Cum de a trezi interesul fata de stratul superior al societății

abordare informală

Interesat de o fată din înalta societate este posibil, dar trebuie să găsească abordarea corectă. Aici totul va depinde de ceea ce sunteți dispus să meargă pentru acest lucru, nu va fi capabil să reziste la toate dificultățile, cât de mult crezi în puterea ta.Acesta va fi potrivit, precum și orice altă expresie non-triviale, care va impresiona fie o fată dintr-o familie bogată, sau rupe modelul lung stabilit. Rețineți că trebuie să vorbească în vocea lui normală, fără nici o poznele. O doamnelor de stare, cum ar fi specificul și naturalețea (cu moderatie).

Criterii pentru fete bogate - cum să obțineți în jurul lor?

Înainte de a te interesează fata frumoasa dintr-o familie bogată, ai nevoie de cel puțin un pic pentru a afla mai multe despre criteriile pe care le impune pe cei aleși în viitor. Acest lucru poate fi costul de îmbrăcăminte, pantofi, stil, reputație, reprezentare, etc. Și atunci trebuie să se conformeze fie cu aceste criterii, sau să încercați să obțineți în jurul lor. Nu este nici un secret faptul că femeile din înalta societate sunt de multe ori singur, este chiar un cântec foarte popular. Prin urmare, cel mai bine este să-i dea un minimum de atenție să dedice poemele scrise de tine, a lovit cunoștințele despre unele actualizări literatura de specialitate cu privire la viața politică și socială a vehiculelor, etc.Dacă nu aveți o mulțime de bani - să încerce să pretinzi că le ai. Tratați-o merge la restaurant sau la cinematograf, asigurați-vă că ea a fost bine cu tine. Când ea a fost în dragoste cu tine, va fi în continuare unele dintre voi de familie, bogat sau sărac. În acel moment va fi important la un singur lucru - că ai fost acolo. Și nu-ți fie frică de fete bogate. Adesea, ele sunt mult mai buni si mai blande decat cei care nu au nimic. La urma urmei, ei nu trebuie să lupte pentru locul lor sub soare, este ei au deja.

Cum de a trezi interesul fata care și-a atins toate ea însăși?

femeile bogate sunt inteligente și perceptiv, aproape de la naștere. Pe lângă faptul că acestea au fost o școală serioasă a vieții. De aceea, ei nu înșele povești pe jumătate fictive despre realizarile tale. Desigur, ei nu vor trimite formularul slab sau nu cred în poveștile tale, ascultă, dar este greu de permis să se ocupe de la o astfel de distanță, despre care visezi. Cel mai important, ceea ce ar putea fi interesat de o femeie - este deschidere, onestitate, capacitatea de a corect în toate situațiile, să aibă grijă, să asculte și să înțeleagă.

Dacă ascultați cu atenție la acest sfat, atunci foarte curând va fi în căutarea unui răspuns la următoarea întrebare - cum să se căsătorească cu o fată bogată? Sau chiar și acest lucru: unde și cum să se căsătorească cu talpa și unic, care te-a adus destin?