesar să se gândească la programul cultural avans (de exemplu, partid temă), la celebrarea nu devine un banal adunări pentru adulți, care vor fi mult mai multe în viață.Ce se poate gândi mai mult?

 1. Comandați o plimbare cu limuzina la locuri memorabile. Iar seara, să se rostogolească, să stați la cafenea preferat (sau club, dacă tot vor să danseze).
 2. Du-te în cazul în care a vrut mult timp pentru a vizita băiat ziua de naștere. Dar, din moment ce cea mai mare parte a companiei de a aduce în țările de peste mări este puțin probabil să reușească, este posibil să se ia doar un cel mai bun prieten.
 3. Treceți căutarea - astăzi există o mulțime de distracție; pot fi comandate contra cost sarcini individuale asociate cu vacanță și ziua de naștere băiat însuși.
 4. Aranjarea divertisment extreme, în cazul în care condițiile permit (aptitudinile fizice și de vreme): rafting, parașutism, zboruri cu deltaplanul, etc ...

Totul poate organiza prietenii (sau rude) ca un cadou. Și dacă este o surpriză pentru oaspeți, este mai bine să indiciu cu privire la aceasta în avans, astfel încât oaspeții au fost pregătiți și îmbrăcat corespunzător.

Cum pentru a marca ziua de naștere a 18 că el este amintit pentru o viață întreagă

Pentru fete și tineri

Ce este o fată pentru a face dacă ea nu vrea petreceri zgomotoase? Sexului frumos, tind să fie mult mai romantic decât bărbații, deci poate că nu doresc să vacanță într-un mod mare. În acest caz, acestea sunt îndeplinite:

 • găină cu divinație (prezicătoare poate invita profesionale);
 • partid pijama pentru prietenele;
 • o plimbare romantica impreuna cu cei dragi - o excursie pe vapor, cina pe acoperișul unui zgârie-nori, călărie;
 • sesiune foto cu prietenii apropiați cu privire la natura (pentru a apela un fotograf profesionist sau închiria un studio și să joace în costume istorice sau imagini ale tale personaje literare preferate).

Unii dintre acești bărbați tineri și de divertisment petrec, dar ei preferă, de obicei, ceva mai extreme.

Mult depinde de prieteni. Ei au nevoie să se gândească în avans, ceea ce pentru a da o fată de 18 ani. în ziua de azi a fost special pentru ea și își amintească de ea.

Masculin (sau aproape masculin) de companie, cei care doresc cu adevărat să-și amintească în acea zi, și nu se bucură de posibilitatea de a cumpăra propria lor alcool, putem recomanda aceste opțiuni:

 • pentru a face un film despre copilarie si adolescenta, de a vizita o zi de vârstă o grădiniță, o școală, un club, care a mers pe cani de ziua de naștere, etc și apoi mount-l și scrie propria lor muzică ..;
 • pentru a înregistra într-un cântec de studio profesionist cu prietenii și apoi scoateți clema pe ea;
 • pentru a merge pe o excursie de pescuit cu o ședere peste noapte;
 • du-te la schi (desigur, atunci când fereastra în timpul iernii);
 • în cazul în care există o mare și permite timpul anului, puteți organiza o plimbare pe apă - pe o barcă, navigație sau pe un iaht, cu mijloace financiare adecvate.

În orice caz, trebuie să ne amintim că angajamentul de o vacanță bună - aceasta este compania sufletul. Și pentru a nu ofensa familia, este mai bine să se aloce pentru a sărbători două zile: o să dedice triumf acasă, iar în a doua întâlni cu prietenii.

A se vedea, de asemenea:

Cum pentru a marca ziua de naștere a 18 că el este amintit pentru o viață întreagă

Rezolvarea notă data rundă acasă, mulți se îndoiesc că pot face un adevărat triumf. La urma urmei, acesta va fi nici o muzică live sau un facilitator profesionist. Cu toate acestea, chiar și fără Toastmasters poate face o petrecere de neuitat.

Cum pentru a marca ziua de naștere a 18 că el este amintit pentru o viață întreagă

Sărbătorile, aranjate pe un anumit joc de calculator, nu este mai puțin frecvente astăzi. Și copiii, și unii adulți le-a plăcut lumea creată în Minecraft. Cum de a sărbători ziua de naștere lui în acest stil?

Cum pentru a marca ziua de naștere a 18 că el este amintit pentru o viață întreagă

Pentru descărcare a mers perfect, trebuie să alegeți locul perfect pentru ea. Restaurantul - o opțiune bună, care este potrivit atât pentru copii cât și părinții lor.