Cum o femeie interesat în a face cu o practică

De la școală am fost lăsat întrebam: cum este interesat de o fată? Și de ce cineva nu poate cu ușurință și în mod natural, iar unele du-te la bătrânețe și mesteca muci cu soțiile lor teribile. In timp ce unele femei - sunt timizi, grijuliu, băieți drăguț și altele, dar, practic, în proces mai îndelungat și mai intimă părtășie, pentru că din primul minut pentru o femeie, interesat în ele nu funcționează.Din fericire, toate pot învăța în această viață! Pentru a înțelege modul de a atrage o femeie - trebuie să înțeleagă câteva principii de bază de comunicare cu sexul opus.

calități Masculine care atrag femeile

Cum o femeie interesat în a face cu o practică

Aceste caracteristici vor fi întotdeauna relevante, indiferent: te face cunoștință cu fata, sau du-te la o dată, prieten sau pur și simplu stau. Din cele mai vechi timpuri, doamnelor, mai presus de toate, să acorde o atenție la bărbați adevărați. La urma urmei, ei sunt o viață de așteptare pentru prinț pe un cal alb (limuzina), și prinți sunt o serie de caracteristici care ar trebui să fie exercitată în comuniune.

Putere și autoritate

oamenii de putere sunt în mod constant înconjurat de femei, ca un semn al succesului și un sentiment de securitate pentru femei. Pentru a demonstra această caracteristică - ar trebui să conducă fata gestioneze comportamentul ei, în cazul în care nu-i place - nu-ți fie rușine să spun acest lucru, sa fie drepte

Este abilitatea de a sta până la sfârșitul anului, în ciuda tuturor factorilor de joc împotriva ta, primiți dorită folosind tot felul de moduri. Arată-mi ce nu retrage atunci când el a refuzat, și că va continua să lupte, în speranța de a obține numărul ei. Multe fete folosesc un astfel de test, ceea ce ar face o perseverență tip.

Faptul că te-ai dus la fata el însuși - indică deja prezența de curaj, în alte situații, femeile ar trebui să înțeleagă că o puteți salva și de a proteja, în cazul în care ceva se întâmplă. Vorbește cu tonul calm fata, nici un timpane, nici o grabă, și cel mai important: nu-ți fie frică de fata ea!

O parte integrantă a personalității omului! Ce este de interes pentru fata, ca nu creierul lor? Desigur, în colaborare cu celelalte calități, dar ceea ce este diferența de cât de mult vă caracteristici pozitive dacă ești prost.

Nu este cel mai important atribut, dacă luăm în considerare posesia altor calități pozitive, dar alte lucruri fiind egale - pentru a atrage poziția un tip doamnă mai mare pentru o mașină mai bună, un cuvânt cu un mare potențial.

Așa cum ai spus - arată toate calitățile pe care le au, atât pozitive, cât și negative. Uita-te la discursul său, a pus o voce plăcută adâncă. Vorbiți în mod clar, concis, nu sunt diamante, si nu va grabiti.

Fetele acorde o atenție la tipi care torsadate celelalte doamne, acest lucru amintește de instinctul de turma, în asemănarea faptului că multe fete doresc să cadou iPhone.

Poate juca un rol important în încercarea de a intereseze o fată, pentru că fetele urasc minciuna - este inerent genetic în ele aparent. Onestitatea se manifestă în deficiențele remarca la fete, dar trebuie să știi când să se oprească!

Femeile sunt exact la fel pentru noi în ceea ce privește selectarea unui om! De asemenea, ei uita la fundul tau, haine, păr, fata, figura. Fata ar trebui să arate off, astfel încât înregistrați-vă la sala de sport și să aducă te în formă. Dar dacă ești un ciudat - apoi salvează haine scumpe

Toți oamenii sunt bărbați aleg o fată dornici de a obține atenția unui bine îmbrăcat reprezentativ frumos,, cu părul lung. Trebuie să învețe să accepte și să se pună deasupra statutului femeilor, dacă ești șeful ei la locul de muncă, cu siguranță, nu în sensul literal: nu este necesar să se precizeze ce să facă sau nu pentru a arăta respect - aceasta ar trebui să se simtă în sine este comunicarea cu tine. Prima impresie - un factor care ar trebui să motiveze fata! Cum se poate realiza acest lucru?

  • Aspect - trebuie să se potrivească cu fata, pe care doriți să genereze interes: neatness, haine normale, Koln bun. Ignorarea acestui punct este dificil de realizat poziția de sex opus, ea doar te confunda cu mobilier.
  • - nederanjante de succes băieții întotdeauna suficient atenție de sex feminin! Cum nu doriți să captiveze prietena - nu încalcă în nici un fel pe spațiul său: a atras atenția - stânga. Sunt ca niște copii mici, da copilului o jucărie, și apoi să ia departe - el va urle!


Întotdeauna face acest lucru, dacă Privind la club sau la petrecere: alege 3 -4 fată necunoscută și la rândul său, să învețe numele (importante pentru a le aminti), imediat după ce a părăsit, uneori prezentate ca răspuns (cu privire la situația). Data viitoare când o văd - mi este ușor să înceapă o conversație: suna numele ei și de a pune orice întrebare, atunci plec din nou. Deci, doamna nu oboseste de tine, ci mai degrabă deveniți interesat de ea.

  • Cererea - cu privire la similitudinea opiniei: atunci când ea vede că sunteți de succes în comunicarea cu alții, oameni pe care le respecți - este un fel de aprobare de la acesta, starea pozitivă. Prin urmare, pentru a atrage părtășia de străini: vânzătoarea într-un magazin, un trecator, șoferul de taxi (acestea sunt adesea mai ușor pentru a atrage).

