Cum pentru a curăța o pungă din piele de la domiciliu, fără pete

Produse din piele pentru mai mulți ani rămân în trend. Textura sa, un miros plăcut, precum și rezistența la uzură și durabilitatea au cauzat popularitatea acestuia. Cu toate acestea, acest material, de asemenea, ar trebui să fie tratate cu grijă regulate. acțiune incorectă poate distruge calitatea materialului. Și pentru că pielea este destul de scump. De aceea, astăzi vă spune cum să curățați-o pungă din piele la domiciliu, pentru a face să arate ca nou.curățenie generală pungă din piele

Cum pentru a curăța o pungă din piele de la domiciliu, fără pete
Înainte de a începe pentru a curăța o pungă din piele acasă, scoateți întregul conținut. Toate frumos ori sau pentru a transfera la o altă pungă, astfel că nimic nu este pierdut. Se agită tot vnutennih Kamran skaplivshiysya acolo gunoi. În continuare, inspectați accesoriul. Dacă există contaminanți mai complexe, cum ar fi pete de cerneală sau pixuri, acestea ar trebui să fie prelucrate mai întâi. În absența acestora, este posibil să se facă o curățare a suprafețelor de lumină.

 1. Ștergeți suprafața interioară cu o cârpă uscată pungă.
 2. Se prepară o soluție de săpun de săpun lichid câteva picături de apă distilată și sticlă. Se amestecă până la formarea spumei.
 3. Soluția pentru a uda buretele și stoarce-l să nu fie prea umed.
 4. Ștergeți exteriorul poșetă din piele burete.
 5. prosop curat uscat suprafața pungă din piele.
 6. Utilizarea țesutului moale poate fi lustruit la o țesătură de piele strălucire.
 7. In concluzie, punga poate fi acoperit cu agent protector de suprafață pentru piele.


Pentru a spăla portofel din piele cel mai bine este de a utiliza apă distilată ca în apă de la robinet poate conține clor și alte impurități pielii adverse.

Cum se deduce petele de pe portofel din piele

Cum pentru a curăța o pungă din piele de la domiciliu, fără pete

În prezența petelor de pe suprafața pungă de curățare generală, trebuie să obțină mai întâi scăpa de aceste impurități. Următoarele sfaturi vă va spune cum să curețe petele de pe o pungă. Principalul lucru este alegerea unui mijloc pentru îndepărtarea petelor. verificați-l pe o mică zonă discretă a pielii. Asigurați-vă că instrumentul nu va deteriora produsul.

 • Umeziti un tampon de bumbac cu alcool și se freacă ușor zona murdară pe piele. Apoi ștergeți cârpă umedă și uscați suprafața uscătorului cu temperatura expuse la puterea minimă.
 • Îndepărtați petele de sânge. cafea și alte produse ajută sucul de lamaie. Tratati-le la pata și se lasă timp de 10 minute. Apoi ștergeți cu un burete cu săpun și poloneză cu o cârpă uscată.
 • Petele de grăsime eliminate printr-o obișnuită șterși cârpă uscată.
 • Când curățarea pungă din piele de culoare albă, pentru a face față cu poluarea va vazilin. Aplica-l pe zona afectată și lăsați-l pentru un timp. Apoi, o cârpă moale și umedă, puteți elimina cu ușurință pete.

câteva trucuri

Cum pentru a curăța o pungă din piele de la domiciliu, fără pete

Ponderea în sociale. crearea de rețele