Cum pentru a ajuta acasă copii

Cum pentru a ajuta acasă copii

Uneori, ne aflăm într-o situație în care doresc să ajute, dar nu știm cum. Și mulți, dimpotrivă, începe să încerce să ajute orfelinatelor în mod spontan - colectează, transmite și să aducă lucruri copiilor. În același timp, ele au adesea dificultăți, probleme și neînțelegeri. De ce? Deoarece problema de asistență pentru orfelinate nu pot fi rezolvate în grabă, și necesită o anumită expertiză. Prin urmare, nu alerga imediat la cel mai apropiat orfelinat. Vă rugăm să voluntar organizația în orașul tău, aduna informații și de abordare a afacerilor în mod responsabil și serios.Statul susține că școlile internat și orfelinate au oferit in totalitate cu toate cele necesare. Între timp, starea generală a majorității școlilor internat de stat pentru orfani rămâne deplorabilă. Ce lipsește orfelinatele moderne? Practic, există un deficit constant de medicamente, produse de îngrijire personală, echipamente medicale, care este practic toate rezidențiale fost mult timp de actualitate. În provincia din orfelinate repara ultima dată când a avut loc în cincizeci de ani - când ai nevoie de ea cu acest lucru în primul rând pentru a ajuta. Dar, întotdeauna, înainte de a asista un anumit orfelinat este mai bine să vină și să vadă tot ceea ce tine - situația este foarte diferită în altă parte.Ajuta la investițiile guvernamentale și donatori

Se crede că casele de copii deja supraaglomerat ca publicul și sponsorizare. De fapt, departe de ea. Bugetul regional alocă bani nu este suficient, mai ales în orașele mici și orașe. Desigur, mult depinde de lider: activ, „energic“ Ofițer, nu ezitați să cereți ajutor din partea autorităților locale și diverse organizații de caritate pot păstra lucrurile la un nivel ridicat. Dar o astfel de lideri - o raritate.

Fluxul principal de fonduri de caritate vine din capitalele și marile orașe. Așa că mai aproape de ei orfelinat, cu atât mai multe organizații de caritate voluntari le ofere asistență. Mult depinde de proximitatea și întreprinderi mari - de multe ori le iau acasă copiilor sub aripa lui. În cazul în care casa de copii este situat în provincia adâncă, de lângă nici un fabrici mari, și clădirea din exterior pare dărăpănate - fiți siguri că această instituție tocmai au nevoie de ajutor.

Vor ajunge acolo pentru a ajuta copiii

Un alt lucru este că, atunci când sume mari traduse pentru a vi se poate cere să completeze o declarație fiscală. Acesta este principalul motiv pentru care intenții bune nu ajung la acțiune. Și voluntari anonimi fac darurile lor, un porc a fost nicăieri pentru a indica numele lor. Sau pur și simplu aruncat la poarta cutii orfelinatului cu daruri pentru copii - și se lasă. Dacă doriți într-adevăr să ajute orfani - o fac în aer liber. După ofertele nepodotchotnye de bani sau lucruri - tentația de gestionare să le ia el însuși. Pentru ei nu trebuie să fie responsabil, așa că de ce merg la deșeuri, spun ei, bine? Deci, face bine în aer liber, dar asigurați-vă că - o faci! Copiii orfani nu sunt răsfățați cu atenție și cadouri, în orice oraș mare în care trăiesc. Ce să spun și orfani într-o provincie la distanță. Nu ezita - ajutorul dumneavoastră nu va fi niciodată de prisos pentru ei.