Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă

Bună ziua dragi prieteni! Astăzi vreau să mă întorc la a vorbi despre sărbătoarea principală a fiecăruia dintre noi și să vorbim despre ziua de naștere modul de distracție la domiciliu.Așa cum am aflat deja în acest articol. cele mai multe dintre noi, femeile place să gătească o vacanță pentru cei dragi, dar pentru el însuși pentru a organiza festivități ne place mult mai puțin.

Și cu un motiv bun. Cea mai importantă dintre ele este faptul că zilele de naștere, unul și de toate, sunt același scenariu - plictisitor și neinteresant. De aceea, nu avem absolut nici un stimulent pentru a se pregăti pentru propria lor personală de vacanță.

Desigur, aici există diferite opțiuni în afara situației. Puteți, de exemplu, pentru a sărbători ziua de naștere în natură, invitând oaspeții în cafenea, bowling sau în alte locuri de interes pentru cel puțin să se dea în această vacanță „Schimbare de imagine“ (am vizitat cu plăcere spectacol de gheață la ziua lui ). Dar, uneori, încă mai au pentru a sărbători acasă.

Fiecare familie are propriile sale tradiții, inclusiv sărbători. În nostru acestea sunt: ​​Îmi place să organizeze o petrecere de aniversare pentru cei dragi de acasă, și sărbătorind în afara propriei sale 🙂. Ei bine, nu-mi place să gătesc un festin pentru mine, am fost pentru un motiv „enervant“. Dar pentru soțul ei, pentru copii - vă rugăm, și starea de spirit acolo, și idei interesante vin.

Cum distractiv de naștere acasă?

Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă

Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă

Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă

Doar amintiți-vă cât de bine a fost, minunat, distractiv!

Deoarece a fost preparat în avans a scenariului de vacanță.

Faptul că Ziua nașterii ar trebui să se pregătească în avans. Dar această formare nu ar trebui să fie limitată la crearea și proiectarea de o masă festivă.

Deci, cum să aibă distracție la naștere acasă?

O componentă importantă a evenimentului - acesta este programul său. În nici un caz nu ar trebui să fie un imens și prescrie „de la“ și „la“. Pur și simplu pregăti concursuri și jocuri, popi pentru ei, premii mici pentru câștigători și participanții (cel mai simplu - bomboane, bomboane de ciocolată, ceva de la birou), și din când în când să întrerupă masa pentru a se și oaspeții amuze. Adulți - aceiași copii și se joacă cu o astfel de plăcere, care pur și simplu uimit 🙂!

Combinația armonioasă de momente de liniște și luminoase de vacanță doar oferă un anumit farmec. Oaspeții au timp să mănânce, să vorbească, să se distreze și să arate unele talente neașteptate, experiență sentimente diferite. Și atunci când există emoții luminoase, de vacanță rămâne în inimă și în minte, nu-i așa?

Mulți vor spune: Glumești? Ei bine, dacă sunteți în vârstă de 20-30 de ani. Dar, în 50-60 de persoane sunt deja obligați să participe la concursuri!

Și aici și acolo! Ea a văzut în mod repetat în competiții interesante cu plăcere să ia parte într-o mare varietate, inclusiv „vârstă“ bărbați ziua de naștere și de vizitatori.

Dacă gestionați pentru a crea o atmosferă bună și relaxată în cazul în care toată lumea se simte confortabil și relaxat, toți oaspeții vor fi încântați să ia parte la veselia generală (bine, cu excepția, poate, pentru cea mai cele mai umile dintre ele).Și mai ales, destul de ciudat, dispus să „rasfat pentru o lupta“ în astfel de activități de agrement om. De altfel, m-am gândit, de ce nu? Și am decis că reprezentanții sexului puternic în viața reală au rareori pentru a arăta creativitatea lor. Un potențial, care este! Acestea sunt concursuri amuzante, uneori, deschide propria noastră persoană familiară perfect cu mâna cealaltă! Se pare că oamenii noștri au artistice, dungă creativ, creativitate! Deci, este o altă șansă de a deschide pentru a închide oamenii ceva nou și interesant.