Cel mai rău dintre toate - este un ieftin show-off! Nu trebuie să te pui deasupra altora: de a umili, ridiculizare, fetele insulta - chiar dacă ea a refuzat. Astfel de gesturi sunt perdanți frustrati inerente, este de oameni iluzorii și cinic. Unul ar trebui să fie întotdeauna demn

Asta ar arăta toate aceste calități trebuie să se comporte în mod corespunzător, deoarece comportamentul fără cuvinte să-ți spun cine ești. Pe măsură ce deplasați, felul în care vorbești - este indiciile non-verbale, care pot fi interesate de o femeie atât și împingeți-o!

Trebuie să fii încrezător când vă apropiați sau stai cu o fată deja! Cel mai important, ceea ce poate fi de interes pentru o fată - această acțiune decisivă, indiferent de statut, alte calități ... decide întotdeauna tărie de caracter. Femeile sunt sexul slab și când un om știe ce vrea și în mod deschis demonstrează acest lucru - ele sunt adesea supuse voinței sale.

Asta ar prinde valul dreptul inițial trebuie să mă conving că fata asta te vrea mai mult decât orice altceva, doar ascunde. Poate că nu a recunoscut imediat, așa că trebuie să aștepte. Și sarcina dumneavoastră este simplu - Exprimă-te, nu au nevoie și de atitudine fanfaronadă. Păstrați-l simplu!

În ciuda încrederii dumneavoastră, trebuie să rămână calm și rezonabil - să acorde o atenție la răspunsul de la fete: indicii non-verbale si gesturi. Nu puteți pune presiune pe el, în cazul în care numărul ea nu vrea să dea sau om acoperit - continuă să funcționeze în liniște și fără isterie. Stai rece și sari peste tot ceea ce nu se potrivesc pe urechi surde.

Cine are nevoie de tine trist? Când vă apropiați de fetele - mereu zambitoare! Trebuie sa radieze un rezultat pozitiv, deoarece femeile urasc plictiseala si plictisitoare băieți, din plictiseală, ei încep să se gândească, iar acest lucru este rău!

Imaginați-vă că a comunica unul cu altul: a face distractiv de ea, glumă, tachinarea, bătaie de joc - este cel mai bun prieten la acel moment. Doar nu exagera, că nu ar strica fata.

Angajarea într-o femeie conversație

Discutați cu doamnele, de asemenea, ar trebui să poată! Există mai multe tehnici care vor ajuta pentru a face interlocutorul interesat de tine.

Orice, cu excepția indiferență - este cel mai rău, atunci când ea nu simte nimic față de tine: să râdă, dacă nu funcționează - am enervat! Asigurați-vă că pentru a avea nevoie de o conexiune emoțională, trebuie realizată prin orice mijloace.

Este bine cunoscut faptul că, atunci când o fată râde - ea se oprește de gândire. Ridicol-l cât mai mult posibil: Învață glume, practica a spune povești amuzante de viață. Dacă o fată râde la glumele tale - există o șansă!

Trebuie să arate cât de mult sunt versatile - l sare de la un subiect la altul. I-am văzut unele atribut - vorbesc despre asta, își aminti ce făcea el acum 5 minute - spune-i.

Adesea băieții fac greșeala de a amintind fosta iubită, dar în contextul potrivit, mențiune va juca în mâinile, dar încercați să nu mai vorbim de prima la cunoștință.

Trebuie sa spui mai mult decât! De îndată ce ea începe să mult timp să-ți spun - nu vă fie teamă să-i întrerupă să pună întrebări suplimentare și le răspunde, întrebați despre lucruri personale. Trebuie să ai o conversație care ar fi interesat de o femeie! Gestionați dialog, și nu să devină un ascultător!

cerință obligatorie pentru a comunica! Flirteze cu ea întotdeauna și peste tot, în caz contrar, dacă veți continua cu relația, acesta este doar ca un prieten și nu se așteaptă mai mult! Prin urmare, manifestat dorința lor - este natural!

Tu nu ești ca toți ceilalți! Ea ar trebui să înțeleagă acest lucru din primele secunde, așa cum suntem mereu interesați de oameni care nu sunt ca prietenii noștri. Pune întrebări stupide ei, întrebați ce a mâncat la micul dejun, spune despre lucruri de zi cu zi - în cazul în care acest lucru este cel mai bun hobby din lume, susțin cu ea știind că pierd. La urma urmei, cine altcineva va face acest lucru?

Mă bucur să aud laude și complimente de la alții, dar imaginați-vă cât de mult fată frumoasă le primește în ziua. Prin urmare, cursul nu este în direcția din comun - laudă ei înșiși, toate complimentele pe care le faci tu însuți, de asemenea, poate, dar mult mai puțin.

Femeile sunt creaturi foarte curios, așa că încercați să-i intrige. Este important ca este cuplat, deoarece nu conduce la un rezultat schemer interesant. Ce-ar prinde o femeie - Află hobby-urile ei.

Practici și sfaturi

Cum o femeie interesat în a face cu o practică

Toate acestea, deși, și este un sfaturi și destul de bine, dar este imposibil să reușească fără a practica propria lor! Iată câteva sfaturi care să învețe fetele să se angajeze și să nu fie frică de respingere.

concurență

Nu am putut dori fata la momentul respectiv, nu a știut tehnicile psihologice, dar de 20 de camere am luat în beneficiul era vară și am fost de odihnă pe mare, deci cu unele fete ne-am întâlnit de câteva ori.

În procesul de dating și de încercarea de a vă rugăm să vă primiți tactici - este vorba de comportament si maniere pe care le conduc la rezultatul. Ce fete și în ce condiții aveți există simpatie? Încercați să repetați toți pașii și mai mult abordările pe care le va transforma în același mod! Aceste statistici elementare și o idee destul de simplu - are unul, se va interesa și alte.