Cum de a verifica apendicita la domiciliu

Cum de a verifica apendicita la domiciliu
procesul inflamator Intestinal este numit apendicita. Aceasta este o boală comună și periculoase, care necesită o intervenție chirurgicală imediată. Cauza apendicita poate fi un blocaj al acumulării intestinului sau apendice excesivă a bacteriilor din intestin. Pentru a evita complicațiile grave deja la primul semn de apendicita ar trebui să acționeze rapid și corect. Prin urmare, trebuie să aveți o bună înțelegere ce semne indică în mod precis pe inflamarea apendicelui, și, ca fiind la domiciliu, verificate independent apendicita.


Principalele semne și simptome de simptome apendicita, care pot fi identificate în casă

durerea Apendicita se manifestă în zona epigastrică sau ombilicală superior. Primele două ore, ea are un caracter rătăcitor, din care, deoarece este dificil de a determina, în orice locație particulară există senzații dureroase. Cu toate acestea, după trei sau patru ore, puteți viziona locație mai precisă a durerii și numărul de principalele simptome.

 • Durerea caracteristică în abdomen dreapta jos.
 • Atunci când se schimbă poziția corpului, mișcarea, tuse sau ras ascuțite sau dureri manifestări consolidate numai că ajută la verificare de apendicita la domiciliu.
 • Ridică-te de durere în timpul respirație profundă.
 • postura Bent reduce foarte mult disconfort.
 • Durerea poate fi administrat în regiunea inghinală, buric și lombare.
 • Există o gură uscată.
 • Creșterea temperaturii corpului de până la 40C 37,5S în funcție de vârstă. La copiii mici, temperatura este adesea mai mare.
 • greață și vărsături continuă, care apare frecvent la copii și rar la adulți.


Toate aceste simptome sunt destul de neplăcute, așa că nu așteptați până când acestea apar în complex, și deja la primul semn pentru a determina în mod independent, dacă aceasta este o manifestare a durerii de apendicita.

Ca o auto-verificare de apendicita la domiciliu?

Există metode dovedite și sigure de diagnostic și de testare apendicita la domiciliu, ceea ce va înțelege dacă suspiciunea de apendicita justificată.

 1. Pentru a începe, încercați să se întindă pe partea dreaptă și îndoit, astfel încât genunchii presate piept. postura ta ar trebui să semene cu o poziție fetală. Ascultați senzația de durere, care au nevoie să se calmeze un pic.
 2. Acum trebuie să mergeți la partea stângă, îndreptați picioarele într-o poziție plană. În cazul în care durerea este crescut - aceasta este rezultatul inflamației în anexă.
 3. Încearcă să tuse, ea va declanșa dureri apendicita.
 4. Îndoaie degetul arătător și îl atingeți ușor pe partea dreaptă a abdomenului, sub coaste. În cazul în care prezenta durere, indică apendicita.
 5. Apoi apăsați palma ușor la fața locului, în cazul în care durerea este cea mai evidentă, și eliberați brusc. Dacă vă confruntați cu durere ascutita - este apendicita. Cu toate acestea, această metodă ar trebui să fie luate în serios și să nu exagerați cu un clic, după cum se poate întâmpla ruptura apendiculare.