Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala

Crassula - flori la domiciliu, care a cunoscut popular ca un copac bani. Se crede că planta undemanding are multe calități medicinale. Foarte popular cu gradinari. Există un semn că aduce noroc și bogăție. Cu cat mai mare coroana plantelor, mai multă prosperitate în casă. Pentru a realiza sănătate și frumusețe a nevoii de a cunoaște toate regulile și nuanțele sale transplant.

Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boalaÎn cazul în care transplantul?

Cel mai bun timp pentru transplant Jade - primăvară, prima jumătate a lunii mai.

Conduita Procedura de transplant nu este necesar mai mult de 1 dată în 2 ani. Acest lucru se datorează ritmului lent de creștere a plantei.

Cu bani copac buna întreținere este în măsură să crească rapid, în timp ce este posibil pentru transplant de 1 dată pe an.

lucrările pregătitoare

Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala

Atunci când transplantare flori respecta reguli importante:

 • Alege solul din dreapta și oala;
 • Asigurați-vă că pentru a utiliza drenaj pentru transplant;
 • Furnizarea de îngrijire adecvată după transplantare.

Cum de transplant de un copac bani?

 1. Înainte de plantare oală plasate în stratul de drenaj este mai mică de 2 centimetri. Potrivit accepta, pentru prosperitate în casă într-o oală nevoie pentru a adăuga câteva monede;
 2. Land, care este în prezent în creștere o floare, trebuie să slăbiți. Apoi, trageți-o încet afară, și încearcă să aducă prejudicii frunze și ramuri. La sistemul de rădăcină ar trebui să rămână o parte a terenului;
 3. Putregaiul rădăcinilor este mai bine pentru a elimina. Prea umed rădăcinile au nevoie să se usuce. În cazul în care putregaiul a suferit întregul sistem de rădăcină, zonele afectate trebuie să fie eliminate. Când putrezire trunchi trebuie să fie tăiate la părți sănătoase;
 4. În prezența dăunătorilor în sistemul de rădăcină, este necesar pentru a procesa un instrument special;
 5. Plantează un copac într-un vas, se acoperă cu pământ. La rădăcinile plantei nu este nevoie de a pune în apă și plantate în pământ, va fi afișat sistemul de rădăcină.

Alegerea solului și oală

La transplantare Jade se poate folosi un teren special pentru flori cactus. Dacă doriți, modul în care vă puteți face.

Pentru aceasta este necesar să se amestece sol gazon, frunze de pământ și nisip în raport de 1: 3: 1. Pentru a crește valoarea nutritivă în sol rezultată poate adăuga un pumn de cenușă, argilă și humus.

Deoarece rădăcinile plantelor sunt situate în apropierea suprafeței pentru creșterea confortabilă necesită oală mică și lat.Pentru stabilitatea dimensiunii ghiveci de flori în diametru trebuie să se potrivească cu diametrul coroanei de flori.

În cazul în care potul este compensată în mod corespunzător, copac va crește foarte încet sau deloc pentru a opri creșterea.

Îngrijire după transplant

Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala
Pentru a Crassula după transplant fericit cu aspectul lor frumos, este necesar de a asigura îngrijirea adecvată:

Bolilor și dăunătorilor

În ciuda faptului că arborele este considerat a fi scăzut de întreținere, și, uneori, poate fi expus la diferite boli și apariția dăunătorilor:

 • Schimbarea aspectului frunzelor. Ele pot întuneca, își pierd luciul lor sau cad. Acest lucru se poate datora utilizării apei foarte rece sub irigare sau udare plante insuficiente. Frunzele rele trebuie să fie eliminate;
 • vestejirea Pale lasă dovadă de exces de apă în sol;
 • Apariția pete maro uscate pe frunze poate indica o lipsă de irigare;
 • Apariția pete maro umede indică prezența unei boli fungice. În acest caz, aveți nevoie pentru a aerisi camera mai des și de a folosi instrumente speciale pentru a combate ciuperca;
 • Degradarea tijei. Acest lucru este adesea un putregai de rădăcină. În acest caz, ajutorul poate transplant plantele.

Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala

Atacat de dăunători Crassula rar expuse. De obicei, are loc prima înfrângere a diferitelor bacterii. Apoi, insectele la scară rădăcină pot apărea pe copac. Pe plantele slăbite sunt insecte scara atac și Coccidae. Scapă de ele, puteți utiliza infuzia de usturoi ștergere.

În plus, floare poate ataca căpușa păianjen. rădăcină de sistem poate deteriora nematozi. care este foarte greu de observat.

În urma descoperirii acestor dăunători este necesară pentru a elimina toate părțile infectate ale rădăcinilor.

fapte interesante despre copac bani

 • Jade mânca alimente frunze este nesigur, deoarece contin arsenic;
 • Se crede că un copac de bani - un indicator al stării de sănătate a trai aproape de el oameni. Dacă el frunzele încep să cadă, înseamnă că cineva a devenit bolnav;
 • Este dovedit că floarea produce compuși care au un efect dezinfectant;
 • Jade este renumit pentru calitățile sale de vindecare. Un decoct de frunze și sucul de plante pentru a ajuta la combaterea herpes, artrita, au un efect de vindecare.

Grija pentru copac bani nu va provoca dificultăți, nici unul grower. Acesta va fi un timp foarte lung pentru a te aspectul lor sănătos și coroana elegant, cu o ingrijire adecvata.

 • Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala
 • Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala

  Begonia: plantare și îngrijire la domiciliu

 • Cum de transplant de un copac de bani în selectarea solului acasă și oală, video, îngrijire și boala

  Oleander la domiciliu: îngrijire și transplantare, reproducere și dăunători