Desigur, nu sperie oaspeții și să înceapă să organizeze competiții la o dată. Începeți o vacanță în valoare de a face tradiția. În primul rând felicitări, toasturile - lasă toată lumea să se cunoască reciproc și să se simtă relaxat. Puteți face cunoștință cu o competiție interesantă.

Apoi, un alt cuplu concursuri hold postprandiala. Și atunci putem explora casa alte spații sau un apartament 🙂.

Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă

Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă

Concursurile pot alege diferite, sunt acum pe internet prezintă o mare varietate de ele. Dar, dacă nu te poți hotărî - vezi concursuri minunate și distracție în acest articol.

Deci, dacă vă întrebați cum să aibă naștere distracție la domiciliu, să acorde o atenție deosebită programului de formare a evenimentelor viitoare - alege concursuri interesante și jocuri. Încurajați participanții să-i înveselească, distrați-vă și oferi oaspetilor într-o dispoziție bună. Cred că în acest caz, sărbătoarea va fi amintit pentru toți participanții la ziua de naștere.

Vă doresc inspirație creativă și sărbători fericite 🙂!

Întotdeauna bucur să te văd pe paginile site-ului „Super-cadou!“.

(Vizitat 12790 ori, 10 vizite azi)

Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă
concursuri distractive pentru adulți ziua de naștere - o vacanță exact să-și amintească!
Cum distractiv să-și petreacă ziua la naștere acasă
Calendarul zilelor de naștere: frumoase și practice!

Irina, e minunat că ai întotdeauna gata! Vacanța de copii - o chestiune separată. Faptul că, de regulă, pentru copii, suntem încântați să pregătească festivități, dar si pentru noi o facem de multe ori nu vrea să (mă bucur că nu ai 🙂). Deci, dacă ați venit în pregătirea activităților pentru adulți precum și pentru vacanța copiilor - cu creativitate și imaginație - și apoi obține plăcerea tuturor, copii și adulți 🙂.

Olya, care sunt sărbătorile creative - plăcere să 🙂 Noi nu avem o astfel de experiență în familie. Deși din când în când vom merge cu fetele, care sunt angajate în sala de sport, la adunări cu ocazia de deschidere / închidere a sezonului, NG, etc. și că este în cazul în care să se decupleze complet - efectueze tot felul de jocuri, concursuri și competiții.
Consider că este necesar să se stabilească și noi tradiții de vacanță în familie. Trebuie să se gândească la asta. Aici aștept, poate că Lena altceva va spune))
ziua de naștere pentru copii a dori în mod sigur să-și petreacă afara cutiei, cu aventuri. Pregătirea înainte de timp.

Inna, ei bine, nu suntem evaluați deosebit. Suntem cu toții destul de simplu. Dar știți, aceste tradiții să prindă rădăcini 🙂. Îmi amintesc când am ținut o astfel de sărbătoare, pentru prima dată, într-un fel precaut este perceput de dimensionare. A doua oară cu mare entuziasm au participat toți. Și acum, uneori, cere: concursuri interesante vor 🙂?
Deci, puteți încerca să se gândească într-o familie de creație modul în care ideile tale vor fi o mulțime de interesant!

Întrebarea este cum să aibă ziua de nastere distracție, de obicei, se confruntă cu părinții mai în vârstă cu privire la copilul lor. Aici, distractia ar fi adecvată. Dar pentru ziua de naștere a unui adult, aveți nevoie de o abordare complet diferită, nu poate fi distractiv nu este distractiv, și intelectul.

Nu știu, Nikolai 🙂. Aici sunt, de exemplu, conversație inteligentă și în viață, în scurt de aprovizionare. Și ziua mea, prefer să se relaxeze și să se distreze. Și prietenii mei, probabil, prefera petrecerea rece eveniment intelectual. A concursuri, de altfel, poate fi inteligent - suntem mereu la care vom avea de sărbători și să se pregătească materiale adecvate 🙂.

Dar toată lumea - propria sa, și dacă vă place să petreceți vacanța inteligent, calm, inteligent - ai tot dreptul la 🙂.

Am o zi de naștere vine. Eu încerc să scriu un scenariu. Uita-te la concursuri pe care le oferiți. Mulțumesc.