Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

Stroking pisica s-ar putea să nu fie la fel de ușor cum pare la prima vedere, mai ales în cazul în care este foarte tensionată. Pisica nervos, agresiv sau timid poate să nu știe cum să reacționeze la acțiunea ta blând, în mod eronat le percepe ca o agresiune. Este necesar să reziste dorinței brusc apărut la accident vascular cerebral, dezmierdare și strânge animalele de companie; Luați în considerare natura animalului și să acționeze în conformitate cu acesta, realizând treptat locația pisica.Crearea unui mediu confortabil pentru pisica

 1. Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster
Creați un loc retras pisica nervos în cazul în care ea s-ar simți în deplină siguranță. Uneori, este tentant pentru a convinge pisica speriat să iasă din ascunzătoare, dar nu se va îmbunătăți relația cu animalele de companie. Vymanivaya animal din adăpost, doriți să înaintați o minge pe jumatatea lui de teren, iar acum el ar trebui să decidă să comunice cu tine. Pisica se simte adăpost sigur, se confruntă cu mai puțin stres; mai bine că ea a decis să iasă din ascunde-te, fiind gata de a comunica cu tine.
 • Echipării pisica ascunde loc, asigurați-vă că nu este nimic despre el, care ar putea-o deranja. Asigurați-vă, de asemenea, că animalul nu poate scăpa de oriunde altundeva.
 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

  Dă pisica o anumită măsură de libertate. Nu deranja pisica temător atenția în mod excesiv. Desigur, nu foarte frumos, în cazul în care o pisica nu are încredere în tine și partea ta, cu toate acestea, a stabilit un obiectiv pentru a realiza o relație bună cu animalul pe termen lung. Forțarea o pisica pentru a face ceva urât la ea nu va duce la succes, și chiar mai mult o va speria de tine.

 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

  Încurajați activitatea fizică și oferă hrană pentru animale de companie pentru mintea lui. Achiziționați jucării și diverse accesorii pentru pisici (de exemplu, pisica turn), care va lua animalul si uralele-l. În ciuda faptului că pisica poate fi un pic mai precaut de tine, acesta va fi capabil să se joace cu obiecte neînsuflețite, treptat, obtinerea utilizate pentru tine. Satisfăcut animalul este mai ușor de a depăși timiditatea și se obișnuiască cu prezența ta.

 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

  Amintiți-vă că pisica nervoasă se poate simți tensiunea în prezența ta. Unele pisici au crescut pe stradă sau au experimentat traume pe care le-a făcut de temut. Este important să se creeze un condiții confortabile și liniștite animale, dar chiar și acest lucru nu garantează depășirea tuturor nevroze. Nu cel mai bun pentru socializare pentru animale de companie, dar nu te condamn în acest caz, în cazul în care pisica nu va fi gudura continuu pentru tine.

 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

  Fă-l, astfel încât animalul a văzut ce-l hrănească. Hrana este un motivator puternic pentru pisici, așa că, dacă animalul tău va vedea că sunt o sursă de hrană, el se simte bo mai mare afecțiune pentru tine. În cazul în care pisica este extrem de timide, ingestia de alimente poate fi singura dată când ea se va îngriji de tine aproape de el. Abordare castron pisica lui, nu prea aproape, astfel încât să nu interfereze cu animalul, dar în același timp, că se simte prezența ta.

  pisică limbajul corpului Înțelegere

  1. Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster
  Uită-te la semnele pe care pisica este speriat. Nu ar trebui să deranjeze animalul deja alarmat. În cazul în care pisica strat zburlit și ea suiera la tine, înseamnă că ea nu vrea să se alăture cu tine în contact. În acest caz, putem proceda în două moduri: pur și simplu pas deoparte și să dea pisica să se calmeze, sau să încerce să o liniștesc sugerând o anumită delicatețe, și, de asemenea, o parte. Cu toate acestea, nu încercați să animale de companie animal împotriva voinței sale. Acest lucru se va agita doar încrederea de pisica pentru tine, și se poate zgâria sau să te muște.
  • Amintiți-vă că pisica, simțind pericolul, instinctiv atac sau de evacuare. În cazul în care animalul încearcă să scape sau protejate, este frică.
  • Uita-te la coada animalului pentru a înțelege ce sentimente experimentează. coada directă, armat slab indică faptul că pisica este speriat, în cazul în care coada este relaxat și se mută dintr-o parte în alta, pisica va mai probabil se simte în mod normal în prezența ta.


 • Rețineți că starea de spirit a pisicii se poate schimba în orice moment. Nu te mai mângâindu-l la primul semn al nemulțumirii. De obicei, pisica arata excesiv mușcătura lumina de excitație sau hârâit. Când aceste simptome opriți imediat mângâind animalul și să-l dea spațiu.

 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster
  Uită-te la semnele pisicii ca afecțiunea. Semnul cel mai evident acest lucru este destul de tors. Corpul unei pisici în același timp, ar trebui să fie relaxat, se poate agăța de mâna, creșterea presiunii.
  • Animalul poate, de asemenea, să vă dau un indiciu cu privire la ce loc ar trebui să pat și scarpine. Este un semn de incredere ca o pisica ca afectiunea, dar ea ar dori să-i animale de companie în altă parte.
 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

  Amintiți-vă că, atunci când o pisica freacă împotriva ta, aceasta nu înseamnă întotdeauna disponibilitatea de a mângâieri. Animalul poate chiar mârâi, dar apoi schimba mintea lui. Mângâindu nervos o pisică, să fie pregătită pentru faptul că se poate schimba în mod dramatic mintea ta, și chiar zgâria sau te musca - acesta este prețul de comunicare cu pisica prea timid.

