Cum liberă și a obține în mod legal o versiune licențiată a ferestrelor, după 10 iulie 2018

Cum liberă și a obține în mod legal o versiune licențiată a ferestrelor, după 10 iulie 2016

Gratuit pentru Windows 10 calculator pe care a fost deja instalat

Vestea bună este că activarea liberă (licență) la momentul instalării anterioare au atașat deja la computer. Tot ceea ce este nevoie acum este de a instala Windows 10 selectând „Nu am cheia de activare“, iar sistemul după procesul de instalare va fi activat automat prin intermediul internetului.Descărcați un instrument care vă permite să faceți upgrade la „zeci“ sau de a crea un vehicul cu o cârpă curată, Windows 10, absolut gratuit și în mod legal de pe site-ul oficial al Microsoft. Dacă doriți să faceți upgrade la „zeci“ cu sistem de 7 sau 8 de operare, selectați „Update Now“. Dar este mai bine pentru a pune sistemul de operare complet prin selectarea opțiunii „Descărcare instrument acum.“ După aceea, computerul va descărca un program care va înregistra de instalare pentru Windows 10 fișiere pe o unitate flash sau DVD.

Versiunea gratuită activată de Windows 10 pentru cei din interior

Cum liberă și a obține în mod legal o versiune licențiată a ferestrelor, după 10 iulie 2016

  • Ea nu are o versiune licențiată de Windows 7 sau 8, 8.1, care ar putea fi modernizate la „zeci“ într-un alt mod.
  • Vreau să utilizeze în mod legal nu este Acasă, și Professional (Pro) versiune de Windows 10.
  • El vrea să fie un pionier și de a utiliza cea mai recentă versiune a sistemului de operare.
  • Sunt de acord să periodică completă actualizare a Windows sale 10 la cea mai recentă versiune a construcției sale (la fiecare 2-4 luni, OS va oferi o actualizare majoră durează 1-2 ore).
  • Microsoft vrea să ajute la îmbunătățirea produsului (nu este necesară, dar toți participanții la program se pot posta comentarii despre experiențele lor și problemele emergente).

Desigur, în cazul în care în toate aceste propoziții nu a fost inconvenientele și dezavantajele sale, atunci această metodă în mod legal și gratuit de la Windows 10 să-l folosească. Dar argumentele pro, în opinia mea, în acest caz, mai mari decât dezavantajele. Categoric mai bine să utilizați versiunea din interior a „zece“, activați piratate. În plus, așa cum se spune, nici un rău în a încerca. Mai ales pentru că câteva luni mai târziu pentru a participa la o evaluare preliminară a programului, Microsoft, susceptibile de a se lega la computer absolut activat în mod legal în versiunea cea mai obișnuită (nu ispytatelskoy) de Windows 10. Cel puțin a fost înainte de toți participanții Insider previzualizare, a primit licență pentru Windows 10, în ciuda lipsei de natură legală „șeptari“ și „optari“ (pe mine printre ei).Ar trebui să adaug că, chiar dacă participarea la programul de Windows pre-evaluare, puteți alege nivelul de pregătire al versiunii sistem va fi instalat. Acest lucru poate fi o așa-numită „acces timpuriu“ (cel mai recent construi, dar poate fi o mulțime de defecte), „acces cu întârziere“ (aici bug-uri au mai puțin) sau aproape gata pentru versiunea producția de masă a «lansare previzualizare» (pre-lansare cel mai sigur, aproape gata pentru a elibera o actualizare, care este de obicei oferit din interior pentru câteva zile înainte de plecare pentru toți utilizatorii). Pentru a alege nivelul lor de participare după repornirea calculatorului este necesară pentru a reveni la calea „toate optiunile» → «Actualizare» → «program de pre-evaluare.“

Cum liberă și a obține în mod legal o versiune licențiată a ferestrelor, după 10 iulie 2016

Versiunea legală de Windows 10 este gratuit pentru persoanele cu handicap

Nu te grăbi imediat să respingă această opțiune până când ați citit această secțiune a articolului.

O altă opțiune pentru a obține versiune a sistemului de operare Windows liber 10 activat în mod oficial este de fapt o recunoaștere a el însuși ca un om cu dizabilități (și, poate, ne referim la capacitățile lor fizice?). Pentru astfel de oameni Microsoft a oferit o propunere pentru un comutator liber la „zece“, cu 7 sau 8 versiuni de Windows pe un termen nedeterminat. Găsiți informații detaliate cu privire la acest subiect poate fi pe o pagină specială a corporației. Eu însumi nu am folosit această metodă, așa cum sa obținut o licență pentru Windows 10 gratuit, chiar la momentul prima sa lansare oficială ca participant la o evaluare preliminară a programului. Dar prietenii mei au scris că funcționează.

Această ofertă este pentru un upgrade gratuit la „zece“ este conceput pentru persoanele cu handicap, dar aceasta nu înseamnă că sistemul de operare va fi unele speciale și o tăietură în jos în funcționalitate. Aceasta este cea mai comună versiune de Windows 10. Doar actualizare se prevăzut pentru persoanele cu handicap și necesitatea de a instala programe auxiliare suplimentare.

După cum am înțeles, Microsoft nu va urmări dacă utilizate în mod legal activat astfel încât OS unele servicii terțe părți pentru persoanele cu handicap. Acest lucru poate fi înțeles chiar și de o expresie pe o pagină de întrebări și răspunsuri cu privire la propunerea: „Noi nu limitează oferta utilizatorilor de orice tehnologii de asistență specifice. Dacă utilizați tehnologii similare în Windows, aveți tot dreptul la un upgrade gratuit. " Dacă credeți cu atenție, că termenul „persoane cu handicap“ și „tehnologia de asistență“ poate fi înțeleasă atât de multe lucruri. Poate că ați resurse financiare limitate și trebuie să utilizați „tehnologii de asistență“ pe un set de text cu ajutorul vocii (de altfel, de a găsi și de a instala un program pentru propria liniște sufletească în pivniță). În general, în acest fel, aș încerca cu siguranță eu, dacă nu am prefera să participe la Programul de evaluare preliminară și nu a ajuns acolo deja o versiune de Windows 10 licențiate.

Cum liberă și a obține în mod legal o versiune licențiată a ferestrelor, după 10 iulie 2016

modalități legale pentru a obține o versiune gratuită de Windows 10 aktirovannoy

Pentru cei care doresc să obțineți versiunea activată de Windows 10 gratis, fără a avea o licență, „șapte“ sau „opt“, doar o singură cale legală:

  • Pentru a participa la Programul de Windows pre-evaluare.