Cum de a trimite prin Skype, documente și fotografii de orice dimensiune

de fapt, puteți da clic pe plus, și apoi selectați fișierul de expediere. Aveți posibilitatea să glisați pur și simplu fișierul în câmpul de conversație cu cei care doriți să o aducă fișierul. Este recomandabil să fie de acord cu el că primirea și transmiterea dosarelor, pentru a evita întârzierile în transmiterea și omul imediat împins să accepte sau să păstreze o anumită locație. De multe ori trecut deja fișierele. Viteza de transmisie depinde de viteza de internet, astfel încât, uneori, nu atât de repede. Mai ales în cazul în care un fișier destul de mare.Da, doar ia mouse-ul și trageți documentul dorit pe fereastra Skype. Principalul lucru pe care a fost o conversație cu omul în fereastră, care doriți să trimiteți fișierul. Trageți și eliberați-l acolo. începe expedierea. Primirea poate da clic pe „Accept“ și specificați în cazul în care dosarul ar trebui să fie conservate, sau „anula“. De asemenea, puteți anula transferul.

Puteți transfera fișiere pe un singur sau mai multe dintr-o dată. Directoarele nu pot fi transferate.

Primirea trebuie să confirme mai întâi injectarea efectivă numai după ce începe. Dar există deja depinde de viteza. Eu lucrez destul de repede. 5 ani în urmă -

Pentru a trimite un fișier sau o imagine în Skype pe laptop aveți nevoie pentru a deschide corespondența cu persoana pe care doriți să trimiteți un fișier, apoi faceți clic pe butonul „Attach“ (se pare ca un semn plus cu un buton) și selectați printr-un fișier conductor pe care doriți să trimiteți. Pe computer, puteți trimite fișierul într-un alt mod - prin simpla glisare pe ecran cu mouse-ul sau corespondența cu numele contactului în lista pentru a primi un fișier de altă persoană trebuie să faceți clic pe un mesaj cu un fișier atașat și specificați calea în cazul în care doriți să-l salvați. Pentru a trimite un fișier sau o fotografie prin intermediul aplicației Skype mobile trebuie să fie pe ecran corespondența faceți clic pe „atașați“ și apoi selectați fișierul pentru a trimite.Trimite prin documente Skype și fotografiile pot fi:

2.Vo timpul apelului:

  • Apelați persoana de contact.
  • La fel ca și în primul caz, apăsați pe butonul „+“ și selectați „Trimitere fișier.“, Apoi pur și simplu apăsați „Open“

Oricare ar fi partenerul acceptă fișierul, el trebuie să apăsați „Salvați“.

Există trei modalități de a trimite documente și fotografii prin Skype.

Cel mai simplu - click pe butonul „Share“, selectați fișierul dorit și trimite.

Există un alt trăgând linia de contact a fișierului. Și dacă sunteți cu acest utilizator în chat-ul, dar la partea de sus există un „Trimiteți un fișier“. Apoi contactați primi fișiere imediat.

Există oa treia cale, dar este nevoie de mai mult timp pentru acțiune, iar aceste două sunt foarte ușor de utilizat.

Eu de obicei, doar fișierul strangeti prea tare sau documentul în caseta de dialog și este trimis automat către cealaltă parte. Dar puteți de asemenea să faceți clic pe pictograma paginii de lângă caseta de dialog atunci când treceți pe care este afișat „trimite fișierul“ și specificați calea de a te fișierul.

Pentru ca ar trimite prin intermediul unor documente Skype și fotografii de orice dimensiune nu vor fi necesare și nici orice aptitudini speciale sau efort. Doar să ia o fotografie sau un fișier prin glisarea și trageți-l la contactul persoanei cu care doriți să partajați fotografii.

Puteți trimite fișiere prin intermediul plus, făcând clic pe ea și selectarea fișierului. Personal, aproape întotdeauna am drag and drop fișiere în caseta de chat, atât mai repede și mai ușor. Dar e părerea mea, poate vei convenabil printr-un plus.

Cum de a trimite prin Skype, documente și fotografii de orice dimensiune

glisați o fotografie în caseta de dialog și valorile formatul de fișier nu

Există o întrebare interesantă? Cere-i la comunitatea noastră, vom găsi cu siguranță răspunsul!

Împărtășiți experiența și cunoștințele, câștiga recompense și reputația, face prieteni noi si interesante!

Pune întrebări interesante, să calitativ răspunsurile și să câștige bani. Mai mult ..

Statistici Proiect lunare

Noii membri: 7093

Subiecte create: 31486

Lasă un răspuns: 88549

Punctele acumulate de reputație: 1318839

Conexiunea la server.