Cum de a trata lemn

Pentru a proteja lemnul de la diferite bioporazheniya (lemn-fungi) folosind impregnare antiseptic. Se poate pătrunde adânc în prelucrarea lemnului. De 1,4 ori mai adâncă de apă, care va oferi antiseptice de intrare garantate chiar și în lemn extrem de umezit. Se prepară soluția de lucru la punctul de utilizare prin dizolvarea concentratului în apă. Prelucrarea lemnului poate produce în orice mod posibil - prin pulverizare, cu pensula, prin imersie.Pentru tratarea lemnului cu vopsea, în primul rând ar trebui să fie bine spălate, tăiate noduri, gudronate, uscat, sigiliu spațiul sculptat inserții speciale din lemn. Apoi, prim-lemnul pe de două ori. Un grund bun este un ulei de uscare naturală, preîncălzit la 40-50 de grade. lemn grunduite uscat bine, și apoi a face un podmazki și umpluturi.În umplere, adăugați culoarea vopselei, unii doresc să picteze lemn, apoi cel puțin ștergerea vopselei, chit nu va fi în stare să iasă în evidență pete de altă culoare. umplere cu ulei chit este necesar, susținerea straturi colorate să se usuce complet.

După uscare chit poate trece la cea mai de culoare. În primul rând, cel mai bine este de a picta o compoziție lichidă, deoarece vopseaua mai bine pătrunde în porii și să se angajeze mai puternic suprafata. Un strat de vopsea este aplicat peste tot, iar de-a lungul plăcilor umbrite. Se recomandă să picteze lemn, de două - trei ori, vopsea bine prosushivaya.

Pentru a închide fisuri mari, gauri de cuie sau șuruburi, folosiți mastic special din plastic, nu de umplere. Mai ales pe suprafețe orizontale în cazul în care colectează apele. În cazul în care lemnul care urmează să fie acoperite vopsite, de pre-pisa denivelările de suprafață. Apoi, se aplica un strat de acoperire protector. Acesta trebuie să fie aplicat în mod uniform, menținând pretutindeni același strat de grosime.