Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

Cu grijă să monitorizeze compoziția produselor cosmetice și a produselor alimentare, pierdem din vedere de produse chimice de uz casnic și nu utilizează cele mai ecologice mijloace.

În acest articol veți afla care combină de curățare de înaltă calitate și de îngrijire a sănătății poate fi usor si la costuri foarte mici, iar acest lucru ne va ajuta la băuturile carbogazoase pentru acasă.Este un preț accesibil și ușor de utilizat substanțe lucrări minuni: de eliminarea mirosului, pentru a reveni baie luciu pierdut.

Folosirea bicarbonatului de sodiu pentru casa

bicarbonat de sodiu, sau bicarbonat de sodiu într-un pachet de carton luminos este în fiecare casă. Acest produs este esențial ca sare sau zahăr. Cineva îl folosește pentru copt, unii ca un drog ieftin pentru arsuri la stomac, iar unele freacă cupe ocazionale straluceasca. Dar potențialul real al acest lucru înseamnă mult mai mult!
În viața de zi cu zi, aceasta este adevăratul leac miracol, in special remarcabila non-toxic pentru siguranța oamenilor și a mediului. Deci, ceea ce se poate face cu acest produs în casă?

Cum pentru a curăța fierbătorul de la sifon la scară

Sare în apa noastră grea nu merge fără un fel de mâncare urmă. Ca urmare a încălzirii, acestea sunt transformate într-un precipitat insolubil, lipit de pereții săi.

Dacă-l eliminați de pe suprafața în fiecare zi, atunci putem face față cu ușurință cu ea, dar nu uita-ka, atunci când a fost ultima dată când au fost luate pentru a goli ibric? În cazul în care scara a fost „stânca“ și se spală cu un burete nu este posibil, nu se grăbesc să ia abrazive dăunătoare, puteți curăța scara ceainic sifon. Acesta calciu scindează fin și săruri de magneziu, ceea ce le face structura fragilă.

Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

1ch.l. Într-un ceai electric sau obișnuit, vom umple soluția de sodă se bazează 4 căni de apă și se fierbe. Apoi ștergeți suprafața cu un burete in interiorul ceainicului, și dacă gunoi curat sa dovedit a nu termina, repetați procedura. Apoi, pentru a îndepărta reziduurile substanței active, se fierbe apă pură într-un fierbător de apă de două ori mai mult.

Cum se curata baia de bicarbonat de sodiu

Atunci când devine necesar pentru a curăța baia de rugină sau pur și simplu de zbor, dar la îndemână sunt instalații industriale sau sunteți alergic, utilizați bicarbonat normală de copt - un aspirator versatil.

Acesta poate fi utilizat pe cont propriu, în cazul în care sarcina este de a curăța o baie de fontă în fața noastră. Dacă este suprafețe mai delicate, cum ar fi acrilic, ar trebui să-l amestecă cu apă și săpun, spre deosebire de produsele abrazive achiziționate care conțin particule grosiere, pentru a nu deteriora stratul de obiecte sanitare acrilice.

Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

Cum se curata un suc de baie?

Sterge cu o suprafață din fontă, se toarnă pulberea pe burete și cu o simplă apăsare de lucru la fiecare colț.

Dacă acrilic nostru baie, se amestecă 1/2 cana de bicarbonat de sodiu și săpun lichid până la o textură cremoasă și, după ce a pus pe un burete și ștergeți cu atenție suprafața.

Putem curăța, de asemenea, sifon rugina. Suficient pentru a pune o pasta sifon pe zonele pigmentate și se lasă timp de o jumătate de oră. Apoi spălați toată apa.

Cum se curata sifon de argint

Nu este întotdeauna bijuterii de argint sau ustensile pot recâștiga luciu pierdut și de culoare luminoase, cu praf de dinți - pur și simplu nu ajunge în locuri greu accesibile, și instrumente speciale nu sunt vândute peste tot, și nu sunt ieftine. Putem folosi modul de modă veche și curățați sifon de argint.

Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

Există mai multe variante ale acestei proceduri:

 1. vas de sticla a fost acoperită cu un produs alimentar convențional cu folie, a pus pe produsul ei, cad abundent pulbere adormit (2 - 3 linguri) și se umple cu apă clocotită.
  Dacă făcut în mod corect și de argint într-adevăr a fost negru, reacția va - vom vedea spuma. În așteptare de trei minute, soluția a fost golit și spălat cu apă rece. Produsul dvs. va străluci ca nou!
 2. Puteți, de asemenea, de argint curat prin fierbere într-o soluție de sodă. În 500 ml de apă diluat cu substanțe lingura 1-2 linguri, pus pe foc și se aduce la fierbere.
  Omite soluția la fierbere într-o bucată de folie de argint și pătată și se fierbe timp de 10-15 minute. Se spală în apă rece, gata!
 3. Există, de asemenea, o modalitate de a curăța mecanic sifon de argint. În acest scop, pregătim o pasta de sodiu (sodă divorț cu puțină apă) și ștergeți ușor dispozitivul medical cu degetul sau cu o cârpă subțire. Puteți lua o periuta de dinti moale.

Cum pentru a curăța sifon cu microunde

un perete împroșcat cu grăsime în interiorul acestuia nu este vederea mai plăcut și se spală este foarte dificil, mai ales în cazul în care murdăria este deja inveterat. Ușor de curățat cuptorul cu microunde, puteți utiliza bicarbonat de sodiu.

Farfuria adâncă sau recipient de plastic, se toarnă 500 ml de apă, 3 linguri pour pulbere și selectați modul în care lichidul este, probabil, fierbe. Lăsăm timp de 10 minute.Eliberat în timpul fierberii sifon cu abur se dizolvă grăsime de pe pereți și macerate petele de funingine. După ce cuptorul este oprit, așteptați timp de 15-20 de minute la abur în frig, și pur și simplu ștergeți-l cu un burete interior.

Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

Puteți curăța de asemenea, sifon cu microunde mecanic. Pentru a face acest lucru, trebuie să măture toate firimiturile din ea, se toarnă pe un burete umed si cateva ciupituri de forțat șterge toate suprafețele murdare. Într-un mediu alcalin, dizolvat de grăsime, și puteți curăța cu ușurință cuptorul cu microunde, fără a zgâria pereții.

Cum se curata un suc covor

Scapă de pete, mirosuri și chiar acarienii putem curățat doar covor (covor) sifon. Este eficient, sigur pentru sănătate și este extrem de economic.

Există mai multe variante ale acestei substanțe de curățare covor.

curățare umedă

În 5 litri de apă caldă a fost dizolvat 2,1 pulbere de sticlă și cu spray pulverizată uniform pe covor. Prea mult acoperire pe care nu ar trebui să hidrateze ca 30-40 de minute, l-am aspirați bine.
Covor curățat sodă, vă va scuti nu numai acoperirea de pete și de miros, dar va reveni culoarea.
 • curățare chimică

  Noi imprastia strat subțire uniform de bicarbonat de sodiu de covor, frecarea-l cu o cârpă uscată și se lasă timp de 15-20 minute. După acest vid bun covor.

  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

  Putem, de asemenea, curat sifon covor prin adăugarea unui balsam pentru a se obține un amestec sub formă de pastă. Uniform distribui pe suprafață și se lasă timp de o oră și apoi aspirator.

  Curățarea covor, a avut loc astfel încât să nu numai pentru a distruge acarienii, dar, de asemenea, să lăsați o aromă plăcută.

  Cum pentru a curăța sifon țeavă

  Dacă aveți un canal de scurgere înfundate în chiuvetă de bucătărie sau în baie, curățați conductele ajută sifon. Există mai multe moduri, fără a recurge la produse chimice industriale, curata chiuveta si de scurgere.

  1. Seara, se toarnă un pachet de bicarbonat de sodiu în vas, permițând alcalin să acționeze toată noaptea și dimineața se spală off. În doar câteva ore de leșie se dizolvă complet murdăria, ceea ce face de scurgere complet curat.
   De asemenea, puteți curăța conducta de cenușă în chiuvetă de bucătărie - lăsați praf în scurgere și se spală bine în dimineața.
   Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint
  2. Dacă rezultatul este necesar acum, mai degrabă decât după câteva ore, putem umple în tub 500 ml concentrat de sodă - sticlă substanță uscată per 500 ml de apă, urmată de toarnă oțet ceașcă. După 15 minute, se spală cu apă caldă sau apă clocotită.

