Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore

  • Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore
  • Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore
  • Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore
  • Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore
  • Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore

Adesea nimfomanie cuvânt este sens metaforic, figurativ. Mulți oameni numesc nimfomană femeile cu un libido crescut sau al căror comportament sexual nu este aprobarea de răspuns din partea comunității.De fapt, simptomele unei astfel de tulburări ca nimfomanie sau andromania diagnosticat într-un singur pacient din doi ani și jumătate de mii. O fată cu o tulburare similară preferă să păstreze tăcerea cu privire la această problemă, și doar un timp de câteva pentru a căuta ajutor profesionist și de a lua, în loc de a condamna tratamentul calificat.

Despre soiuri de nimfomanie la femei

Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore

Boala poate apărea la o vârstă fragedă. Fetele 11-14 ani au început să fie interesați de colegii lor și de bărbați adulți simt nevoia imperioasă de a merge la cineva cu dragoste. De obicei, își pierd în curând inocența lor, de multe ori schimba partenerii sexuali. Astfel de pacienți sunt diagnosticați cu nimfomanie congenitală, care este dificil de tratat. Pentru a scapa de tulburare, ar fi o muncă îndelungată și grea pe el însuși, pentru a schimba atitudini și obiceiuri, dar există o șansă de vindecare.

Al doilea tip de nimfomanie - dobândite. Primele simptome apar la adult sau femei mature după anumite evenimente din viața ei. Impulsul poate deveni gravidă sau depresie postpartum, violență fizică sau morală, modificări hormonale în organism. Nimfomania dobândite împărțit convențional în andromania tineri și menopauză. În acest ultim caz, cauza formării de tulburare este menopauza. femei obișnuite dupa menopauza libidoului este de stagnare sau în scădere. Pacienții cu apetit sexual nimfomanie devine excesiv, livrarea acestora la disconfortul moral și fizic.

Există, de asemenea, un andromania imaginar atunci când o femeie încearcă să folosească promiscuitatea crește stima de sine și se dovedesc a vă că este atractiv și plăcut oamenilor. Această problemă nu este la fel de periculos ca nimfomanie, iar pacientul necesită un tratament serios la psihoterapeut.

Nymphomania nu trebuie confundat cu promiscuității - hypersexuality patologice, care este asociat cu leziuni cerebrale organice. De asemenea, tulburare nu este un libido, relație de dragoste, activitatea sexuală a crescut în timpul perioadei de dragoste, afirmare de sine, prin legătura cu un nou partener din cauza rupturii cu vechiul.Nimfomania la femei: trăsăturile caracteristice

Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore

Principalul simptom al tulburării - a crescut excitabilitate. Pacienții sunt primit de la o privire la om, sau gândul de ea. Uneori, ei încearcă să le satisfacă nevoile cu un partener de sex regulat, dar a pneurilor cu ușurință de la presiunea unei femei și a cererilor ei. Apoi, ea încearcă să-și potolească foamea, pentru sex, renunțarea la străini, și, uneori, străin.

Incontrolabilă dorința obsesivă de a găsi un nou partener sexual feminin este una dintre principalele semne ale tulburării.

Izolat și simptome, cum ar fi narcisism și egoismul în pat. Ei nu gândesc la partener. Principalul obiectiv - să se distreze prin orice mijloace. Nimfomana conștient de existența bolilor cu transmitere sexuală și SIDA, dar chiar și susceptibile de a deveni proprietarul unuia dintre aceste femei nu se oprește. Problema este mai mare și mai profundă sens și rușine, așa că fetele nu vor fi în măsură să te oprească, fără asistență de specialitate.

Care sunt acestea, nimfomana

Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore

Pacienții cu andromania în afara uite decente, chiar și cu asprime. Este rar să se întâlnească nimfomană, îmbrăcat provocator. Ei nu trebuie să demonstreze dorința de a face sex cu ajutorul unor haine luminoase sau de machiaj, suficient pentru ei să vorbească cu un om, așa că a înțeles totul.

