Cum hendgam la domiciliu, toate-el

Hendgam poți face singur. Deși materialul rezultat nu va poseda toate calitatile unui hendgama revista, dar încă mai pot juca. Hendgam poți face singur. Deși materialul rezultat nu va poseda toate calitatile unui hendgama revista, dar încă mai pot juca.Unele retete, cum să facă hendgam la domiciliu.

  • Adeziv Silicat (sticlă de apă);
  • Vodka (preferabil alcool).

Dacă aveți alcool, apoi se amestecă cu adeziv într-un raport de 1: 1. Dacă utilizați vodca, atunci ar trebui să fie

De 1,5 ori mai mult decât adezivul. Ar trebui să obțineți o masă albă, consistența seamănă cu pasta de tapet gros. Apoi, ia greutatea mâinilor și spălate în apă rece. Toate hendgam de casă gata. Din aceasta vă puteți sculpta nimic. Când te-a lovit pe podea, el sare în sus aproape un metru, iar în cazul în care greva bruscă hendgamu, se va prăbuși în bucăți. Proprietățile lor reține câteva ore. Apoi, în cele din urmă se usuca.

Se amestecă apă, amidon (se adaugă încet) și PVA.Proprietăți: În cazul în care acest hendgam a pus pe masă, acesta este un cuplu de secunde va începe să curgă. Și dacă l-ați lovit, ea se destramă. Din păcate, nu jumpy, iar atunci când au lovit podea, bastoane si se raspandeste.

Puțin câte puțin add borax la PVA, ceea ce duce la consistența dorită. Acest lucru a făcut hendgam cu propriile sale mâini, astfel încât să nu sari, dar remarcabil se raspandeste, pauze, etc.

Pe acest site: mozgochiny.ru

replique Collier alhambra van Cleef - Electroscopul. Cum de a face propriile mâini

replique Collier alhambra van Cleef Cunoaște legislația în cazul în care locuiți. Orice fel de aproape nimic, pentru a afla despre reglementările cu privire la armele de foc în starea dumneavoastră. Atingerea acestui scop va lasa sa stii care inturn gadget-uri de fotografiere este posibil de a investi în mod corespunzător în.

montre stridie rolex perpetuu Datejust 2 femme prix minim d une - electroscop. Cum de a face propriile mâini

montre stridie rolex perpetuă Datejust 2 Femme prix minim d une Armata SUA experimentau că un timp în urmă, probabil, încă sunt. Cred că răspunsul este „foarte, foarte puternic“, la fel ca în el avea nevoie de o remorcă în spatele lui pentru a transporta sursa de alimentare și răcire. Cel militar este planificat pentru montarea vehiculului.

Cherep - Sursă de alimentare de înaltă tensiune de componente disponibile

În diagrama, în cazul în care clapeta de accelerație?

De ce aveți nevoie de un condensator de tensiune de curent alternativ într-un circuit în cazul în care o tensiune constantă.

Oleg Vasilev - Producerea de hidrogen la domiciliu

Și dacă de cupru-plumb și soluție de sodă? hidrogenul va fi lansat?