Cum pentru a curăța fața ta la domiciliu 1

Curat, ferm, piele radiantă a feței - este o parte integrantă a frumuseții feminine. Dar, din păcate, nu toate femeile sunt înzestrate cu natura pielii perfecte. În plus, obiceiuri proaste, stres constant si lipsa de somn, dieta săracă, efectele asupra mediului - toate acestea nu pot să nu lase urme pe exterior. Chiar si pielea normala are nevoie de îngrijire constantă, care ar trebui să includă curățare, nutriție și protecție. Cum pentru a curăța fața ta? Este posibil să o faci singur sau trebuie să viziteze birourile de cosmetolog?De fapt, vizita salonul cosmetic nu va fi de peste, mai ales dacă aveți unele probleme serioase cu pielea. Dar, dacă aveți nici timpul, nici mijloacele și nici dorința, apoi avea grijă de ei înșiși pot și ar trebui să proprii.

Cum se curata pielea cu ajutorul băi de aburi?

bai cu aburi pentru fata - aceasta este o parte integrantă a curățirii. Această procedură este foarte simplu pentru a efectua. Pentru a începe să ia un vas mic sau castron cu margini late (volumul ar trebui să fie de aproximativ 3 L), se umple cu apă caldă. temperatura trebuie să fie de 60 de grade. Lichidul poate adăuga un pic de fierturi de plante aromatice sau uleiuri esențiale. Se acoperă capul cu un prosop si se apleca peste rezervor, astfel încât fața ta este de aproximativ 40 cm de la marginea vasului. Desigur, regulile acestei proceduri depinde de tipul de piele:

  • Dacă aveți pielea uscată, trebuie să luați o baie nu mai mult de 3-5 minute. Procedura se repetă nu mai mult de o dată pe lună. În apa puteți adăuga un decoct de coaja de portocala uscat, salvie si musetel.
  • Pentru pielea normală procedură similară poate fi repetată de două ori pe lună. O tavă nu durează mai mult de 10-15 minute. Pentru un efect mai mare, se adaugă apă decoct de cuisoare, trandafiri, cimbru, lavanda.
  • Baie de aburi este foarte important pentru proprietarii de piele grasa, uleioasa, deoarece ajută la desfundarea porilor si normaliza activitatea glandelor. O astfel de durată de 20 de minute de procedura poate fi repetată în fiecare săptămână.


Și totuși câteva reguli simple. După baia de asigurați-vă că pentru a clateste fata cu apa rece fiarta, apoi se aplică o cremă hrănitoare.

Cum se curata pielea cu un exfoliant acasă?

Desigur, tufarisuri - aliați importanți în lupta pentru o piele curata. Un peeling fata ușoară poate fi efectuată la domiciliu.

exfoliant de cafea. Acest lucru înseamnă mare grijă pentru piele normala, uscata si asociere. Pentru a face aceasta, BREW o ceașcă de cafea, iar apoi se colectează motivele rămase. Se amesteca cu crema de branza grăsime în proporții egale și se aplică pe față. mișcări blânde grijă, l masaj. apoi se clătește orice mijloc de apă rece și se aplică crema de piele.

Cum se curata pielea de puncte negre?

puncte negre Annoying - aceasta este o problemă pentru multe femei. Dar scăpa pielea unui astfel de dezavantaj poate fi dovedit acasă căi de atac.

1. Pentru a pregăti rețeta înseamnă că va avea nevoie de un număr egal de copii săpun lichid și bicarbonat de sodiu obișnuit. Pentru început, bate până când spuma de săpun, apoi se adaugă sifon. Aplicați produsul pe zonele cu probleme și se lasă timp de zece minute. După aceea, se spală reziduul de săpun și se tratează cu crema de fata.

Reteta 2. Se amestecă o cantitate mică de peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu. Mijloace aplică un tampon de bumbac și să le ștergeți ușor pielea, în care curenții de negru concentrat.

se confruntă cu frumusețe: sfaturi și sfaturi utile

Desigur, pielea are nevoie de o îngrijire constantă și cuprinzătoare. băi de aburi, tufarisuri si masti - acest lucru nu este tot. Prin urmare, iată câteva recomandări utile.

  • Ingrijirea adecvata a pielii include în mod necesar utilizarea de creme. Dar este necesar să se aleagă cu atenție altele. În primul rând, acestea ar trebui să se potrivească tipul de piele si varsta. În al doilea rând, crema trebuie să îndeplinească toate nevoile pielii. De exemplu, în vara crema ar trebui să fie folosite pentru a proteja împotriva radiațiilor ultraviolete și în timpul iernii - frigul, umiditatea și vântul.
  • Nu uita despre un stil de viață sănătos. După toate obiceiurile proaste în timp sunt prezentate pe exterior. Amintiți-vă de somn plin, regim alimentar normal, exerciții în aer liber, gimnastică.

Cum pentru a curăța fața ta la domiciliu 1