Cum de a trata ochii acasa - stiri despre sănătate - sănătate și frumusețe femeilor și film

Cum de a trata ochii acasa - stiri despre sănătate - sănătate și frumusețe femeilor și film

Dacă sunteți cu deficiențe de vedere, nu se grăbesc să intre în panică, poate că e de la Shutterstock supratensiune

Înainte de a începe un tratament pentru ochi, trebuie să înțelegeți cu atenție cauzele bolii. Femeile, a căror activitate implică navigarea prin texte tipărite cu mici sau de lucru la calculator, predispus la o scădere bruscă a acuității vizuale. Ține-ți ochii poate fi o stație de lucru corespunzătoare și de distribuție competentă a timpului de lucru. Dacă o femeie care se constată că a devenit mai rău pentru a vedea de departe sau aproape, nu ar trebui să ruleze imediat pentru ochelarii de vedere la medic si optician. Trebuie doar să evalueze cu luciditate situația și să înțeleagă că suprasarcini ochi. tratament pentru ochi, în cazul în care nu există nici o boală gravă, și pot fi efectuate la domiciliu.Păstrați viziune folosind puterea
Cele mai simple lucruri pot deveni puncte-cheie pentru creșterea acuității vizuale. Tratamentul trebuie să înceapă cu ochi nutriție adecvată, care poate ajuta la evitarea căderea în continuare de vedere. Se pare alimente grase, alimente prajite si picant, o mulțime de sare dăunează nu numai figura de sex feminin, dar, de asemenea, vizual. Această viziune a fost o nevoie clară de a reduce consumul de alimente grase, și sprijini pe fructe proaspete: pentru a afine utile, legume, cum ar fi morcovi ajuta ochii. Băuturi alcoolice otrăvească organismul cu substanțe nocive, și, de asemenea suferă de acest lucru și viziune. Elimina necesitatea de a nu numai de băut, dar, de asemenea, cafea. Și pentru a îmbogăți dieta ar trebui să vitaminele A, B și C.Terapia suc live pentru boli ale ochiului
Sucurile proaspete poate salva nu numai cifra de sex feminin ideală, dar, de asemenea, ochii femeilor. Unele sucuri contin vitamine necesare, care tratamentul va fi eficient pentru ochi. Sucul de morcov natural conferă corpului, în special pentru ochi, substanțele nutritive necesare. Bea avea nevoie de un pahar de 3 ori pe zi. Un iubitor de cocktail-uri poate face o băutură de morcovi și mere. O mai bună utilizare de mere acre, iar apoi se adaugă un pic de zahăr la gust. suc de patrunjel poate întineri, pentru a îmbunătăți respirația și activitatea inimii, și amestecat cu suc de morcovi reface, de asemenea, vedere. Este folosit linguri înainte de mese, este mai bine să se amestece gust cu miere.

colir
Tratament Ochi cu spălare - aceasta este o energie de recepție interesantă curățare oglinda sufletului. Ochii ca rece și apă, astfel încât unele dintre cele mai multe creme și emulsii pentru ochi includ apă și mentol. În bolile inflamatorii, precum și pentru a preveni posibile ochii cu diverse infuzii. Puteți folosi mașina de spălat cu apă simplă, cu apariția de stres în ochi.

Apa rece are doar un efect pozitiv asupra organelor de vizibilitate. Apa poate stropi ochii larg deschiși, și apoi de multe ori clipesc. De asemenea, este util de spălare de ceai proaspăt preparată, alternând loțiuni reci și calde de bumbac. Spălarea cu bulion chimen, cu adaos de ierburi eyebright și albăstrea poate face cu lână.

Gimnastica si relaxare ochi
Foarte util uneori, mai ales între locul de muncă la calculator, pentru a face exerciții pentru ochi. mișcări și tehnici simple va fi capabil de a elibera tensiunea din ochi si chiar a imbunatati acuitatea vizuala. Puteți încerca o exerciții în spirală pentru ochi, care se caracterizează prin mișcări simple și naturale. Doar cu ochii închiși ai nevoie pentru a muta globul ocular în toate direcțiile, și așa mai departe de mai multe ori. După gimnastică ochii trebuie să se odihnească și să se relaxeze, acest lucru va ajuta palming. Palm închide ochii, brațele îndoite de la coate și în jos pe masă, a coloanei vertebrale ar trebui să fie relaxat, respirație calmă. Acum a fost rândul de amintiri plăcute și gânduri, este necesar să ne imaginăm mare, plajă, reda muzică moale și se simt întunericul. Chiar și pentru câteva secunde, ochii se pot relaxa.