Cum pentru a curăța mâinile jeturilor tale pentru 2114 de semne de duze înfundate

Vehiculul 2114 este echipat cu un injector, iar semnul «Verificarea motorului», și care emite o defecțiune a autovehiculului. Atunci când această pictogramă este aprins, pentru securitatea și păstrarea motorului, o nevoie urgentă de a diagnostica cauza erorii și a corecta problema în timp. Dar, în cazul în care, în plus față de arderea «motor Verificați» pictograma există alte simptome, este necesar să se elimine problemele, cum ar fi duze înfundate.Cum pentru a curăța mâinile jeturilor tale pentru 2114 de semne de duze înfundate

duze 2114

caracteristici cheie

Deci, semne de duzele de injecție înfundate:

  • misfiring este la ralanti,
  • motorul este instabil,
  • a crescut consumul de combustibil drastic,
  • accelerare lentă a mașinii atunci când apăsați pedala de accelerație.

De ce este important să se identifice acest defect? Duza alimentează combustibil în sistem și este elementul principal, prin urmare, extinderea perioadei sale de viață este de mare importanță pentru funcționarea întregului motor.

Prelungește durata de viață a duzelor injector

Cum se poate prelungi durata de viață a injectoarelor? La etapa inițială, când o cursă mică poate aduce o varietate de aditivi speciali, care sunt adăugate la rezervorul de combustibil cu combustibil. Acestea pot fi cumpărate în magazine specializate, piețe auto și bazaruri. Costul aditiv nu este mare. Această metodă este bună dacă o faci în mod regulat, și se poate prelungi durata de viață a duzelor, dar acestea nu sunt complet curățate. Unii șoferi, dimpotrivă, împotriva utilizării substanțelor chimice, având în vedere că aditivul bloca în continuare injectorul.

Curățați duza este recomandată la fiecare 40 de mii. Km. Servicii de curatenie au multe garaje. Pretul porneste de la 1500 de ruble, iar procedura se face pe echipamente speciale cu ajutorul ultrasunetelor. Dar, în scopul de a economisi timp și bani, puteți efectua procedura de ei înșiși. Curățarea duzelor 2114 cu propriile sale mâini nu este dificil chiar și pentru un începător. Dar mai întâi, trebuie să determine starea de sănătate a duzelor injector. Dacă suspectați că acest eșec, modul de a verifica duzele 2114? Mulți automobiliștii o fac pe un stand special, dar să-l cumpere pentru un diagnostic rar, nu are nici un sens. În acest articol vom vorbi despre verificarea fără dispozitive suplimentare.test de operabilitate

Verificarea propria lor:

  1. Verificați injectoarele pe motorul este rece, dar la motorul primit. Fiecare duză atinge mâna obișnuită. Duză de lucru ar trebui să pulseze, „tremură“. Dar această metodă nu este foarte informativ.
  2. Există un alt mod de diagnostic eficient. Adăugarea de viteză la mers în gol și să dea masina la locul de muncă. Apoi, relaxați-vă șuruburile cu cap care dețin duza la rândul său, necesitatea de a reduce turația motorului. Atunci când acest lucru nu se întâmplă și se concluzionează că duza nu funcționează. În cazul în care este detectată o eroare, este posibil să se curețe ei înșiși duzele.

Cum se curata jeturile de 2114, pentru a reduce costul pieselor de schimb, reparații și întreținere auto? Curățarea duze pentru 2114 este destul de simplu. Pentru început au nevoie să fie eliminate. Din motive de securitate, dezactivați motorul și să-l să se răcească. Oprirea cablul negativ la baterie, îndepărtați capacul protector și filtrul de aer. conductă de înaltă presiune îndepărtat de la duză și pompa, scoateți-l din suporturile de susținere ea.

Cu ajutorul cheii hexagonale se întoarce împreună cu placa duzelor vechi și scoateți-l. Este necesar să deconectați conectorul electric și de-a lungul rampei pentru a deplasa zăvorul. să-l eliminați. Și astfel toate cele 4 bucăți. Acum vom trece la întrebarea principală: „Cum pot curăța duzele de pe 2114“? Duzele trebuie să ia în considerare mai întâi. Dacă există semne de scurgere, părțile este mai bine pentru a înlocui unul nou. Cu alte informații necesare din carcasa pulverizatorului și îndepărtați garniturile inelare. jeturile pregătite pentru timpul să se înmoaie în acetonă sau benzină, se va permite să curețe mai bine.

În timp ce acestea pot fi paralele pentru a absorbi rampa curată, capacul chiulasei. Rampa este chiar mai bine să arunce în aer un aspirator. Timpul scurs pentru a începe procedura de curățare în sine. În jurul duzei în sine este formată din piese întotdeauna rășină mult asemănător cocsului. Acesta trebuie să fie în mod necesar eliminate. În plus, știftul bont sau ac curățați cu atenție suprafața din jurul duzei având o formă de pâlnie. În afara duza curat. Dar cea mai grea parte este curățarea internă. Cum pentru a curăța duza 2114 din interior? Acest lucru va necesita: banda adeziva, de curățare cu jet, carburator, o seringă, un tub.

Remedii printr-un tub alimentat sub presiune cu injecție simulat.

Se va lua câteva dintre aceste mișcări pentru fiecare injector, astfel încât au rupt și au început să pulverizeze lichidul uniform.

Apoi trebuie să se usuce duzele, a pus pe noua lor O-inel și asambla totul în ordine inversă în timp ce schimbarea grila filtrului de carburant și pompa de combustibil.

Toate acestea vor contribui la prelungirea duratei de viață a mașinii. „În viitor, este necesar doar să realimenteze marca de combustibil de calitate 95 pe benzinarii dovedite, astfel cum a recomandat în pașaport 2114. vazele“