Cum Lizunov la domiciliu din apă

Cum Lizunov la domiciliu din apă
O astfel de miracol se poate face manual

Lizun - o jucărie pe care mulți amintesc din copilărie. Culoare (galben, portocaliu, verde stralucitor), lipicios, consistență ciudat - este imposibil să nu iubim! Lizunov cumpărare astăzi este destul de dificil în magazine (să nu spun că nu se poate: trebuie să meargă o mulțime, o mulțime să se uite). Dar pentru a face acasă ușor! În acest articol vom vorbi despre modul de a face Lizunov.O creatură ciudată din trecut?

Cum Lizunov la domiciliu din apă
Aici este același erou de desene animate

Primul personaj numit Lizun (care a dat numele de distracție poporului) apare pe ecran în filmul „Ghostbusters“. Amuzant, un pic ciudat, fermecător și foarte lacom. El nu putea decât să atragă atenția americanilor de rând! La sfârșitul anilor '90. „Vânătorii de fantome“ au fost un hit, și a devenit un idol Lizun. Vanzarile companiei au crescut, dar onoarea de a fi „tras“ în ziua de azi.

Lizun la domiciliu: cum să facă?

Amidon + apa = „sigure“ jucării?

O reteta simpla, de mai sus, care nu au mult timp, „deranja“. În condiții de siguranță, de încredere, frumos - nu este adevărata fericire? Pentru pregătirea trebuie să luăm:

 • Apa - 200 ml
 • Amidon - 200 ml.
  Cum Lizunov la domiciliu din apă
  În funcție de culoarea apei, puteți face o jucărie multicoloră

Măsura poate fi măsurată sticla sau simplu sticla speciala: atât primul și al doilea ingredient trebuie să fie identice. Se amestecă bine cu apă, amidon - care Lizun (deși nu foarte frumos să se uite) este gata! Pentru a face o jucărie similară (cel puțin aproximativ) un erou de desene animate, aceasta rămâne pentru a adăuga Zelenka sau guașă vopsea, se amestecă bine încă o dată.

Rezultat: bun jucărie este obținut la un cost redus. Dar trist „pakotsannost“ și o lipsă totală de dinamism.

Amidon + PVA: lipici prezent erou?!

Varianta mai costisitoare în ceea ce privește materia primă. Dar merită. ia:

O astfel de Lizun la domiciliu este pur și simplu sortită faima, dacă este făcută corect, se va dovedi perfectă ...

amidon lichid se toarnă în oală, se adaugă un pic de colorant (plus colorant poate „stropi“ de sclipici cosmetic, dar apoi cum doriți). Zdruncinați, atâta timp cât „suspensia“ nu va primi o culoare uniformă. Pentru aproape termina Lizunov adăuga PVA lipici, toate se amestecă, se amestecă până la omogenizare din nou. Toate masa rezultată este turnată în sac, legat și merge la frigider. După 3-4 ore, pot fi eliminate.

ATENȚIE! În cazul în care pachetul rămâne un pic de lichid, nu vă faceți griji!

Lizun pentru "Neat"

Aceasta reteta este foarte simplu și ușor de utilizat. Luăm următoarele ingrediente pentru a crea distracție populare:

 • lipici "Titan" - 300 ml,
 • Șampon (dragă frate nu are nici un sens, puteți cumpăra mai ieftin și cu succes se aplică) - 200 ml.
  Cum Lizunov la domiciliu din apă
  Unul dintre participanți a împărtăși comunității lor Vkontakte Lizunov


Crearea cele mai multe jucării este simplu: se amestecă ingredientele și se amestecă bine!

Thermonuclear Lizun: PVA + chimie =?

Da, această jucărie nu este atât de ușor de făcut: trebuie să fie cumpărate în avans și lipici „chimie“.

• PVA lipici - 100 ml,

• tetraborat de sodiu (borax) - soluție de 4% (achiziționate de la o farmacie, medicul nu are nevoie de o rețetă pentru acest lucru)

• guașă, coloranți alimentari, verde strălucitor.

Se toarnă în plastic lipici ustensilele PVA, adăugați Zelenka, guasa, culoare. Fork / bagheta pentru a se amestecă până la o masă omogenă. În această masă se adaugă o sticlă achiziționate în instrumentele farmacie. Se amestecă din nou.

