Cum pentru a curăța mașina de spălat vase la secretele acasă de curățare eficientă 5

Mașina de spălat vase face viața mai ușoară pentru gospodine. Nu este nevoie de a pierde timpul pe spălarea mâinilor și feluri de mâncare de ștergere. Suficient pentru a încărca farfurii și tacâmuri în tehnica miracol pentru a selecta modul corespunzător, și în timp pentru a obține un loc curat feluri de mâncare lucioase.Cu toate acestea, unitatea este fidel servit pentru o lungă perioadă de timp pentru el să aibă grijă de. În special, pentru a efectua curățarea periodică a elementelor interioare și exterioare. Și în cazul în care corpul dispozitivului este clar toate celelalte componente necesită o abordare specifică.

Reziduuri alimentare rezultat calcar este necesar pentru a elimina, în caz contrar riscul de a mașinilor de spălat vase de ieșire nu crește în mod repetat. Dar cât de curată mașina de spălat vase la domiciliu?

Principalele reguli de lucrări de curățare

Asistentul de curățare trebuie să fie efectuată în conformitate cu câteva momente.

  • Din când în când este necesar pentru a lăsa mașina de spălat vase deschise pentru ramasite erodat de umiditate și de mirosuri, care sunt perfect teren propice pentru bacterii.
  • Compartimentul intern și coșuri necesită, de asemenea, întreținere atentă. După fiecare ciclu, acestea ar trebui să fie șters cu o cârpă uscată.
  • curățarea manuală a coșurilor va aduce mai multe rezultate decât pur și simplu clătire „pe mașină“, folosind orice mijloace.
  • resturile de alimente trebuie să racla mai întâi cu feluri de mâncare, oale și alte ustensile.
  • Nu fi leneș pentru a ajunge în zonele greu accesibile, pentru a elimina contaminarea din acestea. Nu neapărat chiar și cele mai eficiente substanțe de curățare pentru a face față acestei sarcini.
  • Nu drămui pe tablete și lichide utilizate în mașini de spălat vase. În cele mai multe cazuri, prețul - un indicator de calitate și fiabilitate.
  • o atenție importantă pentru sigilii pe uși. Era acolo care se acumulează cea mai mare cantitate de murdărie.
  • Curățați timpul de grăsime. Acesta tinde să se acumuleze și să formeze un film, chiar care corodează elemente metalice.

Utilizarea adecvată a mașinii de spălat vase va aduce rezultate vizibile - curate și fără mirosuri străine.

Cum de a elimina resturile alimentare din mașina de spălat vase?

Dacă aveți o mașină de spălat vase, atunci cu siguranta îl exploatează pe o bază de zi cu zi. Principiul de bază ar trebui să fie produse obligatorii de curățare din reziduuri alimentare, de îndată ce au ajuns în mașină. Prin urmare, ia timp la o inspecție vizuală a suprafeței interioare a asistentului.Examinați cu atenție fiecare lot, fiecare gaură. Cel mai adesea, produsele alimentare este înfundat apă aspersoare. Dacă observați că are o fragmente de alimentare, acestea ar trebui să fie eliminate imediat. În primul rând, deconectați mașina de spălat vase de la rețeaua electrică. Ia-o pereche de pensete sau forceps lung cu care îndepărtează cu blândețe elemente străine.

Cum pentru a curăța mașina de spălat vase la secretele acasă de curățare eficientă 5
Locuri dificile pentru apă, trebuie să vă spălați cu ajutorul curatatorii corespunzătoare. Uși și garnituri - zone care necesită o atenție specială. Grăsimea și murdăria sunt cele mai deconteze pe suprafețe.

Pentru a face față cu ei, o pulbere simplă pentru curățarea de bucătărie murdărie. În cazul în care o parte nu pot fi îndepărtate, folosiți o perie moale. Doar freca ușor, pentru că agresiv materialul de influență zero.

Nici o atenție mai mică ar trebui să se acorde puncte de ancorare cu care aparatul a ușii conectat la produsul principal. De asemenea, ele pot fi tratate cu o perie și praf de curățat.

Filtrul de impurități trebuie neapărat să fie curățat cel puțin o dată pe săptămână, pentru că este în timpul fiecărui ciclu trece prin el însuși toată murdăria se spală de pe plăci. Lipsa de curățare regulată poate provoca mirosul neplăcut din interiorul mașinii de spălat vase.

Datorită design modern de unități de bucătărie este de element de filtru ușor. Prin urmare, de îngrijire pentru ei nu va fi dificil. Filmat perie grila sub o presiune puternică de apă utilizând același detergent de vase.

Paletele mașinii de spălat vase este tratată mai rar decât alte părți - în măsura în care acestea sunt contaminate. Ele sunt pur și simplu îndepărtate din aparat și se spală în apă caldă cu detergent. Pompa sau furtun prin care curge apa, scobitoare curată sau cu un ac.

Curățarea mașinii de spălat vase de la scară și de grăsime

În afară de reziduuri a fost eliminate de pe slab cu tacâmurilor, aparate de bucatarie pot fi supuse sedimentării la scară și a corpului de grăsime. Cum pentru a curăța murdăria de la o astfel de mașină de spălat vase? Obțineți ajutor de la oameni metode dovedite.

Cum pentru a curăța mașina de spălat vase la secretele acasă de curățare eficientă 5
Ei nu numai că va îndepărta petele de ulei și calcarul, dar, de asemenea, particule solubile care a cauzat blocarea elementelor individuale.

Bleach într-o cantitate de 200 ml a fost turnat în aparat și să înceapă produsul de lucru pe ciclu complet, la temperatura cea mai ridicată. Apoi, masina de clătite în interior. o importanță deosebită trebuie acordată prevenirii poluării. „Fairy“, „decojire“, „Finish“ și alte instrumente pentru a vă ajuta.

Nu trebuie uitat faptul că eșecul de mirosul mașinii de spălat vase. prost spălat vase - rezultatul de desconsiderare pentru îngrijire de calitate. Deci, nu fi leneș pentru a curăța ca asistent de poluare, nu sunt în așteptare pentru consecințe foarte foarte trist sub forma unei defecțiuni finale sau reparații costisitoare.