Cum pentru a da volum parului la rădăcini la domiciliu, cu ajutorul fiare de călcat

  • Styling aplica cosmetice: volum spray de păr la rădăcini și o varietate de mousses si spume de modelare;
  • lac utilizat pentru fixarea;
  • bun efect căutat ondulator, încuietori de aplicare a acestuia trebuie să fie spălate și complet uscat;

Cum pentru a da volum parului la rădăcini la domiciliu, cu ajutorul fiare de călcatCel mai bun volum de par Spray creează o splendoare care durează o lungă perioadă de timp. Acest efect este obținut prin materialul polimeric care învăluie fiecare fir de păr.

Când această soluție este direcționată mai aproape de rădăcini. Apoi, puteți face utjuzhkom volum sau alt dispozitiv special.

Noi facem parul la domiciliu: o opțiune pe termen lung

Cele mai multe dintre femei nu aveau volum. Nu este necesar să se recurgă la val chimic, deoarece este periculos și nu întotdeauna bun la ea.

Pentru a crea un volum de păr la domiciliu sunt utilizate ca mijloace uzuale de spălare și profesionale pentru a crea o densitate de fire.

Ca parte a acestuia din urmă sunt proteine ​​și keratins. Acestea nu contin silicon, care are ca efect un timp scurt. Pe lângă faptul că aceste șampoane sunt în formă, ele alimentează, de asemenea, parul la sfaturi.

Asigurați-volum parului drept va ajuta la următoarele măști medicale:

  • Pentru a face masca de vindecare este necesar să se încălzească iaurt și se adaugă un pic de ulei esențial. Amestecul este aplicat firelor.
  • Pentru o lungă perioadă de timp păstrat o mască de gelatină. Două linguri de substanță sunt umplute cu o jumătate de pahar de apă sau de soluție pe bază de plante din brusture sau urzică. După umflarea amestec se adaugă 50 ml de șampon și o mască este încălzită într-o baie de apă. Drug este aplicat ore și jumătate răcite în șuvițe.


Cum pentru a da volum parului la rădăcini la domiciliu, cu ajutorul fiare de călcat

  • Pentru o mască de păr luxuriantă și mătăsos se aplică de miere și coniac. Pentru acest pahar amestec de sare și aceeași cantitate de miere. După dizolvarea sărurilor adăugate la un al treilea pahar de coniac. Amestecul a fost bine agitat, plasat într-un recipient de sticlă și plasate pentru perfuzie într-un loc întunecos timp de câteva săptămâni. Apoi, masca se aplica șuvițe de mai multe ore.

Cum pentru a da volum parului la rădăcini la domiciliu, cu ajutorul fiare de călcat

Ceea ce va contribui la creșterea splendoarea de păr lung la rădăcini

Catenele erau luxuriante și a menținut forma lor pentru o lungă perioadă de timp după șamponare și uscare, se recomandă următoarea procedură.

În primul rând despărțirea. Apoi curl este luat, care este trecut prin pieptene. Acesta este plasat la o distanță de 11-12 cm de la rădăcină. Cu o catenă de ajutor șicana spre rădăcini.

De asemenea, manipulate toate încuietorile, situate lângă despărțire. Apoi parul este presărat cu lac.

Și după spălarea firelor de par pot fi asamblate într-o coada de cal de mare si infasurati un prosop cald. După o jumătate de oră să pieptene părul. O astfel de metodă ridică părul de pe cap.

Cum pentru a da volum parului la rădăcini la domiciliu, cu ajutorul fiare de călcat