ATENȚIE! Spre sfârșitul (atunci când jucăria este doar despre gata!) Va fi dificil să se amestecă băț. Ia mănuși de cauciuc si se framanta cu mana.

Un alt „Lizun chimic“: componentele sunt schimbate, jucăria este!

Crearea de jucării pentru această rețetă - o bucurie de a prezenta un chimist prin vocație. O astfel de Lizun la domiciliu - un deliciu pentru fanii „experimente“ cu obiectele lumii înconjurătoare. Următoarele ingrediente vor pregăti nevoie pentru a crea jucării:

• proaspete lipici PVA - trebuie să ia o ceașcă de 1/4 pentru gătit,

• 2 linguri sifon - nu este mâncarea, dar cel care este folosit pentru a spăla!

• coloranți (aici, în felul său: genial verde, produse alimentare, nealimentare, guașă).

Ia oala în care nava PVA adauga aici ca 1/4 art. apă. Măturică amestec complet malaxat (durează aproximativ 15 minute la „bine făcut“ amestecare). Adăugați guașă / Zelenka / coloranți la gust (suficient pentru câteva picături) și se agită. După toate „de dans cu o tamburină“ trimitem masa rezultată încă 2 linguri sifon. Se amestecă din nou. Asta este! câteva zile cu condiția o jucărie (este păcat că după 4 zile este complet uscat).

„Alcoolul Lizun“ nu beat și stau?

O rețetă interesantă pentru jucării pe bază de alcool și „chimia“. Pentru a prepara produsul, vom avea nevoie pentru a lua:

 • Alcoolul PVA (polivinil). Nu e vodca sau alcool frecare și substanță, care se comercializează sub formă de pulbere,
 • Borax, borax - un instrument care este achiziționat de la o farmacie,
 • apă
 • coloranți.

În cazul în care numai două dintre cuvintele enumerate mai sus este cunoscut (apă și coloranți), este mai bine să nu efectueze experimente. Ei bine, meșteșugari experimentați pot dori în condiții de siguranță mult noroc!

Cum Lizunov la domiciliu din apă
Jucărie fierte la alcool

pulbere alcool polivinilic cu apă (de obicei, pentru a crea Lizunov nu necesită toate pachetele) este amestecat. Se amestecă. Apoi, a pus pe foc mic și „bucătar“ timp de 45 de minute.

ATENȚIE! Este important să se amestecă în mod continuu mix! În caz contrar, Poalele demn Lizunov nu funcționează.

Eliminați de la căldură, se lasă soluția să se răcească la temperatura camerei. In timp ce racire „alcool fierte“ face alte ingrediente chimice.

borat de sodiu achiziționat într-o farmacie a fost dizolvat într-un pahar cu apă caldă. Nu este nevoie să arunce totul dintr-o dată! 1-2 linguri. l. într-un pahar - norma este de ajuns. Se amestecă, așteptați pentru dizolvarea completă a cristalelor, tulpina. Punerea „brewed“ și o soluție alcoolică de bor (proporția - 3/1).

Cum de a prelungi durata de viață a Lizunov?

Lizun la domiciliu, în ciuda tuturor eforturilor, de obicei, mult timp „viu“. Motivul - manipularea necorespunzătoare a subiectului. Cum să se ocupe în mod corespunzător?

  1. Nu puneți pe baterie. Liquid „polzuchka“ iubește locuri răcoroase și de uscare la temperatură ridicată.
  2. Se usuca-l si aerul curat. Deci, după un joc interesant este „blocat“ Lizunov colorate într-un borcan și sigiliu capacul. Să câștigurile putere.
   Cum Lizunov la domiciliu din apă
   Nu da o jucărie de a muri!
  3. „Glamorous“ Lizun se întâmplă în cazul în care, dacă adăugați la crearea de distracție populare paiete mici.
  4. „Tratați pentru o posibilă“? În cazul în care jucăria în fața ta pierde elasticitatea si se usuca, aceasta poate fi corectată cu apă. DAR! Se salvează numai în cazurile în care fabricarea de jucării utilizate apă (cu privire la modul de a face Lizunov apei, am scris mai sus).
  5. Vechi Lizun mai bine decât două noi? expresie Din păcate, este bine-cunoscut nu poate fi utilizat pentru jucăriile. În cazul în care sa uscat, în ciuda tuturor efectuate „resuscitare“, nu este nimic de făcut. Va trebui să facă o nouă Lizunov.
la conținutul *