Cum de a trata un spin în picior 1

De obicei, piroane pe picioare apar în partea de jos, și, în același timp, ele pot provoca dureri severe în timp ce mersul pe jos. Cel mai simplu mod de a scăpa de Spike este o vizita la un medic, dar dacă nu doriți să participe la clinică, puteți încerca să eliminați din ghimpe folosind metode populare.Trebuie mai întâi picior la abur de apă fierbinte. Pentru a face acest lucru, fac o baie de picioare. Baia poate adăuga o sare de mare puțin să-l pentru a dezinfecta pielea. Apoi, încercați să obțineți un vârf cu ajutorul unei pensete. În cazul în care un ghimpe major în picior, atunci cel mai probabil, vei reuși, dar piroane mici, sunt șanse să nu-l lua. De asemenea, este foarte important să nu uităm pentru a trata depresia, care a rămas după Spike.

De asemenea, este posibil să se încălzească gazul deasupra plăcii plita din cupru, după care placa trebuie să se răcească la aproximativ cincizeci de grade. Apoi, atașați cu atenție placa la locul unde trebuie sa fii un spin. Este posibil să apară o ușoară senzație de arsură, dar dacă suferiți și va conduce această procedură de mai multe ori pe parcursul celor trei până la patru zile, vârful este probabil să fie eliberat.

În acest caz, dacă aveți un mic vârf de picior, puteți în fiecare zi pentru a freca în cimentul său obișnuit. Acesta este un instrument excelent pentru a vă salva rapid de la un stud mic pe picior, dar pentru a elimina un vârf mare, cu ciment nu va funcționa, așa că nici măcar nu se poate încerca să facă acest lucru, ar fi bine să încercați alte metode. Binecuvântarea în rezervă încă câteva pentru a ajuta la a scăpa de spini în nouăzeci la sută din cazuri.Aici sunt alte metode care sunt răspunsul perfect la întrebarea - cum să trateze un spin în picior. De exemplu, puteți cumpăra într-o tinctură farmacie „Argonika“. Compoziția acestui lichior include argint, care este un mare ajutor în tratamentul de spini. Acest medicament nu trebuie să fie diluat cu apă, doar l-au pus pe câteva picături pe un vârf. Înainte de a face acest lucru, este cel mai bine la abur dintr-un picior, pentru că utilizarea de droguri va fi mai eficient. Odată ce cauza este mijlocul de a lipi un plasture spin lipirea. Aceste proceduri ar trebui să se facă atâta timp cât numai vârful nu va funcționa.

Cum de a trata un spin în picior 1

Ei bine, dacă după toate aceste proceduri, Spike nu este încă lansat, și în același timp, aveți dureri severe atunci când mersul pe jos, încă mai trebuie să meargă la spital. Da, bineînțeles că nu toată lumea vrea să meargă la o clinică, dar dacă nu ajuta toate metodele de mai sus, vizita clinica ultima excursie.

Nu vă faceți griji, eliminând vârful este o procedură rapidă, care nu ia prea mult timp. Chirurgul știe cum să trateze un spin în picior și, astfel, trageți ghimpe de la piciorul pentru câteva minute. Și vei primi să-l scape.

Dar, în unele cazuri, chirurgul își dă seama că el nu se poate elimina picioarele de pe vârf, aveți posibilitatea să atribuiți o terapie cu laser.