Dacă o fată obișnuită poate trece la locul de muncă, își pierd energia sexuală în exces în sala de sport, sau a elibera tensiunea cu ajutorul auto-satisfacție, femeile care suferă de această tulburare, nu este suficient.

nimfomana de multe ori se confruntă cu așa-numita frigiditatea - incapacitatea de a obtine un orgasm. În acest caz, entuziasmul pe care experiența este pur subiectivă caracter (psihologic). Astfel, nici o reacție naturală adecvată asupra excitatia genitale.

Cei nimfomană, care pot avea orgasm fiziologice, nu primesc tot descărcarea completă. Asta-i împinge înapoi pe căutarea unui partener. Și, după un contact sexual, se simt aproape imediat foamea pentru sex.

La femeile cu simptome caracteristice climacteriu nimfomanie complementului mâncărime în organele genitale, și sindromul depresiv. Soț pacienții adulți sunt de multe ori în imposibilitatea de a se angaja în dragoste cu ei cel puțin o dată pe zi, și pentru a găsi unul sau mai mulți parteneri, doamnelor în vârstă de greu.

Recunoaste semnele de nimfomanie este ușor, mai dificil de a aduna curajul de a face o programare cu un terapeut. Dar femeile ar trebui să înțeleagă că andromania - este la fel de mult o tulburare psihologică, precum și alte manie sau fobie. Exista tratamente care pot ajuta sa scapati de apetitul sexual a crescut și a devenit o femeie fericit cu un libido normal.

Nimfomanie: cauze si tratament

Cum este nimfomanie la femei semnele și simptomele majore

Tulburarea nu poate fi ignorat, mai ales în cazul în care a venit pe fundalul unor tulburări emoționale, sau este însoțită de nervozitate, pierderea poftei de mâncare și insomnie. Unele femei ridică în mod regulat temperatura, și agravarea treptată. Ei încearcă să manipuleze alții, de multe ori aranja istericale.

Pacienții cu andromania necesită o examinare detaliată și un tratament adecvat de la un terapeut calificat. Primul pas - pentru a afla cauzele tulburării. Psihologii disting:

  • tulburări de epilepsie și endocrine;
  • schizofrenie si psihoza maniaco;
  • violența sexuală și psihologică;
  • unele boli cronice ale mutilării genitale feminine;
  • administrarea anumitor medicamente, inclusiv hormonale.

Unii experți susțin că una dintre cauzele tulburării poate fi stima de sine scazuta. Dezvoltarea nimfomanie la femei ca urmare a unor leziuni la nivelul capului sau leziuni ale hipotalamusului din cauza tumori cerebrale sau ovare.

Tratamentul depinde de cauza: una de femei au nevoie de o intervenție chirurgicală, terapie cu hormoni si alte cursuri de imbunatatire a stimei de sine. Terapeutul va învăța cum să treacă la un loc de muncă sau un hobby, vă va spune cum să limiteze impulsurile.

În același timp, expertul ajută femeia să revină la o viață normală, face noi prieteni, găsi un partener pentru o relație stabilă, pentru a face contactul cu familia și prietenii. Femeie din greu pentru a face față cu nimfomanie, dar munca grea si de tratament pe termen lung se poate obține un rezultat stabil.

Pacientul poate lăsa frustrarea în trecut, și amintiri dureroase și îndoieli cu privire la propria lor atractivitate. Femeile care au renunțat, nimfomanie fac soții excelente și mame mari. Alte fete fac progrese în cariera sa, pentru că acum ei se opresc să se gândească la bărbați, renunțând la toată puterea și energia pentru a cuceri noi culmi.

Nimfomania nu pune un stigmat pe femeie. Este o tulburare mintală, astfel încât să nu-ți fie rușine de problemele lor și se tem să ceară ajutor de la un terapeut, pentru că numai el știe cum să trateze această boală, și cum să înceapă o viață nouă.

Nu există poziții similare (