Cum de a vopsi parul tau

Pregătiți-vă părul pentru pictură. 3-4 zile înainte de procedura începe în fiecare zi pentru a pune pe cap de hidratare și masca hrănitoare. Acest lucru va ajuta parul mai ușor de a transfera daune de la agenți de colorare și primesc mai puține daune. După colorare, de asemenea, este de dorit să se folosească balsamuri și măști pentru culoare și de îngrijire a părului.Spray numai pe părul uscat și curat. Este recomandabil să nu se spele parul meu în acea zi. Dar, în orice caz, nu folosiți vopsea, în cazul în care parul tau ramane styling. În acest caz, cu colorare trebuie să aștepte încă o zi dupa samponare.

periajul părul înainte de colorat. Aplicați vopseaua trebuie să cefei, treptat merge în jos la coroana. Ultimul lucru de care aveți nevoie pentru a picta partea din față a capului și temple. Încercați să luați un mic fire înguste. Dar ține cont de faptul că procesul de aplicare a agentului de colorare nu trebuie să dureze mai mult de 20 de minute, în caz contrar umbra nu se poate dovedi ca v-ați așteptat.

sfatul Contrar a impus niciodată nu acoperă părul celofan colorat. Nu va trece de aer, și puteți obține o culoare neașteptată. De asemenea, acesta va aduce un mare rău pentru parul tau.

Nu păstrați vopseaua de pe par mai mult decât este scris în instrucțiunile. După acest timp, se spală cu atenție capul cu apă caldă și de a folosi balsam-balsam pentru a opri coloranți afecteaza parul. Utilizați balsam, care a fost vândut, împreună cu vopseaua. Se lasă părul să se usuce pe cont propriu, fără utilizarea unui uscător de păr. Nicăieri pentru a pune deteriorarea parului suplimentar, imediat după aplicare.

Natural culoarea părului blond-cenușă este destul de rar, iar efectul dorit poate fi realizată numai ca urmare a colorării. Pentru păr colorat în culoarea cenușă blond este posibil pentru a obține rezultatul dorit, dar nu a adus dezamăgire, trebuie să alegeți dreptul de vopsea și să o aplice în conformitate cu instrucțiunile.Cum de a vopsi parul tau

Gândire cum să vopsesc părul meu blond cenușă umbră. În primul rând alege dreptul de vopsea, ținând cont de culoarea naturală a părului și nuanțele, pe care le-ați vopsit parul anterior, ca un amestec de pigmenți din noua vopsea cu resturi de pigment de colorare anterior poate duce la rezultate neașteptate. Mergând la magazin pentru vopsea de culoare ashy, da preferință produselor Koleston Perfect, care, în funcție de soi va ajuta pentru a da parului o nuanta de lumina de cenușă sau vopsea-le într-un ton ashy întunecat.

colorarea părului în continuare de cenușă blond culoare depinde de culoarea naturală a TRESSES dvs., astfel încât să fie sigur să ia în considerare următoarele atunci când pictura. În primul rând, în cazul în care parul este lumina prin natura, se aplică imediat acestora compoziția de colorare, care acoperă întreaga încet capul lor, de la aplicarea vopselei la rădăcina părului. După aplicarea compoziției de colorare a părului, țineți-l la fel de mult cum este scris în instrucțiunile pentru vopsea, și apoi se spală bine. Amintiți-vă că de culoare maro saturație cenușă-lumină nu depinde de coerența de vopsea, astfel încât chiar și geluri speciale și șampoane de colorare nu este exagerati necesar - pe care le va provoca daune substanțiale pentru sănătatea părului.

În al doilea rând, proprietarii de bucle întunecate, care doresc să primească, ca urmare a colorării culoarea misterios părului cenușă blond, care este asociat cu imaginea Snow Queen, ar trebui mai întâi să se pregătească părul pentru vopsire și procedeu de colorare în sine, în această situație să aibă loc în mai multe etape. În primul rând, să luminați parul pentru doua sau trei culori, folosind produse cosmetice vândute în magazine specializate iluminatoare, încercând să scape complet de nuanță galben sau roșu. După clarificare, da parului câteva zile de odihnă „, și numai apoi sa le aplice compoziția, care dă o nuanță de cenușă blondă colorat.

Pentru a duce la vopsirea părului nu se obține de culoare gălbuie sau chiar verzuie, experții recomandăm să adăugați în vopsea de par pigment albastru, dar efectul dorit într-un experiment cu culori pot fi realizate numai în cabină. După colorare în cenușă blond nuanței creat cu șampon mentin special tonifiere, altfel el se spală repede departe. La colorarea ulterioară în același ton nu acoperă compoziția de colorare a întregului cap, este mai bine aplica un Brightener, și apoi vopsea numai pe rădăcinile recrescut.