Cum de a utiliza fard de ochi creion de ochi (pas cu pas fotografii și video)

Eyeliner este un mare mijloc modern prin care le puteți adăuga la punctul său de vedere de expresivitate și atractivitate. Din cele mai vechi timpuri, de cele mai multe fete Cleopatra au fost interesați de modul de a rezuma dermatograf. Acum, sortimentul de produse cosmetice decorative permite pentru a ridica această opțiune, care este doar ideal pentru tine, dar, de asemenea, în conformitate cu nevoile individuale.Cum de a utiliza fard de ochi creion de ochi (pas cu pas fotografii și video)

Dar trebuie să știi anumite nuanțe, ceea ce va ajuta să învețe cum să folosească și creion de ochi rafinat.

mici secrete

Înainte de a utiliza mijloacele pentru a sublinia expresivitatea ochilor trebuie sa fie aplicat pe pielea din jurul ochilor o cantitate mică de cremă hidratantă. Acest lucru este necesar pentru a face stabili cu acuratețe și în mod uniform și nu se usucă pielea. De asemenea, o astfel de bază de cremă vă permite să make-up suficient de lung pentru a rămâne în starea inițială perfectă.
În continuare, vă doriți să ascundeți inestetice sub ochi cercuri. utilizați cu atenție un corector special care va ajuta sa uiti de somn saraci si oboseala, expresia de pe fața lui.

După un pic de antrenament, puteți începe să aplice dermatograf incremental potrivire. Dacă faci totul încet și cu atenție, va termina cu o imagine atractivă.

marcator Eyeliner: nuanțele de utilizare

Dacă doriți să rezuma cu ușurință ochii, se recomandă să utilizați un marcaj special care a aplicat cu precizie pe pleoapa si in cele din urma ofera un rezultat atractiv.

Atunci când există timp liber, această opțiune este considerat cel mai bun și cel mai convenabil. Contur termina cu un foarte clar, subțire și translucid. Acest cosmetice decorative permite fetei sa arate la fel de natural chiar și cu utilizarea unor astfel de fonduri.

Cum de a face cele mai frumoase de săgeată pentru ochi? Pas cu pas make-up, faceți clic aici.

Cum de a utiliza fard de ochi creion de ochi (pas cu pas fotografii și video)

Pentru a utiliza corect marcator creion de ochi, este necesar să se respecte câteva reguli de bază ale artei:

 • Pentru a începe de vârstă este necesară pentru a trage o linie de contur de ochi foarte subțire.
 • În conformitate cu linia marcată cu atenție și glisați linie pentru a crea săgeata perfectă.

Dacă nu aveți timp pentru desen lent și detaliate, această opțiune se va potrivi perfect doar - veți obține rezultate uimitoare, la fel ca în fotografia din revista.

Ieșind aplicarea dermatograf

Uită-te drept înainte și cu ochii larg deschiși. Specificați locația în care doriți coada de cal direcția viitoare. Pentru a pune mâna pe forma ideală a secolului, este important să se programeze locația sa cu ochi bun deschis.

Cum de a utiliza fard de ochi creion de ochi (pas cu pas fotografii și video)


Ușor ochii prischurte și a pus un punct mic în cazul în care săgeata pictat peste. Rețineți că punctul nu ar trebui să fie plasat direct la capătul săgeții - puneți-l un pic mai aproape de locul a fost pentru un sfat subțire. Este mai bine să se identifice punctul de la o dată pe ambii ochi - astfel încât să puteți obține rezultatul în aceeași direcție.

Pentru a desena săgeata cu un dermatograf perfect, nu trage linia prin ochi imediat. Pentru a conecta punctul de pornire stabilit de bază a genelor directe. Este mai bine să o facă în același timp, pentru cei doi ochi.