  Cum de a elimina sifon miros neplăcut

  După cum ne amintim, bicarbonat de sodiu absorbant neegalat de mirosuri. Putem folosi această funcție după cum este necesar.

  1. Asta în timpul absenței noastre lungi de la o mașină de spălat acasă și mașină de spălat vase nu sunt „sufocate“, putem turna un pic de bicarbonat de sodiu pe suprafețele lor interioare, și lăsați ușa întredeschisă. Soda va elimina mirosul neplăcut, și acasă vom primi prospețime.
  2. În cazul în care haina este uscat, prost în tamburul mașinii de spălat cu funcția specială și miros perceptibil de umiditate, putem presara cu bicarbonat de sodiu și a reporni modul de uscare. Acest lucru va împiedica rufele de mirosul de mucegai sigur.
  3. Pentru neutralizarea mirosurilor în frigider cu sifon, este suficient să se toarne 1. l. într-o farfurie și se lasă în câteva zile.
  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint
 • Complet elimina orice miros neplăcut de pe suprafața interioară sau exterioară, putem ștergând-le cu o soluție de sodă.
 • soluție de sodă într-o proporție de 2 lingurițe de 1 litru de apă ne va ajuta pentru a scăpa de mirosul neplăcut de pește. cârpă umedă într-o soluție, înveliți și se îndepărtează peștele timp de o oră în frigider. Totul!
 • Aromatizarea de bicarbonat de sodiu

  Aceasta reteta interesanta ne va permite să creeze un adevărat odorizant absolut inofensiv pentru acasă.

  ingrediente

  • Bicarbonatul de sodiu - 2 cani
  • apă fiartă - 1-2 cani
  • uleiuri esențiale
  • Matrita de silicon pentru bomboane de gheață sau

  În toarna un pahar de apa 3-4 picaturi de ulei esential preferat. Dormitor este mai bine să ia ulei de lavandă, pentru a obține efectul antiseptic în perioada rece - uleiuri de eucalipt, pin si arbore de ceai.

  Adăugați solidele uscate mai întâi cu apă aromate, iar apoi, restul și se amestecă bine pentru a se obține consistență de cremă groasă.

  Repartizăm masa în forme și se lasă să se usuce în aer liber timp de 24-48 ore. Vom dovedi figurine drăguț, care, opțional, poate fi nu numai aroma, ci și decorațiuni interioare. Adăugați colorant alimentar și să extindă cifrele colorate într-un loc vizibil! Cei care nu folosim, este mai bine să se ascundă într-un borcan cu un capac etanș pentru a păstra proprietățile de aromă.

  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint

  Proprietăți utile de sodă la domiciliu

  1. Mai presus de toate descrise, bine curățate soluție de sodă sodă tapet într-o proporție de 1 litru de apă, timp de 2 lingurițe de solide dorit ștergere locație.
   Dacă pata nu este ștearsă, creșterea concentrației de ingredient activ și de a face o pastă 1 lingură pudră diluat 1 linguriță de apă. Desenați, păstrează ceva timp și ușor se spală off.
  2. De asemenea, este bine să se spele inscripții sodă creion pe pereți. Se toarnă pe o cârpă umedă și ștergeți o pulbere pic umple un loc.
  3. Soda îndepărtează perfect petele de cerneală și creioane colorate.
  4. La domiciliu sau la sifon cabana va ajuta sa scapati de furnici. Avem nevoie doar pentru a face o piesa de la ea de-a lungul pragului de soluție de sodă și prize de proces și fantele de ventilație.
  5. Soda buna pentru albire articole. Atunci când spălați, pur și simplu adăugați un sfert de cana de bicarbonat de sodiu sub formă de pudră - și toate! În plus, după o astfel de lenjerie de spălare alcalină devine moale.

  După cum puteți vedea, utilizarea de sodă pentru acasă justificată numeroasele sale proprietăți benefice. Doar amintiți-vă că casa ta are un astfel de mare ajutor!

  Întotdeauna a ta Elena Skopich

  Citește mai mult Posts Related:

  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint
  Cum de a restabili ordinea în dulap
  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint
  Perdele din margele
  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint
  alterarea lucrurilor
  Cum pentru a curăța casa de coacere maker sifon covor, baie de argint
  lumânare de Crăciun