Cum hendgam acasă în mai multe feluri, arta de a fi o femeie

Cum hendgam la domiciliu

Cine dintre noi nu-și amintește cum în îndepărtat acum 90 primul „Lizunov“ a apărut. Bright, pline de culoare, ele ies în evidență pe rafturi și a adus copiii atât de mult bucurie. Dar nu toată lumea știe că această distracție dulce vă puteți face. Cum de a face propriile mâini hendgam acasă?Se pare că există destul de multe feluri. Acestea sunt caracterizate printr-un set de ingrediente. Hendgam de clei PVA

Cum hendgam acasă în mai multe feluri, arta de a fi o femeie
Rețeta cea mai dovedit - ceea ce este obișnuit lipici PVA. Achiziționarea într-un magazin, du-te la o farmacie, și nu cumpăra 4% soluție de tetraborat de sodiu. Deoarece colorantul poate fi folosit Zelenka, guasa, suc de sfeclă. Un recipient de sticlă goale se amestecă PVAc și sticlă 100ml apă fiartă călduță. De asemenea, este necesar să se adauge un pic de colorant. Nu exagera, iar apoi viitorul tău Lizun va ajunge pe mâinile lor murdare. În continuare, se adaugă tetrabonat. Acum, se amestecă componentele suficient de repede că nu există lichid parțial ondulată și transformat într-o masă omogenă clară. Aspect chit prostie casă depinde de culoarea și densitatea compoziției inițiale a amestecului. Lipsa de self-made hendgama - uscare rapida. Păstrați-ar trebui să fie în întuneric și într-un recipient închis ermetic. Un alt negativ - o jucărie colorată lasă pete pe tot ce ating.Hendgam de vodcă și clei de silicat

Dacă frigiderul a fost trecut cu vederea sticla inutil de vodca, apoi urmatoarea reteta - pentru tine. vodca necesara (alcool) și adeziv silicat. Dacă există alcool, se amestecă în jumătate cu adezivul dacă vodca, atunci ar trebui să ia o dată și jumătate mai mult decât lipici. Ca rezultat, masa albă este format tapet pasta consistenta. Sculpt din ea poate fi orice doriți. Joaca-te cu ea poate fi de câteva ore, apoi jucăria se destramă.

argilă inteligentă în mod neașteptat pot fi realizate din componente, care sunt întotdeauna la îndemână, și nu au nevoie să cumpere nimic special. Să vedem cum se fac hendgam, fără a lăsa acasă.

Lizun de șampon

Ia 100 ml fiecare șampon și același polimer adeziv, un colorant, un recipient din plastic și un băț pentru amestecare. Se amestecă sampon cu vopsea (aceasta ar trebui să ia cel puțin 5 g.) Apoi se toarnă lipici. Stick se amestecă până la omogenizare. În schimb, containerul poate fi folosit un sac obișnuit la locul de muncă a fost mai curat.

plastilină Hendgam

soluție de gelatină în apă și se lasă timp de o oră. Se aduce soluția rezultată să se încălzească până la fierbere. Se fierbe 50 ml de apă și se topesc argilă acestea, adăugându-l în bucăți mici. În mod constant se amestecă. Plastilinei topit se toarnă gelatină, atunci când amestecul sa răcit, jucăria va fi gata.

Sfat de menaj! Framantati aluatul, nu puteți doar plăcinte și brioșe, dar, de asemenea, pentru jucării.

Guma de mestecat pentru mâini făină

Acest tip de test poate fi administrat copiilor de până la 3 ani pentru dezvoltarea abilităților motorii fine. La doar 300 de grame. făină cernută se toarnă mai întâi, apoi la rece - apa calda, totul se amestecă bine, evitând formarea de bulgări. Se pune în frigider timp de 3-4 ore, și toate pot juca.

Hendgam se poate face în diferite moduri. Ceea ce alegi nu este la fel de important. Are sens rații doar primite, umor bun și momente de neuitat petrecute cu copii.