Cum hendgam mâinile proprii la domiciliu

Cum hendgam mâinile proprii la domiciliu

Trebuie doar să știe ce hendgam ca regia toate încearcă să-l testeze. Hendgam - este o astfel de gumă-ductil solide, numai la mână, cum ar fi o argilă de cauciuc reutilizabil. Hendgam poate încerca să facă oricine aplică fonduri disponibile, care sunt vândute la magazinul dvs. farmacie și hardware-ul local. Dar, mai întâi, citiți articolul nostru, cum să se amestecă hendgam acasă.Hendgama reteta simpla:

Hendgam este o substanță vâscoasă ca o gumă sau o argilă. Hendgam se întinde ca un cauciuc, în timp ce, în același timp, este un lichid, acesta poate scădea și, astfel, poate sari, exploda - poate înșela chiar.

Cum hendgam mâinile proprii la domiciliu
Figura №1 - HendGam

Pentru ca va pregăti hendgam va trebui: tetraborat de sodiu, clei PVA și colorant (Zelenka, cerneala dintr-un pix, guasa, etc.)

Tetraborat de sodiu - este un antiseptic, pe care o puteți cumpăra de la farmacie local. Tetraborat de sodiu este eliberat fără prescripție medicală și este relativ ieftină. Vă recomandăm utilizarea soluției de tetraborat de sodiu în 20% glicerol - glicerol din cauza că nu a lipi mâinile.

PVA lipici, probabil, nu are nevoie de multe discuții, pentru că PVA este cunoscut chiar și la copii, pentru hendgama Vă recomandăm să folosiți un PVA obișnuit lipici alb.

Puteți alege orice culoare a vopselei la hendgama, varianta cea mai comuna a colorantului este comuna Zelenka, deși, aș doar turnat, cerneala dintr-un pix sau tip de vopsea guașă.

Secvența hendgama preparare:

Pick up orice recipient (sticla de plastic decupată este potrivită) și se toarnă înapoi PVA lipici, apoi adăugați coloranți și se amestecă bine, dând culoare uniformă lipici. Apoi, trebuie să adăugați în amestecul rezultat de tetraborat de sodiu.Notă. După adăugarea amestecului tetraborat începe să se îngroașe rapid; proporția de amestec ta te ridica-te, astfel încât să fie pregătit pentru o varietate de hendgama consistență. Când amestecul este suficient de vâscos, recomand să îl introducă într-un plastic o pungă și începe să-l amesteca manual (malaxarea amestecului în pungi de plastic) până la o consistență bună (ductilitate).

Cum hendgam mâinile proprii la domiciliu
Figura №2 - Amestecul este plasat într-o pungă

nu trebuie să interfereze cu dvs. hendgam dreapta mâinile proprii (mănuși de cauciuc de uzură, cel puțin), așa cum inițial se poate adera puternic.

Cum hendgam mâinile proprii la domiciliu
Figura №3 - Hendgam pe mana

ATENȚIE. hendgam de casă (în alte aspecte, precum și achiziția) nu este comestibil, așa că nici măcar nu-l încercați să gust, și nu lăsați copiii mici să se joace cu ei nesupravegheate.

Mai multe hendgam de casă greabăn-a lungul timpului - dar poate fi udat cu apă și din nou, devine vâscos.

hendgam magnetice:

hendgam magnetice cu proprietăți diferite de obișnuite numai prin aceea că atrage fierul.

Cum hendgam mâinile proprii la domiciliu
Figura №4 - hendgam magnetice

Asigurați-vă hendgam propriile mâini magnetice, probabil, destul de dificil, dar este posibil să experimenteze la fel ca în cazul fluidului magnetic trebuie să fie adăugat în particule magnetice fine PVA - orice altceva este problema de fizica si chimie.

  1. amestec de congelare sunt speciale reducerea punctului de congelare-agent adecvat de apă. În multe de fabricație.
  2. Adeziv pentru sticla cu mâinile acum au existat o mulțime de adezivi de înaltă calitate pentru.
  3. vopsea fosforescentă. Producția de vopsea fosforescentă cu mâinile lor (partea 1) Sunt substanțe care strălucesc datorită energiei stocate. Ele pot strălucire.
  4. Practica conductive amatori adeziv (în ceea ce privește proprietățile, ușurința fabricației, caracteristicile aplicației.
  5. vopsea fosforescentă. Producția de vopsea fosforescentă cu mâinile lor (partea 2) Fenomenul fosforescență poate fi bine observat pe metal sulfuri schelochnozemelnyh. Acesta.

Bună ziua, hendgam mâinile proprii nu funcționează, au încercat nimic și totul inutil, ceea ce este motivul?

Bună Svetlana. Nu știu cum și ceea ce faci, pentru că este dificil de a judeca motivul eșecului. Ei bine, poate PVA lipici pe care am folosit, și dumneavoastră - oarecum diferit de St.-te, în măsura în care știu, adezivul trebuie să fie în mod necesar un silicat (bine, trebuie să fie prezent polivinil alcool - este aproape o garanție a succesului). Și nu mai poate el TETRABORAT - să încerce să cumpere un alt brand. Sau poate că pur și simplu nu au răbdare pentru o lungă perioadă de timp și se amestecă totul ai aruncat Lizunov și nu fabricație.

Hendgam nu funcționează, de ce?