Cum de a vopsi pantofi din piele

Cum de a re-vopsea în mod eficient pantofi din piele


De multe ori există situații când este necesar să se vopsi pantofii din piele. Poate culoarea nu este ca, poate deteriora și multe defecte mici, ar putea avea nevoie doar pentru a reîmprospăta pielea. În orice caz, se pune întrebarea - cum de a vopsi pantofi din piele? La urma urmei, pur și simplu cumpere vopsea pentru pantofi nu este suficient. Așa că încercăm să înțelegem ce să facă pentru a vopsi pantofi cu înaltă calitate și de lungă.Pentru a vopsi pantofi din piele - trebuie să fie clar

Orice vopsea, chiar și cea mai bună calitate și profesionale, mai bine se sprijină pe o suprafață perfect curată și degresate. Și noi nu vorbim despre o simpla curatare de pantofi sau îndepărtarea murdăriei grosiere, praf și murdărie. Pantofi trebuie să fie curate și chiar resturile de creme, loțiuni, uleiuri, grăsimi, ceară, straturile anterioare de vopsea.

Cum de a vopsi pantofi din piele

Chiar și pantofii, care nu este încă purtat, necesită o curățare temeinică. Este necesară îndepărtarea stratului protector și degresate din acesta. Acest lucru va asigura că cerneala adâncă de penetrare și a face pictura mai eficientă și dolgoderzhascheysya.

curățare pantofi înainte de pictura, există substanțe speciale de curățare. Există mai multe instrumente adecvate în acest scop. Unele dintre acestea sunt potrivite pentru produse vopsite sau revopsite anterior, altele - pentru mai „curat“.

Unii coloranți pentru pantofi incluse imediat merge mai curat. De exemplu, la fel ca în Tarrago Color Dye Kit. Acest aspirator este potrivit pentru îndepărtarea prafului, murdăriei. Pentru a elimina vechile straturi de vopsea va fi nevoie de altceva, cum ar fi mai curat Saphir Decapant sau Saphir Renomat.

După aplicarea filtrului de încălțăminte trebuie să lăsați să se usuce. După această procedură, pielea trebuie sa fie mat. Acest lucru indică faptul că ea este într-adevăr gata pentru vopsire.

Pentru a vopsi pantofi din piele - tot ce ai nevoie, pentru a pregăti

vopsea de înaltă calitate pentru pantofi are un efect puternic colorat. Acest lucru este de înțeles, pentru că nimeni nu vrea o săptămână să se confrunte cu aceeași problemă ca și pantofi de piele vopsi. Dar ea pictează nu numai pantofi, dar, de asemenea, toate în jurul valorii, precum și persoana care lucrează cu ea.Cum de a vopsi pantofi din piele
Prin urmare, pobespokoytes pentru toate zonele care pot fi contactate vopsea au fost bine izolate. Pe de mână purtați mănuși. Dacă este posibil - elaborarea procesului de vopsire în afara incintei sau a proteja locul de muncă precum și unele tipuri de vopsele sunt bine penetreze orice suprafata.

Înainte de vopsire pantofi - Scuturați vopseaua, în scopul de a obține o culoare uniformă. Pregătiți toate accesoriile necesare: burete, perie sau o cârpă pentru aplicarea colorantului.

Aplicați vopseaua să fie uniform, evitând dungi, fără pauză. Adică, nu poți picta călcâiul în primul rând, apoi de evacuare, apoi dokrashivat antepiciorului. Cauzarea vopseaua pe întreaga suprafață a pantofului - o fac imediat, într-un du-te. Aceasta este urmată de o pauză de la sredsva bine absorbit, și se repetă procedura. Pentru obținerea unui efect maxim, vopseaua trebuie bine frecat și aplicat în mai multe straturi subțiri.

Vopsea de încălțăminte este cel mai bine aplicat într-o mișcare circulară. Înainte de aplicarea stratului următor trebuie să se asigure că bunul precedent complet uscat.

Pentru a vopsi pantofi din piele - alege mijloacele adecvate

Având în vedere un ordin de a vopsi pantofi din piele - determina ce efectul dorit pentru a atinge cu precizie. Din această alegere depinde de vopsea. Unele modele ne permit să vopsi pantofii în tonuri mai închise, în timp ce altele doar consolida propria culoare, iar a treia se poate schimba dramatic culoarea produselor din piele.

Cum de a vopsi pantofi din piele

Va oferim să acorde o atenție la mai multe instrumente care sunt potrivite pentru revopsirea de pantofi de piele:

- Tarrago Color Dye Kit - vă permite să vopsi pantofi, chiar și într-o culoare mai deschisă,, rezistență rezistent la apă, creează efectul, nu crack;

- Saphir Dye Teinture Francaise - vă permite să vopsi pantofi într-o culoare mai închisă, creează un efect de colorare puternic, nu se spală cu apă;

- Tarrago Quick Color - vă permite să vopsi pantofi, și restabilește stratul superior al pielii deteriorate.

Vopsi pantofi - acest lucru nu este totul

După pantofi repictate cu succes, trebuie să-i răsfățați. Ca o regulă, vopseaua se usuca câteva ore. Odată ce este complet uscat pantofi trebuie tratată cu o cremă, unguent, pantofi unt. Dacă este necesar - să perie de unghii cu păr de cal sau un burete. Pentru pantofi, atâta timp cât posibil, păstrează culoarea lor - de a folosi creme cu pigmenți.

Revopsiți pantofi de piele poate fi într-un atelier sau un magazin de pantofi. Și tu poți face singur. Speram ca sfaturile de mai sus va fi utilă, iar pantofii vor fi cât mai mult posibil pentru a te aspectul său excelent.