Cum pentru a da pisici parafină lichidă

Petrolatum foarte bine pisicile slabit. deoarece nu numai că afectează peretele intestinal, provocând o reducere, dar, de asemenea, catifeleaza scaun. Deci, în cazul în care animalele de companie nu merge la toaletă pentru mai multe zile, acesta este aspectul lent sau somnoros, și burta umflată sau doar a crescut ușor, este mai bine să folosiți ulei mineral. Se calculează doza împreună într-un medic veterinar, deoarece se poate spune exact în nevoile de droguri pentru cazul dvs. particular și doza corectă pentru pisici greutate. Pot face față cu această sarcină pe cont propriu. Pentru pisici cu o greutate de aproximativ 5 kg de ulei este necesară pentru 4-5 cuburi. În cazul în care frica poate fi notată cu litere cu mai puține și ghidate de rezultat. petrolatum speciale rău nu vor, pentru că nu este absorbit în peretele intestinal, și are doar un efect local.Dă parafină lichidă să fie în dimineața. Acest lucru se realizează cel mai bine pe stomacul gol, ca după o masă pisica de la această procedură poate voma. O singură doză de 4-5 blocuri, în funcție de greutatea animalului. Formați uleiul într-o seringă fără ac, pe îndelete și se toarnă foarte atent în gura pisicii. Este important să încercați să-l facă în acest fel, să nu cadă în limba. Este mai bine să se toarnă medicamentul un pic la o parte, astfel încât acesta curgea direct în gât. În timpul procedurii, pisica, în orice caz, nu ar trebui să mintă. Dacă seara nu este o pisica de a folosi toaleta, da-i din nou medicament. Ca o regulă, chiar și în constipație severă. doză dublă este de ajuns. În cazul în care, cu toate acestea, și după aceea o mișcare intestinului nu se va întâmpla din nou a doua zi, se repetă toate manipulările.

În constipație severă cu ulei de parafină se poate administra sub forma unei clisme. În farmacie normală sau veterinară cumpăra cea mai mică clismă. Desigur, pisica va fi în continuare prea mare, ci pentru că contactul va fi de scurtă durată, de câteva ori poate suporta. O mulțime de ulei printr-o clismă nu se umple, astfel încât efectul dorit a fost atins, aceasta este doar o cantitate mică de droguri.

Greață și vărsături sunt frecvente la pisici. Aceasta poate să apară dacă animalul mănâncă repede și în cantități mari, din cauza ingestiei de lână și plante diferite în timpul sarcinii și atunci când călătoresc în transportul public. În cazul în care voma pentru animale de companie are loc după fiecare masă și apoi animalul de companie arata nesănătoase, o nevoie urgentă de a căuta cauza problemei.

Cum pentru a da pisici parafină lichidă


Cauzele de vărsături în reacție pisici

Cea mai frecventa cauza de voma la pisici este lână normală. Acest lucru se datorează faptului că în fiecare zi, ei ling blana lor, prin aceasta compensare. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că ajunge în stomac eliminarea ghemotoacelor de par de animale de companie și începe să irita tractul gastro-intestinal. La magazin pentru animale de companie pentru a cumpăra un mijloc de a preveni formarea de aglomerări de păr în stomac și intestine de pisici. Dacă observați că dumneavoastră preferat linge lână de multe ori, începe să-l dea la agentul ei.

Următoarele cauze de voma la pisici se bazează pe consumul de alimente viteza. Cel mai adesea apare în cazurile în care proprietarii au două sau mai multe pisici. Faptul că animalele pot concura unii cu alții și să mănânce alimente la fel de mult, nu numai în castron lui, dar, de asemenea, în următorul. În acest caz, trebuie să se hrănească animalele în camere diferite.

Cauze naturale de voma la pisici se mănâncă plante. Pisicile face pentru a induce în mod specific de reacție de vomă, purificată prin vărsături corpul său. De asemenea, este posibil ca pauza dintre mese în animal prea mult. Pentru a nu supraîncărca pisicile stomac, le hrănesc mai des, dar în porții mici.

În plus, greață și vărsături poate provoca o excursie normală, pentru că cele mai multe pisici clătinat foarte rapid de transport. Pentru a evita acest lucru, trebuie să renunțe la îngrijire medicală înainte de a pleca și de a da un medicament special pentru rău de mișcare. Dobândească astfel de mijloace pot fi în farmacie veterinară.

Oricât de mult ar suna ciudat, dar sarcina poate provoca, de asemenea, ca răspuns vomitiv. De obicei, acest lucru are loc în a treia săptămână de „situație interesantă“, atunci când corpul pisicii există diferite schimbări hormonale. Dar, după câteva zile de treceri vărsături.

Prezența viermi, de asemenea, poate provoca greață la pisici. Dacă acesta este cazul, o nevoie urgentă de a merge la medic-veterinar. El recomandă un medicament special pentru a ajuta animalele de companie.

Când greață și vărsături la pisici prezintă un pericol?

Trebuie amintit că răspunsul vomitiv poate fi periculos pentru animal. Prin urmare, trebuie să consultați imediat medicul dumneavoastră în cazul în care:
- pisică arată obosit și lent după vărsături;
- este sângele sau corpul străin în voma;
- pisica bolnav de mai mult de două ori;
- răspuns emetic are loc, indiferent de masă.

Dacă a existat unul dintre aceste simptome, cât mai curând posibil, aduc animalul la veterinar. Medicul are nevoie în detaliu pentru a descrie starea animalului. De exemplu, de câte ori pe zi, pisica bolnav un miros, structura și culoarea de vomă, în cazul în care un apetit bun în animal, fie că este vorba de apă potabilă. În plus, aveți nevoie pentru a pregăti toate documentele legate de bolile suferite de pisica, și a făcut-o vaccinare.

Trebuie să ne amintim întotdeauna că viața, sănătatea animală bunăstarea este în mare măsură dependentă de gazda. Și de aceea este important să fie foarte atent cu privire la animalele de companie.

Poate că răbdarea luchsche și se toarnă ulei în gura pisicii încet dintr-o lingură mică, așteptând-o să înghită de servire anterior, mângâind ușor gâtul cu două degete pe părțile laterale.

Prin administrarea medicamentului în acest fel trebuie să fie abordată foarte atent, am pierdut o pisică, care a intrat în lichidul bronhiilor, ea ei respira, sufocat-o, ca urmare a unei presiuni puternice pe seringă și direcțiile greșite ale jetului de lichid.

În nici un caz nu se poate injecta droguri minciuna pisica, poate, medicamentul poate obține, de asemenea, in plamani, este necesar pentru a pune o pisică sau țineți-l într-o poziție verticală. tu și noroc prudență în tratamentul animalelor de companie lor!