Cum de a trezi interesul fata într-o conversație - sfaturi utile

Fiecare interacțiune cu o fata - este o șansă. interes Chance este, împinge pentru a se asigura că ea a vrut să continue acest dialog, și apoi vin la noi pentru o dată.Dacă se intersectează cu fata la locul de muncă, la universitate sau în altă parte, și se pare a fi nu împotriva pentru a începe comunicarea cu tine, atunci putem presupune că, atâta timp cât sunteți parte din ea interesant. Deci, rămâne doar să mențină în mod corespunzător de comunicare, pentru a menține interesul inițial.

Cum de a trezi interesul fata într-o conversație, că ea se uită la tine ca un potențial iubit?

În primul rând, trebuie să înțelegeți ceea ce ar trebui să fie →

componenta nonverbală: Urmați-o!

Este pentru neverbalika dvs. că apreciază cât de mult încrezător și relaxat. Iar atunci când ia în considerare faptul că componenta non-verbală transmite mai mult de 90% din informațiile, trebuie subliniat.

Ce ar trebui să fie în neverbalika dumneavoastră că ați putea fi interesat de o femeie să vorbească?

Confident oamenii vorbesc destul de încet. Faptul este că, atunci când o persoană în sine nu este sigur că el crede său nu vor să asculte. Prin urmare, ea caută mai degrabă să transmită gândurile lor și, uneori, chiar și uită pentru a apela aerul.

Mai lent aveți de gând să vorbească, cu atât mai mult ea va dori să comunice cu tine. Încercați să încetinească discursul dumneavoastră, astfel încât să începeți să vă simțiți că este acum plecat. Vei fi surprins, dar multe fete va fi de a continua conversația. fără a aduce atingere.

Într-o zi prietenul meu coleg dimineața devreme sunat pentru a avertiza cu privire la importanța unei întâlniri neprogramate. El a vorbit cu ea într-un ton ca și când sa trezit lângă el, iar el ia spus ceva șoptește în ureche. Mai mult decât atât, el a fost capabil să vină cu scuza, spunând că era dimineață, și el era somn.

La început, ea nu a arătat nici un interes (fata nu poate arăta imediat că tipul îi place). Apoi, ea a chemat la el, „pentru a vă reaminti de o întâlnire.“ Venind de pe ea a venit cu două stil SMS, „De ce ești așa de ciudat să vorbești cu mine. „Și apoi:“ De ce am aceasta nu iese din cap? “. Ei bine, apoi ea ia cerut să vină în avans pentru a ajuta la pregătirea reuniunii. Ajuns la birou, el a fost surprins să constate că acolo, dar tipul ăsta, nimeni.

Ce sa întâmplat în continuare - cred că puteți ghici!

Dacă zâmbești toate cele 32 de dinți, fata își dă seama că ea va fi prea interesant. Deci, pentru a câștiga interesul nu are sens, deoarece știe că, dacă el vrea, atunci aveți de gând să aparțină ei.

Dar zâmbet vag (cu colțurile ușor ridicate ale buzelor) funcționează bine.

Nimic de a vorbi despre o fată

Nu subestima importanța ei înșiși și puncte de discuție.

Regula principală - nu cere „închisă“ întrebări că fata ar răspunde pur și simplu „da“ sau „nu“.

Asigurați-vă conversația în viață cu ajutorul unor povești interesante. Dacă trăiești o viață activă, atunci cu siguranță ați lăsat cel puțin 2 etaje ai putea spune.

Utilizați aceste povestiri menționarea statusului cererii sau sexul opus.

De exemplu, ai spune că de multe ori se confruntă cu noi par familiare. Introduceți în conversație următoarea structură:“... au existat încă 3 fete care stăteau în fața noastră a început să zâmbească, chicotească. Și apoi sa dovedit că acestea au fost anterior vazut la o petrecere de ziua ...“. Acest lucru va arăta că vă plac fetele pe care le amintesc fetele, chiar necunoscute pe care le prezintă pentru a vă atenția și prima abordare de a face cunoștință.Mai mult decât atât, accentul ar trebui să se facă pe foarte temă, și pentru a insera o mențiune de statut ca din întâmplare.

Astfel de povești sunt numite PS-Kami (pentru a ridica statutul). Și dacă doriți să intereseze fata într-o conversație, nu lipsește posibilitatea de a se raspiarit astfel de povești.

Ce mai poti spune o fată?

Ca o opțiune: este posibil să se observe momentele neobișnuite în aspectul sau comportamentul fetelor și glumim.

Principalul lucru pentru a face față - emoții. În plus față de utilizarea de povestiri interesante și glume pe fata, puteți încerca să mă cert cu ea ...!

Cu toate acestea, există un punct important: nu trebuie spume la gură pentru a dovedi nevinovăția lui. Și ca disputa este cel mai bine pentru a alege subiecte „fierbinți“, care sunt de interes pentru toți (cum ar fi „cine e șeful“).

