Cum de a verifica viteza de internet Rostelecom on-line

Cum de a verifica viteza de internet Rostelecom on-line

Viteza de internet indică cât de repede computerul comunică cu resurse Internet și oameni care sunt în rețea. Viteza specificată în numărul de biți pe secundă (de exemplu, 100 Mbit / s sau 128 kbit / s). Depinde de planul tarifar al echipamentelor operatorului de servicii Internet, cantitatea de informații care poate trece prin canalul de comunicare în timpul sarcinilor grele.Nu uitați că în contractul pentru furnizarea de servicii Rostelecom vezi cea mai mare viteză a conexiunilor internet de intrare, nu cel mai mic. Viteza de ieșire este mult mai mic. Când decât în ​​timpul sarcinii de mare pe canalele de informare rata de transmisie alocate diferiți utilizatori pe Internet Rostelecom.

În ciuda faptului că Rostelecom - unul dintre cei mai mari operatori de internet, are mai mult de 11 milioane de abonați, cele mai noi echipamente, conexiuni la Internet de viteză legătură kilometri de multe ori nu corespund celor menționate în contract. Pentru a afla motivele nerespectării, trebuie să verificați mai întâi viteza de pe Internet Rostelecom.

Rostelecom Verificarea vitezei de Internet se realizează în mai multe moduri. Este gratuit și este ușor de efectuat la domiciliu. Cu toate acestea, în scopul de a verifica rezultate exacte a arătat, ar trebui să acorde o atenție la următoarele reguli:


Test de Internet Speed ​​Online Rostelecom

Viteza de Internet este împărțit de un intern (peste furnizorul de servicii de rețea) și externă (transferul de date între diferite țări). Prima Viteza este afectată în principal echipamente Rostelecom, al doilea - cantitatea de informații capabil să „săriți“ o linie de alți operatori.

Cum de a verifica viteza de internet Rostelecom on-line


Ping indică cât de repede server și trimis înapoi pachete de date. Se măsoară în milisecunde. Numărul trebuie să fie mici.

Viteza de descărcare de informații - o parte din viteza de conectare la Internet. Este acest parametru ar trebui să fie comparate cu caracteristicile specificate în planul tarifar.

Viteza de ieșire indică viteza de transmitere a informațiilor la Internet (fișiere, email-uri, fotografii, etc.).


Cum de a verifica viteza de internet Speedtest Rostelecom pe site?

Există încă o modalitate de a testa viteza de pe Internet?

Se măsoară viteza de Internet poate fi printr-o varietate de instrumente speciale, care includ un test de viteză și de a permite tot traficul pentru un anumit timp. De exemplu, programe și Torrent Descărcare Maestru. Dar astfel de instrumente de multe ori nu se instalează software-ul antivirus. Prin urmare, viteza de Internet Rostelecom cele mai bune pentru a verifica on-line.

În afară de cele de mai sus două site-uri, există și altele, dar rezultatele măsurătorilor de multe ori nu coincid. De exemplu, astfel de situri sunt: ​​[numtel] 2ip.ru/speed [/ numtel]. [Numtel] pr-cy.ru [/ numtel]. [Numtel] inetzamer.ru [/ numtel]. precum și site-uri: [numtel] testskorosti.ru [/ numtel]. [Numtel] speedtest.net [/ numtel]. [Numtel] testinternet.ru [/ numtel].

Ce se întâmplă dacă viteza de internet Rostelecom nu se potrivește cu viteza specificată în contract?

Opțiuni pentru o posibilă creștere a vitezei de internet:

  1. Activați antivirus și reporniți computerul.
  2. Dezactivați programele care sunt încărcate în mod automat atunci când porniți computerul și să aibă acces liber la rețea pentru a actualiza informațiile sau transmiterea acestuia (de exemplu, torent).
  3. Verificați pe cât de mult este încărcat calculatorul. Pentru a face acest lucru, închideți toate programele. În cazul în care procesorul este încărcat la 100%, cu mașina de probleme.
  4. Ștergerea memoriei cache din browser-ul dvs., utilizând o combinație de taste șterge + Shift + Ctrl.
  5. Verificați din nou viteza.

De ce Rostelecom viteza de internet este lent?

După cum sa menționat deja mai sus, viteza depinde de mulți factori.

Iată câteva dintre ele:

  • Factori externi - lucrări de reparații, de forță majoră, probleme hardware, congestionarea rețelei;
  • Factorii interni - o defecțiune de calculator, software de configurare incorecte, pauza de cablu, supraîncălzire sau suprarăcirii hardware, viruși, permițând funcții de economisire a traficului, limitarea traficului de intrare pentru anumite site-uri web, caută informații folosind Internet Explorer (consumă o mulțime de resurse) a inclus programul torrent și alte factori. Dacă ați făcut toate regulile de mai sus, iar viteza internetului este încă lent, contactați furnizorul de servicii, iar această problemă va fi rezolvată!

Mesaj de navigare