  Cum să accident vascular cerebral o pisica

  Pentru a atrage animalul la el. Găsirea pisica, stai aproape (dar nu și în imediata vecinătate) a acesteia pe canapea sau pe podea. Încercați să fie pe picior de egalitate cu animalele, nu agățat peste ei de sus. Poti sa te uiti la pisica, dar, în același timp, să evite contactul direct cu ochii. Sună-i pe nume. Ea răspunde, se uită la tine, de cotitură ureche la o parte, distras de la clasa curentă, în picioare sau încet, ajungând și părăsind camera; animalul nu poate răspunde la apel.
  • În cazul în care pisica a îndreptat atenția spre tine, pat genunchi și o numesc voce blândă o dată blândă. O poți obține chiar ceva gustos.
 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster
  Dă pisica să adulmece și freca pe tine, dar nu-l mangaie. pisica nervos poate lua ceva timp sa se obisnuiasca cu mirosul. În cazul în care animalul a venit și frecat împotriva ta, te va recunoaște pe teritoriul său. Deși frecarea cu picioarele și nu înseamnă neapărat că te iubește pisica, se arată că ea se simte confortabil cu tine.
  • După animalul de companie de mai multe ori freacă pe tine, să-l trage la mâna lui, așa că a mirosit. Pisica poate freca obrazul de palmier, atunci puteți încerca să ușor accident vascular cerebral ei.
 • Înainte de a încerca să animale de companie pisica, încercați să-l văd pe măsură ce ne apropiem de ea. Nu veni la pisica timid în liniște, în caz contrar nu va fi capabil de a construi o relație de încredere cu ea. Incearca sa ai vazut animalele de companie se apropie. În acest caz, în cazul în care pisica nu va aluneca departe de tine, vei vedea că nu o deranjează zoologică.

 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster
  Accident vascular cerebral pisica in locuri speciale ale corpului ei. Începeți prin lovirea de-a lungul spatelui sau sub bărbie. Încercați, de asemenea, ușor zgâriat-o între omoplați și ceafă. Aceste locuri sunt dificile pentru pisici, asa ca le place, de obicei, să fie mangaiati-l.
  • transporta cu atenție palma lui de-a lungul lână: Multe pisici nu le place să fie mîngîie în mod greșit.
 • Nu accident vascular cerebral animal în zonele cele mai sensibile. De exemplu, evitați să atingeți burta de pisica nervos. Deși unele pisici place sa fie mangaiati stomacul lor, cel mai probabil animal timid instinctiv încerca să se protejeze. Mai mult decât atât, unele pisici vor lua în considerare acest lucru o invitație la o luptă jucăuș și zgâria mâna.
  • Multe pisici, de asemenea, nu le place să fie atins în ghearele lor.
  • Unele pisici te poate musca fara avertisment daca le prea mult timp pentru animale de companie. În aceste cazuri, siguranța, restricționa mîngîindu cap, gât și sub bărbie.
 • Cum de fier o pisica foarte nervos - vripmaster

  Fiți răbdători. Dacă ați adus recent un animal de companie, se mangaie ușor și să încerce să afle, mîngîindu-și zgâriere unele zone îl aduce cea mai mare plăcere. În cazul în care pisica a plecat, pretinzi că ești ocupat cu alte lucrări importante.

 • Treptat crește timpul petrecut cu animalele de companie. Nu vă așteptați pisica timid va începe imediat să se gudura la tine. Mai întâi ușor o mangaie pe spate și să dea liber să se retragă de la tine. Deci, nu se va rupe încrederea animalului, iar acest lucru va începe un lung proces de dependenta sa de tine.

  • Nu-ți fie frică de pisica ta, altfel se va simți, de asemenea, frica.
  • Pisicile place sa fie mangaiati pe partea de sus a capului, sub bărbie, spate și cefei (mai ales în cazul în care poartă un ham). Stick la aceste locuri prețuite, dacă doriți să câștige pisica ta. Nu este necesar să se atingă de picioare, coada, spate și în special burtă.
  • Cand pisica incepe sa se trezeasca, este de obicei mai liniștită și mai probabil pentru a vă permite să o atingi. În mod similar, animalul obosit sunt, de asemenea, mai puțin înclinați să respingă afecțiune.

  avertismente

  • Poate pisica devine prea excitat atunci când accident vascular cerebral din cauza sensibilitate crescută a sindromului dureros, care apar la pisici. În cazul în care rădăcina problemei în acest, mângâi și zgâriere numai cauza durerii în loc de plăcere. Există mai multe modalități de a depăși această problemă, inclusiv (printre altele) metoda de clicker de formare de câine, mai mult timp pe joc, precum și medicamente.
  • Nu încercați să animale de companie pisica, atunci când ea mănâncă sau ocupat în gunoi lor pisica, deoarece aceasta poate fi interpretată ca o intruziune pe zona ei privată și te scarpini.
  • Uneori, pisicile pot musca jucăuș sau ușor zgârierea palma și încheietura mâinii. Păstrați-vă calmul, spune cu fermitate „Stop!“. Pisica ta este probabil să se oprească și să se uite la tine. Profitați de acest moment pentru a elimina mâna și pat animalul în altă parte, continuă să se construiască legătura dintre tine.
  • În cazul în care animalul este ghearele încovoiate de mana, nu trage brațul înapoi, sau una sau mai multe zgârieturi lungi zdrențuite vor apărea pe pielea ta. Se lasă pisica pentru a trage mâna la el. În astfel de cazuri, de obicei, pisica musca ușor mâna și au eliberat-o, trăgând destul de aproape.