Atitudinea ta - „regele“ de comunicare

  • Nu comunica într-o stare proasta. Și dacă au început să vorbească. Nu căuta să-l continue. Nu este necesar să vă sau ei.
  • Nu râde la glumele ei, dacă nu erau amuzante. Crede-mă, dacă glumit fără succes, atunci ea se va simți imediat. Și dacă ai de gând să râdă de această glumă, contestația va cădea. Pentru că ea va înțelege că o faci doar din cauza dorinței de a pune ea în patul ei.
  • Nu fi dependent de a comunica cu ea. Trebuie să fii stat relaxat și încrezător. Și aceasta trebuie să fie gata pentru a finaliza această comunicare în orice moment și asigurați-vă că, dacă se execută prea repede. Stai în mod pozitiv, în ciuda tuturor!

Și, probabil, cel mai important sfat care vă va permite să fie interesat de o femeie să vorbească - să comunice cu ea dintr-un exces de emoții pozitive, mai degrabă decât pe neajunsurile lor.

Fetele încerca să ocolească băieții nevoiași care caută să umple golul interior din cauza asocierii lor. Pe de altă parte, atunci când viața ta este plină de un fel de activitate pentru a atinge obiectivele lor, hobby-uri interesante, ei se vor simți auto-suficiență și armonie interioară. Deci, ai devenit deja o tăietură mai sus de restul fanilor ei.

Cum de a trezi interesul fata într-o conversație - sfaturi utile

amăgitor Onorat România!

O carte excelenta, care va permite să găsiți o mulțime de femei frumoase on-line.

Dacă vorbim despre intalniri fete VKontakte, cea mai bună metodă de aici este Yegor Sheremetyevo.

Igor, vreau să exprim recunoștința mea personală și respect, chiar dacă eu nu am cumparat cursurile tale, dar tu esti unul dintre foarte puțini antrenori pe seductie pe Internet, care oferă sfaturi funcționează într-adevăr!

Constantin, București, în vârstă de 25 de ani

Egor, cartea ajută cu ea de ajutor foarte real, mulțumesc pentru sfaturi și sfaturi profesionale. în timp, tipul de experiență!

Dmitri, Kazan, în vârstă de 20 de ani

Buna ziua Va multumesc cu trecutul, am trecut prin tehnica cu un bang))) Fie ca Dumnezeu să vă acorde Egor de sănătate și succes în toate proiectele și planurile)

Eugene, Voronezh, în vârstă de 26 de ani

Desigur, „Secretele de succes datând VKontakte“ podcherpnul o mulțime de informații utile, să învețe cum să umple pagina, cum să vorbească, ce să scrie despre. Toate acest lucru este foarte util! Iar dacă cineva vrea să ia acest curs, atunci, desigur, eu recomand!

Vyacheslav, Novosibirsk, în vârstă de 25 de ani

Lecții - clasa. Toate trec prin etape, acum 12 lecție. Fiecare lecție este întărită de practică. Rezultatele sunt acolo. două săptămâni nastrelyal 6 camere si de doua ori a fost fetele se camera din stânga. Încercarea nu numai la VC, chiar și în fotostrane și chat oraș (cerere văzut Loved), în cazul în care fetele sunt deja „gata să se așeze“ câteva dintre deschizător dumneavoastră de clasă și de comunicare a fost stabilită! - în primul rând începe să te clasifica. În primul rând antrenat pe o fată drăguță, apoi m-am mutat destul, acum aleg o seara de 3-4 fete și să le trateze (ca să spunem așa).
Ieri, fata sa dus la o noapte de non-stop în filme. Pe lauri noastre nu se va opri :))
Vă mulțumesc Egor lecțiile sunt super!
Foarte util - corespondenta cu succes, o mulțime de distracție, noi „captură fraza“ învățat pe care o puteți utiliza pentru a comunica :))
Va multumesc !!

Arthur, București, în vârstă de 20 de ani

Alex, Novocheboksarsk, în vârstă de 21 de ani

Egor, multe mulțumiri pentru sfaturi! Ajutor pentru toate 1000!

Viktor, Ucraina, Kiev, în vârstă de 19 de ani

Andrew, Nizhny Tagil, în vârstă de 22 de ani

Egor vă mulțumesc foarte mult, a devenit mai ușor să comunice cu fetele si ei doresc ca eu să chat-ul și mai mult, mulțumită ție !!

Vlad, Yaroslavl, în vârstă de 20 de ani

Egor Buna ziua! Vă mulțumesc pentru carte - este minunat. Dvs. „greșeli favorit“ mailing poate descoperi viziune subtilă pentru greșeala pe care mulți. Am 50 de ani și nu își propun să trageți în pat cât mai multe femei posibil, dar eu sunt sigur că va ajuta să le înțeleagă și să construiască o relație corectă cu ei mai bine.

Anonim, Tolyatti, în vârstă de 51 de ani

Citește toate comentariile de informatii despre produsele-mele >>