Cum de a vindeca un nas care curge într-un copil în casa de sănătate populare

Cum de a vindeca un nas care curge într-un copil acasă? Această întrebare interesele părinților ai căror copii suferă de rinită. Aceasta boala este aproape cea mai comuna a tuturor bolilor cunoscute în practica pediatrică. Ca urmare, mucoasa se inflameaza si edematoasă, perturbat prin trecerea maselor de aer pasaje nazale, care oferă copilul inconfortabil.Secreții nazale se dezvolta la copii cu hipotermie, si este unul dintre simptomele bolilor alergice. Puteți utiliza decongestionanții de medicamente, care se va numi un medic pediatru. Poti vindeca, de asemenea, curge nasul unui copil la domiciliu, folosind retete de medicina traditionala.

Cum de a vindeca un nas care curge într-un atac folk copil?

remedii populare sunt sigure, nu provoacă uscarea si dependenta, acestea reduc inflamația mucoasei nazale, a promova opritorul de evacuare mucus și trece umflarea excesivă, care restabilește în cele din urmă trecerea aerului prin pasajele nazale.

• Sfecla și suc de morcov

Pana copilul an poate fi folosit la un morcov sau sfecla suc proaspăt rece, care se diluează cu apă fiartă caldă, în proporții egale, se recomandă să se îngroape copilul o pereche de picături în fiecare nară.

Pentru copii mai mari vă puteți pregăti următoarea rețetă. cățel de usturoi este trecut prin presă și a turnat acestuia de ulei de măsline, după care insista douăsprezece ore. Apoi, puteți săpa două picături în fiecare nară.

Când însoțită de rinită mucus vâscos poate fi adăugat la usturoi și suc de ceapa se diluează amestecul de apă fiartă într-un raport de 1 la 1. In plus, aceste componente pot fi adăugate miere pentru a fi foarte eficient.

• suc de aloe de la o răceală

Pentru tratamentul copiilor cu rinita de a utiliza suc de aloe la domiciliu. Sa combinat cu miere în proporții egale și amestecul a fost insuflat in pasajele nazale a doua picaturi de inainte de culcare.

Pentru tratamentul rinitei nevoie de o instalație de trei ani. Din frunzele sale stoarce sucul și îngroapă-l în două picături de până la trei ori pe zi, pre-diluat în proporții egale cu apă caldă.

Puteți efectua la domiciliu, cu o încălzire rece, în cazul în care un copil nu este o febra. În acest scop, este posibil să se sudeze o pereche de ouă, după care au fost împachetate cu pânză și aplicate aripilor nazale, sunt ținute în această formă până în momentul în care au răcit.În plus, puteți utiliza sare obișnuită, sau uruială, dar ele trebuie să se încălzească mai întâi într-o tigaie, apoi se pune într-o pungă de bumbac și a pus în nas, în scopul încălzirii. O procedură similară este de dorit să se efectueze înainte de a merge la culcare, doar pentru a pune copilul sub o pătură.

Cure la domiciliu nas mucos ajuta muștar. Muștar adăugat la apă în mod tipic copil plăcere, spre deosebire de instilarea de picături pentru nas. Puteți face baie de muștar la domiciliu, cu picioarele plasate pe glezna. Pentru a face acest lucru, șase litri de apă și o lingură de muștar, temperatură este mai întâi face o caldă și ea crește treptat ca picioarele copilul dependenta.

După încheierea procedurii copilul șterge picioarele cu un prosop uscat și asigurați-vă că pentru a pune pe șosete calde. După efectuarea mai multor încălzirile picior curge nasul într-un copil trece.

Inhalarea da rezultate excelente la rece, cu această procedură se poate face la domiciliu, cu inhalarea de vapori de diferite preparate din plante aromatice, care ajuta la ameliorarea inflamației în cavitatea nazală, precum și umflarea va avea loc, care va facilita în mare măsură trecerea aerului prin pasajele nazale.

In timpul inhalării microparticule de droguri penetrează topic la țesutul inflamat, ceea ce face mai ușor pentru rece comune. Există o mulțime de rețete. De exemplu, este posibil să se utilizeze decocturi de frunze de eucalipt, brad, oregano, coacăze negre, coaja de stejar, mușețel, salvie, pin, flori de tei sau ienupăr și alte plante.

De obicei, este recomandat să se aleagă mai multe plante medicinale si infuzat o lingura amestec ierburi într-un pahar de apă clocotită. Copilul trebuie să respire acești vapori prin nas si prin gura, astfel încât să puteți scăpa de frig comune.

Puteți utiliza un inhalator special, în plus, puteți respira un decoct de plante medicinale pe oală, și aplică un jgheab îngust, cu această metodă, este necesar să se facă într-o pâlnie de carton, prin care copilul va inhala inhalare, punând fiecare nară, la rândul său.

Este posibil să se utilizeze oricare dintre aceste medicamente decoctului de inhalare, în timp ce temperatura nu trebuie să fie mai mare de 40 de grade, altfel copilul poate arde caile respiratorii abur fierbinte.

Pentru a preveni dezvoltarea de frig comune într-un copil, este important să se respecte măsurile preventive, constând din următoarele evenimente. In timpul epidemiei de gripă, se recomandă să se spele soluții saline nasul copilului de două ori pe zi.

În plus, este esențial în camera în care trăiește copilul, pentru a menține conținutul optim de umiditate, folosind ionizatori si umidificatoare care nu permit să se usuce mucoasa nazală și pot fi lubrifiate cavitatea nazală cu ulei de măsline, care previne uscarea mucoaselor.

Mers pe jos în fiecare zi cu copilul, cheltui procedurile de călire, este important să se vaccineze copiii să-și exercite, bun exercițiu tonic masaj, toate care ajuta la intarirea sistemului imunitar si de a preveni dezvoltarea de frig comune.