Acum, glisați cu atenție săgeata de la exterior la colțul interior al ochiului de aproximativ 2/3 din toată lungimea sa. artiști machiaj profesionale recomanda pentru a programa o săgeată subțire, ca și grosimea ei pentru a termina, va fi capabil în orice moment. Dacă ochiul tău este destul de îngust, săgeata în jurul vârstei se va face chiar mai puțin, astfel încât unele fete ar trebui să completeze procedura de cerere pentru shooter-ul în această etapă.

Cum să utilizați fard de ochi creion de ochi (pas cu fotografii pas cu pas și video)

Când forma ochiului permite, puteți trage până la săgețile componentelor interioare. Această lungime elegantă a săgeții - o variantă de seară armonioasă. Literalmente ei înșiși rădăcini de gene, trage o linie pe.

Cum de a utiliza fard de ochi creion de ochi (pas cu pas fotografii și video)

Recomandări finale cu privire la desen săgețile de pe pleoape este de a atrage în mod corespunzător coada. Ia pensula pentru dermatograf, astfel încât vârful ascuțit este situat la templu și atașați-l mai atent la săgeata trasă de margine până când ușor imprimat pe pleoapa. Dacă utilizați această metodă, coada se va netezi și puțin ascuțite. Partea de jos a shooter-ul trebuie să fie vopsit, astfel încât între începutul creșterii genelor și a mai avut nici o săgeată de culoarea pielii tale. Apoi, conectați linia cu pleoapa inferioară - formularul va fi completă.

După aceea, nuanța genelor și imaginea este completă.

Creion dermatograf: Secretele de aplicare

Cum să utilizați linie ochi de acest tip corect și rapid? Pentru a lucra cu creionul dermatograf, aproape nu necesită aptitudini și cunoștințe speciale. Veți fi capabil de a crea suficientă lumină, linie moale și subtilă, care, în același timp, creează impresia unui aspect expresiv.

Acest dermatograf este ideal pentru cei cărora le place să folosească umbre. Cosmetice armonizeaza și creează o imagine drăguț de femeie bine îngrijită, cu un aspect atractiv și ochii adânci.

Alte tipuri de podvodok

 • tip contur lichid nu este în măsură să umbra, deci trebuie să țineți linia instantaneu și corect.
 • Așa că mâna nu tremura în procesul de aplicare a machiajului trebuie să păstreze doar cotul pe o suprafață dură, nu pe greutate.
 • Este obligatoriu să tamponeze peria ei nu a existat nici un lichid în exces, deoarece aceasta va preveni o cerere de machiaj perfect.
 • Pentru a începe cu trase o linie subțire de la interior la coltul exterior al ochiului.
 • Nu este necesar pentru a trage pleoapelor, ca rezultat ai secolului său la acordeon, care nu este tocmai înveseli aspectul și accentuează aspectul.

Deschide ochii, până când dermatograf uscat, nu este recomandat, deoarece desenați conturul poate fi improscat sau foarte crăpate. Linia, care este aplicat pe semifabricat, ar trebui să fie puțin mai subțire și mai ușor, să nu exagerați - în toate nevoile propria față.

În cazul dermatograf lichid nu este necesar să-l aplice pe pleoapa inferioara. Se recomandă utilizarea pentru acest creion de ochi simplu, care va sublinia perfect linia genelor.

secrete comerciale

 1. dermatograf negru reduce perfect dimensiunea ochiului. Dacă aveți nevoie de un efect vizual.
 2. Când aveți nevoie de un mod riguros, este mai bine să utilizați o linie de atractiv nuanta albastru inchis.
 3. Când doriți să creați o lumină și machiaj natural, este necesar să se utilizeze o linie de culoare maro plăcută.
 4. Dacă doriți să picteze buzele rujul rosu aprins. în acest caz, este necesar să se acorde prioritate săgețile negre clasice care sunt desenate perfect creion de ochi cu structura lichid.
 5. mări vizual ochii pot ajuta la câteva săgeți, una este desenată pe pleoapa inferioară, în al doilea - la partea de sus. Acesta este modul în care efectul este realizat de ochi mari și machiaj expresiv.

Și tu știi cum să folosești ochiul drept umbră?